Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: UN DE TONAData inserció: 18/11/2009Data última resposta: 08/07/2010Respostes: 24Lectures: 8886
Tema: JO ANIRÉ A VOTAR AL REFERÈNDUM PER LA INDEPENDÈNCIA!
Perquè ens mereixem el dret a decidir. Perquè seria una vergonya per la democràcia que no puguéssim fer-ho. Per Catalunya i pel meu poble. I tant que aniré a votar!
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: TONENC VOTANT - Títol Resposta: TAN COSTA ANAR-HI  (14/12/2009)

Jo esperava que anés molta mes gent a votar. Pel que és veu costa molt motivar a la gent, i aixó que no hi havia excuses d´aquelles que és un dia de platja, o que la gent era a esquiar; no hi havia res d´aixó, no. Era un dia ideal per anar a votar. ...i sort que també votaven el majors de 16 anys que si no la participació encara hauria estat mes baixa.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: POCS PERÒ BONS  (13/12/2009)

Estic un xic decebut amb vosaltres tonencs, només heu votat un 40,2%! Per sort els que heu votat heu sigut intel·ligents, i ha guanyat el Si amb un 94,7% dels vots emesos! M´hauria agradat que hi hagués hagut més participació. Però donar l´enhorabona a tots els que ho heu fet, ja que heu demostrat que es poden fer les coses ben fetes si volem aconseguir el que volem.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: TOTS A VOTAR!  (13/12/2009)

A les 16:00 la participació era del 30%. Vinga veïns tonencs! Treieu-vos la son de les orelles, i aneu a votar, encara hi sou a temps! Que guanyi la democràcia!

Usuari: T - Títol Resposta: NO HI ESTIC DACORD  (09/12/2009)

En questa ocasió no seràn els politics quí en treuràn benefici, si el referèndum surt bé i hi ha una bona participació més haviat s´aconseguirà un efecte contrari, els partits poden veure com unes votacions organitzades per la societat civil tenen mes participació i desperten mes atenció per part dels ciutadans que les que organitzen ells, cosa que els pot incomodar molt.

Usuari: TONENC - Títol Resposta: JO TAMBÉ HI ANIRÉ PERÒ...  (02/12/2009)

Si, jo també hi aniré a votar; però hi aniré per tota aquesta gent que sho ha currat, els que anonemo "els currantes", si, pels penjapancartes, els pasapapers, els enganxaadhesius, etc,...perquè... sho han currat; però per la CLASSE POLITICA NI AIGUA i és que aquest son els més beneficiats en sortiran. .

Usuari: ESPAÑOL - Títol Resposta: YO VOTARÉ QUE NO  (01/12/2009)

Si no vamos a votar los que nos sentimos españoles... quién podrá quejarse después? Si te sientes orgulloso de ser español no dejes que decidan por ti los independentistas. Todos los de Tona que seais españoles echadle agallas y a votar NO el 13 de Diciembre!

Usuari: DAVID CASTANY - Títol Resposta: ARA PER A TOTHOM  (01/12/2009)

L´Estat Espanyol us exigeix que deixeu de ser qui sou i us convertiu en el que ell vol.

El vostre País només us demana que exerciu la democràcia, que exerciu el vostre dret!

Anem a votar, no deixem que decideixin per nosaltres!

Usuari: DAVID CASTANY - Títol Resposta: A USUARI TONENC CATALÀ  (01/12/2009)

Primer de tot: Si hi ha crisi (estic tant fart de sentir aquesta paraula, ara és argument per tot...), encara un motiu més per a l´Autodeterminació. Necessitem un Estat per a poder prendre les decicions que més ens afecten, sense que un Estat centralista i anticuat ho fagi per nosaltres.

Segon: Els diners amb el quals es pagarà la consulta, han sortit de l´esforç de les persones que estàn treballant com a voluntaris organitzant tota mena d´actes (Fira de la pesseta, Barça-Madrid...), i de la implicació de particulars, empreses i associacions que han fet doncaions.

Així doncs vés a Votar si us plau. Sapiguem ser dignes del moment històric que ens ha tocat viure!

