Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: GIVEITUPData inserciˇ: 28/06/2011Data ˙ltima resposta: 17/09/2011Respostes: 2Lectures: 2850
Tema: PER QU╚ S'HA APUJAT 15 EUROS L'ABONAMENT DE LA PISCINA MUNICIPAL?
Voldria constatar la pujada, al meu entendre abusiva, del preu de l'abonament de la piscina municipal. L'any passat l'abonament costava 65 euros, i aquest any val 80 euros. ╔s a dir, 15 euros més. He comptat i em surt un 23% més respecte al preu de l'any anterior. Jo no sé vosaltres, però em penso que els sous no han pujat tant - potser el de l'alcalde sí, ho desconec-. Ja fa 15 anys que tenim piscina municipal. Els que en tenim trenta, vam passar quinze anys sense piscina municipal al poble, quan pobles més petits com Hostalets ja en tenien. Estic molt agra´da i contenta que per fi en poguem fer ús al nostre poble, però penso que aquest any s'han passat amb els preus. Encara recordo que als terrenys on ara hi ha la piscina el meu avi hi tenia un camp, i que l'ajuntament li va comprar- expropiar per quatre duros. Què en penseu vosaltres d'aquesta apujada? Anna Preseguer Llorens
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o Ólies:
   TÝtol del missatge:
   Misssatge:  CarÓcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en maj˙scules):


 
Els segŘents usuaris del f˛rum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: FART ! - TÝtol Resposta: VERGONYËS....  (04/08/2011)

Cobren 15 euros de més y el manteniment de la picina esta fatal, la gen es fa mal amb la reixeta, ja que esta vastant vella y es trenca..... MOLT COBRAR PERO NO ARRECLAR ! Convidaria al senyor alcalde i al regidor d'esports a la picina per tal que vegin el mal estat en que es troba..... quina vergonya.

Usuari: LA REVISTONA - TÝtol Resposta: ERROR DE LA REVISTONA  (09/07/2011)

Aquest text el vàrem publicar per error com article a larevistona.cat quan era un tema de fòrum. Un cop l'autora Anna Preseguer Llorens ens ha fet adonar d'aquest error, l'hem esborrat com a article i l'hem activat com a post aquí al fòrum. Moltes gràcies a tots els que participeu a La Revistona i aprofitem per comentar-vos que els articles han d'anar signats, i amb DNI i tel de contacte (DNI i tel no es publicaran). Moltes gràcies!