Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: LA REVISTONAData inserció: 24/11/2009Data última resposta: 04/01/2010Respostes: 11Lectures: 3330
Tema: TEMES ESBORRATS
Els membres del Consell de Redacció de La Revistona després de valorar-ho detingudament, hem considerat que hi havia opinions al Fòrum que podien resultar ofensives. Concretament als temes: ´No veieu la realitat, desperteu´ i ´Qui tenim per alcalde´ i ´Què feia el ser Salom a Vic?´. És per això que hem decidit tancar i treure aquests tres temes del fòrum.
Entenem que el fòrum de La Revistona és una eina dels tonencs i tonenques per fer ús de la llibertat d’expressió, però també és la nostra obligació vetllar perquè aquesta llibertat no suposi ofensiva per a terceres persones. Moltes gràcies per la vostra comprensió i us convidem a seguir participant al fòrum amb tot tipus d’opinions però sempre dins del respecte a les persones a les que feu referència.

D´altra banda, coincidint amb una reestructuració que estem preparant de larevistona.cat posem sobre la taula aquesta pregunta: creieu que hauríem de mantenir el fòrum o potser s´hauria d´eliminar totalment? I si el deixem, s´hauria de fer registrar als usuaris i que els comentaris surtin signats amb el nom de cada persona? Esperem els vostre comentaris! La Revistona la fem entre tots i totes.
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: REGISTRAR-SE  (04/01/2010)

El que cal és que per participar en aquest fòrum, es faci registrar la gent donant un correu electrònic de contacte, i també que hi hagi una mica de cura de la gramàtica, que realment hi ha missatges que fan mal als ulls de com de mal escrits estan. Com passa en altres fòrums (la gran majoria)
Feliç 2010 amics revistonaires!

Usuari: TONENC - Títol Resposta: FOT JA PENA AQUEST FORUM  (04/01/2010)

Queda clar que molts utilitzan el forum per esbrabarse i paraulotes que no dirien en altres llocs aqui es poden dir. Per part de la revistona penso que caldria controlar aquesta entrada de bruticia dialectica.

Usuari: JOSEFINA DE LAFUENTE - Títol Resposta: FÒRUM  (22/12/2009)

Crec que el fòrum ha de seguir, pero las opinions signadas amb el nom de la persona que la expresa.

Usuari: DEIVITTUSTEI - Títol Resposta: NO TREIEU EL FÒRUM: MILLOREU-LO  (18/12/2009)

Treure el fòrum: No. El què s´hauria de fer és un fòrum on la gent, com a mínim, s´hagués de registrar per escriure. I que estigués degudament moderat per unes quantes persones que no els hi tremolés la mà a l´hora de posar ordre advertint, tancant o esborrant temes. I sobretot: que els temes s´ordenin per la data de la última resposta (tal com passa a la majoria de fòrums), no com ara, que s´ordenen per la data en què va ser escrit el primer missatge.

Usuari: JOSEP TOMÀS - Títol Resposta: TEMES ESBORRATS.  (03/12/2009)

Home, ja era hora de que prenguéssiu aquesta decisió (eliminar el fòrum, o el registre d´usuaris) últimament era molt desagradable comprovar la quantitat d´incivics i maleducats que emparant-se covardament en el anonimat, es permetien opinar i insultar la majoria de vegades sense saber de que parlaven. Us felicito per prendre aquesta decisió.

Usuari: DAVID CASTANY - Títol Resposta: A USUSARI UN DE CIU  (01/12/2009)

Em sembla molt be el que dius, però em sembla bastant irònic que demanis a la gent que signi els missatges i tu utilitzis un àlies.

Usuari: JOAN ROCA - Títol Resposta: NO ENS EMPAREM EN L´ANONIMAT PER DIR ALLÒ QUE NO SOM CAPAÇOS D´EXPRESSAR A CARA DESCOBERTA  (29/11/2009)

En la diversitat d´opinions, sempre que siguin convenientment raonades, hi ha la riquesa de la democràcia. Un fòrum significa una eina per exercir aquesta llibertat d´expressió que ens va costar tant d´assolir. No entenc l´expressió subjectiva d´opinions sense la identificació de qui les formula. Crec sincerament que el fòrum s´hauria de mantenir, però els comentaris haurien d´anar signats pel seu autor. Això els donaria valor i credibilitat i seria també una forma de lluitar contra aquest mal costum a què ens convida de forma constant l´ús de les tecnologies de la comunicació.

Usuari: UN DE TONA FUTUR - Títol Resposta: HEM DE SER DEMÒCRATES I RESPECTUOSOS  (28/11/2009)

La Revistona ens ha donat l´oportunitat d´expressar les nostres opinions a través del fòrum del web i a través de les cartes que publiquen a la Revistona. Crec que el fòrum és més ràpid i permet llegir molt bé tot d´opinions sobre un tema seguides. També és més fàcil de posar-hi la teva opinió. Estic d´acord amb els que han escrit abans en que s´hi hauria de posar el nom de cadascú. Jo quan ho faci tothom també ho faré. Visca La Revistona. Endavant revistonaires!

Usuari: UN DE CIU - Títol Resposta: HEM DE SER VALENTS TAMBÉ AMB LA CARA DESTAPADA  (27/11/2009)

Primer felicitar-vos per la vostra ponderació. Després dir-vos que jo no eliminaria el forum, és una bona eina per ajudar a obrir els ulls a uns i altres. El que si faria, seria que tot comentari anés signat com a tots els mitjans escrits, jo hi escriuré el que em sembli, com sempre, però ho farà tothom d´escriure el de sempre si ha de signar? O els covards que tiren pedres i amaguen la ma, que son uns quants, ja no escriuran? Endevant revistonaires !!!

Usuari: RAMON GES - Títol Resposta: EL FÒRUM HA DE SEGUIR  (24/11/2009)

Crec que ha de seguir com a eina per expressar opinions. Unes vegades seran agradables i altres no. El que s´ha de procurar es que estiguin dites d´una manera educada. Crec que haurien d´anar signades amb nom o cognoms visibles. No he entes mai aquesta facilitat per expressar opinions desde l´anonimat. Penso que no tenen cap valor. Fins i tot d´alguna manera es nega el dret a la persona o col·lectiu afectat a defensar-se o donar explicacions.
Felicitats Revistona, i que tots plegats us en poguem veure fer molts més. i gràcies a tots els que hi dediqueu temps sense res esperar res a canvi. !!!

Usuari: CARLES PADRÓS - Títol Resposta: EL FÒRUM HA DE SEGUIR  (24/11/2009)

El fòrum ha de seguir però amb garanties. Les persones que vulguin donar la seva opinió estant en el seu dret i crec que fins i tot és un deure ciutadà. Però sempre amb respecte i de forma constructiva. Crec que registrar-se és una bona mesura.

Felicitats a la Revistona per aquest pas i espero que el petit article dels 10 anys serveixi per a moltes coses més!!

Salut!