Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: TONENC INDIGNATData inserció: 05/04/2011Data última resposta: 02/11/2014Respostes: 4Lectures: 3601
Tema: GOSSOS A TONA
Hola em dirigeixo a totes aquelles persones que tinguin dos dits de front i no jutgin a tots els animals per el que ha fet un o per tot el que veuen a la televisió com quant surt que un animal de raça perillosa ha atacat a algú que fàcil és donar-li la culpa al gos! Sempre ho fan és el més fàcil, culpem el gos el sacrifiquem i punto pelota. Dons no és així tots aquests animals que surten a la tele i els titllen d’assassins TOT el que fan és per culpa dels seus amos, gairebé sempre són gossos maltractats fins a punts que no us imagineu, però esclar això la televisió no ho diu mai i l’amo mai sembla tenir culpa de res. Dons no, tota la culpa és seva i se’l hauria de jutjar amb ell i no al seu gos. Amb això vull dir que els animals no són perillosos, si que ho son els seus amos sovint maltractadors d’animals. Deixant de banda aquest tema vull referir-me a la persecució policial que estem patint jo i els meus companys per part de la policia local de Tona. Sempre treiem els nostres gossos junts com una manada i és de les millors coses que podeu arribar a veure. Els gossos necessiten exercici físic per sentir-se bé i tranquils i evidentment amb els gos lligat és impossible que es cansi. Dons bé sempre treiem els gossos als parcs i per els camps i mai hi ha ningú o gairebé mai, i quant hi ha agut gent ningú ens ha dit mai res veient el bon comportament dels nostres animals, cosa que a la policia local li és ben bé igual, ells veuen assassins, gossos de presa amb ganes d’atacar i no és així per res del món. Dons bé ens han dit que ens denunciaran sempre que ens vegin amb el gos desfermat, i que a més a més han de portar morrió quant mai han fet mal a ningú ni a cap gos. Si hi ha persecució policial senyor Ferran que n’hi hagi per tothom igual, ja que hem estat testimonis molts cops de veure la nostre policia fent la vista llarga amb qui els interessa, amics, companys de professió ,etc. Hem vist gossos deslligats pel mig del poble i la policia tot i veure’ls no el ha dit res quan a nosaltres ens venen a intimidar fins i tot a llocs apartats sense ningú. Al final ens veurem obligats a denunciar a la gent que vagi amb el gos deslligat encara que no sigui de raça perillosa, igual que ells ens denuncien a nosaltres simplement per els estereotips que tenen. Un gos de talla petita no és agressiu? Només són agressius els gossos de raça perillosa? I només ells han de portar morrió? Perquè només se’ns avisa a nosaltres? Si hi ha d’haver persecució policial que sigui per tothom o per ningú.
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: FARTS DE L'ASSETJAMENT POLICIAL  (07/09/2011)

Els propietaris de gossos del poble, especialment els considerats de "raça perillosa" estem fins al capdamunt de l'assetjament policial al que estem sotmesos. Jo mateix he deixat de passejar pel poble amb ell, tot i portar-lo lligat i amb morrió, i ara el porto a un descampat fora del poble, on no hi ha ningú i pugui córrer tranquil·lament. Però els gossos "perillosos" no són els únics que haurien d'anar lligats. Per exemple, més d'una vegada he sigut atacat per un "Yorkshire", un gos petit però amb molta mala baba, i que no està catalogat de perillós però que a més d'un li ha fet mal al tirar-se-li a sobre. SI hi ha d'haver assetjament, que sigui per tots els gossos, i no només per uns quants. Estic fart de que la policia local em persegueixi sense haver fet res ni jo ni el meu gos, i en canvi no es dediquin a perseguir els conductors de vehicles infractors que no compleixen la ordenança de sorolls. Els amos de gossos petits són més irresponsables que nosaltres els que tenim gossos "perillosos". No recullen els excrements, van deslligats, s'encaren amb altres gossos i fins i tot persones, arribant en alguns casos a fer-lis mal. Però la policia local això no ho veu, només va a perseguir els 4 que treiem el nostre gos de raça "perillosa", quan té al dia tots els papers, assegurança, vacunes, etc... Per tant, dono suport a Tonenc indignat, jo com ell també he patit l'assetjament indiscriminat de la policia de poca monta que tenim en aquest poble ple d'incivics i que mai els hi diuen res. Les lleis han de ser iguals, tant per els qui tenim Pit bull, Robweiler, Yorkshire o un "Caniche".

