Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: TONENCAData inserció: 16/08/2010Data última resposta: 30/11/2010Respostes: 18Lectures: 4777
Tema: IMPOSSIBLE ESTUDIAR A LA BIBLIOTECA!
És impossible estudiar a la biblioteca de tona a les tardes. Està ple de jovent cridant, escoltant música... per els voltants. Els responsables de la biblioteca m'han dit que cada tarda truca a la policia municipal pq els faci fora o els hi cridi l'atenció i marxin. Però els municipals no apareixen, o si ho fan, no baixen ni del cotxe. M'agradaria que tots aquells afectats al merder que causen tot aquest jovent mal educat, vagi als municipals i es queixin! SISPLAU!, perquè no tenen un mínim respecte ni a la gent que està dins la biblioteca estudiant (o no), ni els vianants que passen pel carrer! Moltes gràcies!
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: SANDRA - Títol Resposta: MALEDUCATS  (24/09/2010)

La veritat és que jo també he viscut aquesta situació. Ara bé, la culpa no crec que sigui la poli, la culpa és dels pares de nens de 12-13 anys que els deixen fer absolutament tot el que volen, els deixen passar tota la tarda a fora i els ignoren fins a tal punt que encara serien capaços de fotre quatre crits al qui tingués valor de dir alguna cosa a aquesta colla de mal educats.

Usuari: TONENC - Títol Resposta: DESMANEC  (21/09/2010)

Els accessos a la biblioteca i el seu entorn és un altre exemple del “desmanec” que hi ha al poble. És penós i ruïnós l’estat exterior de la biblio. A un lloc on hi van petits i grans normalment en horari de tardes, crits, xivarri, descontrol, fins i tot has de demanar pas perqué també hi porten a passejar el gos just a l’entrada de la biblio, etc,etc. Penso que és deure dels Responsables del Consistori Municipal el vetllar perque aquestes situacions no es produïssin i el intentar solucionarles. Cosa que de moment no están fent.

Usuari: SOLIDARI II - Títol Resposta: ARA VENEN ELECCIONS.....  (20/09/2010)

Estic amb tu solidari, però suposo que si la biblioteca fos com el futbol, en el que el nombre d'assistents i personal relacionat fos un nombre elevat, ja li haguessin fotut mà, li haguessin donat un permi mil.liari, o les escales i esgraons estarien condicions, l'aire acondicionat funcionaria a tota màquina, i el sortit de llibres seria l'optim per la nosrtre biblioteca. Però el que passa es que son pocs els usuaris (a comparació amb altres entitats), i la majoria dels usuaris encara no poden votar, sinó otro gallo cantaria. Veuries al salom de genolls llepant a tots els que entren i surten en busca de vots. Potser d'aqui poc i amb la intenció de recollir-ne algun facin alguna cosa, ara venen eleccions. Pero tingues en compte que si no ho fan ara, tornara a passar 4 anys més sense fer res. Això si els regidors, gerents, alcaldes, i personal de confiança o familiars cobran de la sopa boba!!!! son politics no te n'oblidis...

Usuari: SOLIDARI - Títol Resposta: Condicions deplorables  (19/09/2010)

Soc un vei que sovint hi passejo per la biblioteca i confirmo el que es diu en els altres comentaris. En primer cop considero que ens mereixem una bibloteca de qualitat, amb uns mínims per gaudir de lectura, cultura i demés , només cal veure altres biblioteques per veure a quin nivell estem. Altre tema és millorar el voltant, s'ha de revisar i reparar les instal.lacions. Potser senyors polítics haurien de pensar un lloc on puguin estar aquest jovent? Convido a altres ciutadans es sumin als comentaris.

Usuari: CIUTADÀ - Títol Resposta: GRAONS BIBLIOTECA  (16/09/2010)

ALGÚ HA VIST COM ESTAN ELS GRAONS DE L'ENTRADA DE LA BIBLIOTECA? CAL SER CEC PER NO DENUNCIAR ALS QUER ESTÀN MALMETENT EL MOBILIARI URBÀ. D'ACORD QUE D' UN TEMPS FINS ARA HI HA UNA DEGRADACIÓ NOTABLE EN TOT EL POBLE, PERÒ HI HA ZONES EXPRESSAMENT MALMESES I DIUEN BEN POC DEL NOSTRE POBLE. SI MAI ALGÚ ES FA MAL EN AQUEST INDRET, LA RESPONSABILITAT SERÀ DE TOTS. NOSALTRES FA 3 ANYS SOLAMENT QUE VIVIM EN AQUEST POBLE I HEM NOTAT MOLTTTTTTTTTT EL DETERIORAMENT GENERAL, CUIDEM-LO ENTRE TOTS I DENUNCIEM ELS QUE HO DESTROSSEN.

