Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: NOVA TONENCAData inserció: 10/05/2012Data última resposta: 30/09/2014Respostes: 9Lectures: 3195
Tema: ÉS UNA PENA QUE TALLIN ELS ARBRES!
Com a nova tonenca vaig triar aquest poble, entre altres raons, perquè era un poble molt verd, amb molts arbres, parcs, vegetació... Últimament però la veritat és que estic decebuda. Quan vaig veure els arbres que han tallat al carrer de l'escola Vedruna vaig quedar parada. Però ara que llegeixo l'article del sr Miquel Vilaró quedo esgarrifada! Més de 200 arbres tallats! No sé si estaven malalts o si es podien curar o no. Però el que sí que crec és que tallar ha de ser l'última opció i en tot cas, s'han de replantar. Nomé és una opinió. Moltes gràcies.
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: ADAM - Títol Resposta: ARBRES TALLATS  (27/05/2012)

us dono suport amb la queixa de la tal.la d'arbres, vaig escriure un carta al 9 Nou,. Adam Macià.

Usuari: BUXADERAS - Títol Resposta: MANIPULACIÓ  (23/05/2012)

El grup polític que governa l'ajuntament ,demostra una vegada mes la seva forma d'entendre el medi ambient,responent d'una manera absolutament manipuladora les raons que l'han portat a tallar arbres,,i el final que plantegen de tallar,encimentar i acabat el problema...........mireu també com funcionen amb les esporgacions que fan.....malament i a deshora..........Un poble amb arbres es signe de respecte i una forma d'entendre la vida.....estimant la natura..............

Usuari: TONENC JARDINER - Títol Resposta: ARBRES  (20/05/2012)

Potser caldria que us informessiu una mica sobre el tema que esteu tractant. Només diré quatre coses, entre moltes d'altre que en podria dir: estaven corcats i malalts a part que aquesta espècie no és apta per on estaven col·locats. Suposaven un greu problema de mobilitat (com es nota que poc hi passàveu CAMINANT i després veniu aquí d'ecologistes). Els que hi hem hagut de passar amb cotxets, o simplement amb paraigües sabem de què parlem. Si hagués caigut algun arbre després culpa de l'ajuntament per no haver-los tal·lat. Així van les coses oi?

Usuari: TONENCA - Títol Resposta: ARBRES  (17/05/2012)

La despesa de posar panot o arrenjar els forats que han deixat al tallar els arbres de les boreres, no es la mateixa dela de posar arbres encara que siguin petits....

Usuari: ICV_TONA - Títol Resposta: RESPONSABLES DEL NOSTRE ENTORN  (15/05/2012)

Volia comunicar des del grup d'ICV que tens el nostre suport per mirar d'investigar el motiu que ha dut a l'ajuntament per aquesta acció de la tal·la d'arbres i altres que puguin realitzar-se en el futur. Estem oberts a consultes i si podem ajudar d'alguna manera ho farem.

Usuari: MARTA TEIXIDOR - Títol Resposta: UN ARBRE UNA VIDA  (15/05/2012)

Quan he llegit avui l'article de la revistona m'he entristit molt però alhora m'ha agradat veure algú que s'indignava moltíssim i escribia unes línies per expresar-ho amb aquesta emoció. Gràcies per compartir l'amor per la vida, la vida en totes les seves formes. Un arbre - una vida. És important mirar de protegir la natura. Nosaltres hem de cuidar d'ella i ella cuidarà de nosaltres. Jo no tenia noticies de tal acció i m'agradaria saber més sobre el tema. Quan van ser tallats?

Usuari: TONENC - Títol Resposta: TONA POBLE VERD?  (12/05/2012)

Si no recordo malament fa uns anys van donar un "titol" al poble com de molt ecologic, molt verd, reciclador, etc. Ara amb aquesta demostració de força anti ecologica, anti democratica i anti natural, crec el titol ens el haurien de prendre. L

Usuari: PERE DE LA CULLERA - Títol Resposta: REALMENT UNA PENA  (11/05/2012)

Sincerament, molt malament per l'ajuntament. S'hauria d'haver mirat quins arbres estaven malalts i quins no. Els arbres són éssers vius!