Usuari: XAVIER SARDÀ - Títol Resposta: NO FA RES, NO FA RES! ÉS QUE AVUI TÉ UN DIA RARO!  (04/09/2011)

De tant en tant ens agrada sortir a donar un volt pel poble. Això és el que vam fer un diumenge al vespre d'aquest agost quan vàrem sortir a córrer una estona amb els meus dos fills. Doncs bé, en el trajecte Canal-Verinal-Parc Roqueta- Canal (que és on visc) vam tenir dos incidents desafortunats amb dos gossos sense lligar. El primer al caminet del Verinal. Un gos de raça gran, però jove i enjogassat, se'm tira literalment a sobre. El seu amo córre a darrera d'ell cridant-lo fins que l'agafa mentre pretesament em tranquilita a mi amb el típic: 'No fa res, no fa res'. Penso per mi, que sí que fa res. Se m'ha tirat a sobre, m'ha espantat i el que és pitjor: ha espantat als meus fills. Però seguim corrent i trec importància a l'incident. El nostre itinerari improvisat ens porta cap al Parc Roqueta i quan ja enfilem per tornar cap a casa, just davant del PIVE, segon incident 'caní' de la tarda. Un gos que estàplàcidament assegut en un banc amb la seva mestressa, al passar nosaltres es torna boig, salta i se m'encara bordant agressivament. Els meus fills se situen lògicament al meu darrera. La mestressa salta (igual que en el cas anterior per agafar-lo) però amb una frase tranquilitzadora diferent: 'És que avui té un dia raro'. Penso que no és de la meva incumbència si el seu gos té un dia 'raro' o no. En tot cas, tingui el dia que tingui, el gos havia d'anar lligat, fins i tot encara que hagués tingut un dia 'normal'. Arribo a casa i obro el fòrum de la revistona.cat on sempre hi ha temes relacionats amb els nostres amics els gossos (I ho dic sense ironia, he tingut gossos i m'agraden.) Tinc la necessitat d'escriure aquestes 4 ratlles. Entenc que els amos dels gossos, amb la familiaritat que dóna conviure-hi, no els vegin com a animals capaços de fer mal a ningú i afortunadament en la majoria dels casos és així. Però haurien de comprendre que la resta de ciutadans quan se t'apropa un gos corrent, bordant o se't tira a sobre, experimentem una sensació de perill que ens podríen estalviar si complíssin la normativa de portar-los lligats degudament. I això en el cas que realment el gos no t'acabi mossegant. És per això que quan algú porta un gos deslligat, sota el meu punt de vista, està faltant al respecte a la resta de ciutadans que intentem fer un ús tranquil de la via pública. Seria d'agrair que els amos de gossos intentessin veure el tema des d'aquesta perspectiva.

Usuari: MEVI - Títol Resposta: ESTIC D'ACORT   (23/08/2011)

Estic d'acort amb el q dius pero tinc un comentari no gaire bo , yo tinc un gos petit i cada dia surt dos cops a pasegar, la setmana passada un noi que portaba un pitbull o american lligat amb un cadena de gos petit i sense murrio, se li va escapar i va vindre corrents a mosegar al meu, el va enganchar del coll i li va fer molt de mal, el noi no ens va dir el seu nom ni res de res, en aquell moment estabam mes pendents del meu gos que portaba el coll obert i no paraba de segnar que de trocar a la policia, pero ell no va mostrar cap interes en res, yo no vull que matin cap gos per culpa del seu amo, pero si que es fasi responsable del mal que va fer. Y que sigui sansionat , ya que en aquell parc pasegan molts nens amb gossos i avis...I si li agues fet mal algun d'ells.Nomes vull responsabilitat. Y ara sempre porto el movil perque per cada gos sensa lligar o sol, trucare a la policia.