Usuari: Mª ANTONIA - Títol Resposta: QUINA PENA DE BIBLIOTECA  (15/09/2010)

Comparant la Biblioteca de Tona amb altres, con per exemple la de Taradell, un es pregunta Es el nostre poble mes petit? No Te mes ingresos ? No ho se . Doncs sembla que la cultura i el civisme no es poden practicar en un lloc tan emblematic. Fa una calor insoportable al estiu.A Taradell hi ha aire condicionat.El entorn es lamentable com ja han comentat altres usuaris,ple de pintades, i amb " gent" -per ha dir alguna cosa - que han pres aquest lloc com si fos seu. No crec que sigui feina de la policia estar tot el dia dient al jovent lo que han de fer.Si no eduquem tindrem el futur que ens mereixem. Molt esport, molt gamberro, poca educacio i un poble degradat.Anyoro la Tona de fa vint anys.Politics i veïns, posem-nos les piles

Usuari: RESPECTE - Títol Resposta: ON ÉS EL PROBLEMA?  (15/09/2010)

Sincerament, crec que el problema no rau només en la policia de proximitat. El problema esta en aquesta colla de maleducats, el problema també està en unes lleis mal imposades, el problema està en que la poli no pot fer absolutament res de res....i aquesta colla de maleducats (per no dir-la més grossa) ho saben prou be. El problema està als pares dels maleducats, que no han fet la feina com s'havia de fer. La societat està creixen i els pares ens estem tornat dèvils, s'han perdut tots els valors a l'hora d'educar a les criatures. Resulta que fa uns anys, quant un adult cridava l'atenció a un marrec, aquest acotava el cap i s'avergonyia de la malifeta....ara això és impensable, guarda't de dir res, que encara rebràs,( potser no a garrotades "encara"), però amb la seva malallengua, segurament acavaras malament. On em anat a parar? Sincerament, i no és pas que m'agradi, crec que la poli hi té molt poc a fer. S'hauria de començar per canviar les lleis i donar més autoritat als agents, putser després les coses anirien diferent. I els pares....putser que ens posem les piles i comencem a donar valors a l'hora d'educar els fills. En fi, aqui us deixo la més umild opinió. No us demanaré que la compartiu, però si que la respecteu. Gràcies.

Usuari: CIUTADA EMPRENYAT - Títol Resposta: I QUE FA LA POLI  (03/09/2010)

i que fa la megapoli, amb tota una ISO, i no se que més, amb un superxerif, que la veritat no serveix de res, perque per mi encara tenim un ptjor servei que abans. Podria ser que passes com el futbol, que els jugadors no volen juf¡gar i canvies l'entrenador i segueix igual. Vaj que ni poli, ni jefe nou, ni alcalde prepotemt que no solventa res.

Usuari: SOLIDARI - Títol Resposta: QUANTS MUNICIPALS  (23/08/2010)

el tema de la biblioteca es vergonyos, pero jo demano, quants municipals treballant a Tona ?, perque el cotxe nomès veig 1, per una població de 8000 habitants, és suficient ? una persona pot fer alguna cosa quant hi ha una baralla? , si estant roban?

Usuari: TONENCA - Títol Resposta: IMPOSSIBLE ESTAR-HI PER LA CALOR QUE HI FA!  (22/08/2010)

Ara que disposo de temps de vacances per gaudir de la lectura, només hi estic el temps just per agafar algun llibre i marxo corrents perquè no s'hi aguanta de calor. Tots els estius em trobo igual, quina llàstima, amb lo bé que s'hi estaria amb una TEMPERATURA ADEQUADA!

Usuari: ANONIM - Títol Resposta: ON ESTA LA POLITICA DE PROXIMITAT  (18/08/2010)

On està la politica de proximitat de la policia? fa uns mesos ens van fer saber que ja teniem un nou sheriff i que ara es farien politiques de proximitat a la policia, a mi em sembla que tot continua igual, o m'atreveria a dir que esta pitxor. On esta aquest jefe que havia de solventar els problemes de la policia, perque el problema de la biblioteca ja el tenim de mol abans....