Usuari: TONENC CATALÀ - Títol Resposta: NO CREC QUE SERVEIXI PER RES  (30/11/2009)

Hola!
Jo sóc català i no perdre mai els meus origens perquè són la meva identitat.
Ara bé, crec que actualment celebrar un referendum és una bogeria. En els temps que correm, hi ha coses més importants com ara la crisi, la poca feina, la dificultat de arribar a finals de mes ... que ens haurien de preoucupar molt més que no pas si tindrem o no tindrem indepèndencia.
Crec que hauriem de estalviar tots aquests diners que gastem en celebrar referendums i centrar-nos més en solucionar altres problemes que avui en dia pateix la societat catalana i de ben segur, molta gent de Tona.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: NO HI FALTARÉ  (24/11/2009)

Gràcies Marc, per dir-nos on es celebrarà la consulta. Evidentment, no hi penso faltar, i el meu vot, serà SI! Endavant tots els tonencs i tonenques a votar a la consulta, i que guanyi la democràcia i llibertat d´expressió!

Usuari: ORGULL TONENC - Títol Resposta: EL 60% DELS TONENCS I TONENQUES DECIDEIXEN EL 13D!  (24/11/2009)

Aquest m´agradaria que fos el titular de la Revistona. Que més d´un 50% de la gent de Tona anés a votar. Inclús us diria més! Que Tona fos el poble que tingués un % de participació més elevat de la comarca d´Osona i de tot Catalunya! Visca Tona i Visca la democràcia! Que ningú es quedi a casa! Tothom a votar!

Usuari: MARC SARDÀ - Títol Resposta: RESPOSTA PER L´ICEMAN  (24/11/2009)

El referèndum, que és l´expressió màxima de la democràcia participativa, es celebrarà a la sala polivalent de l´Escola Vedruna, el dia 13 de Desembre. En els propers dies es passarà una carta porta a porta per tot el poble amb tots els detalls sobre la comtessa electoral i també amb una llista de totes les entitats i altres grups que hi estan donant suport.

Jo us animo a tots a anar a votar, tant si voteu SI, com No, com en BLANC, però voteu! Senzillament perquè l´elecció és només vostra i en democràcia és el poble qui decideix!

Visca Tona i Visca la democràcia!

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: LLOC ON S´HA D´ANAR A VOTAR?  (22/11/2009)

Algú sap la ubicació final on se celebrarà la consulta? És que per motius personals no puc assistir a l´assamblea de demà.

Usuari: GIVEITUP - Títol Resposta: JO TAMBÉ ANIRÉ A VOTAR  (22/11/2009)

Jo també aniré a votar el 13 de desembre.

Usuari: TONA FOREVER - Títol Resposta: RESPOSTA A ´ENS FAN EL JOC´  (20/11/2009)

Precissament amic. L´única manera de resoldre els problemes del dia a dia és tenir recursos. Recursos que actualment no tenim perquè Espanya ens roba amb els impostos. Ho havien fet des de sempre els reis espanyols i ara ho fan des de la seva democràcia. Quina democràcia és aquesta que ens nega el dret a decidir amb l´amenaça de defensar la unitat d´Espanya amb les armes?
Per tant, amic. la solució del dia a dia, és precissament la independència!

Usuari: DAVID - Títol Resposta: A USUARI ENS FAN EL JOC  (20/11/2009)

Si una cosa NO són les consultes populars que s´organizaràn el 13D, és un joc de la classe política. Les organitza el poble perquè la classe politica Catalana no te els nassos de fer-ho, tot hi ser un acte purament democràtic. Aquesta paraula que tant utilitzen pel que els sembla.
És més, per a ells (la part de la classe política a la qual només l´hi importa la poltrona) és un entrebanc, ja que els obliga a prendre partit per una opció o l´altre. Només amb la consulta d´Arenys ja va quedar retratat el "Molt Honorable" President de la Generalitat.

Demostrem que és el poble qui ha de i vol decidir! El 13 D tots a Votar!

Espero haver-te convençut :)

Usuari: FERRARI - Títol Resposta: FES ALGU, PLORAMIQUES DE JO NO HI ANIRE´  (20/11/2009)

doncs si no vas a votar llavors no ploris, els problemes de catalunya venen moltes vegades de Madrid, i dels cap quadrats fatxes, visca catalunya lliure !!

Usuari: ENS FAN EL JOC - Títol Resposta: JO NO HI ANIRÉ  (20/11/2009)

JO NO ANIRÉ A VOTAR, aixó és un joc per la classe política. Si hi anés, abans voldria veure mes implicació de la classe politica ; la que ens ha portat a aquesta situació de ruina total per moltes familias, de Eros i Eres, de tancaments de petits negocis; com és mullen per solucionar aquesta manca de treball. Si, aixó de la Independencia es molt bónic, eh? senyors politics, per sortir a la foto, abans però, s’ha de solucionar el dia a dia de la gent.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: JO TAMBé HI ANIRé!  (20/11/2009)

El 13D jo també diré si a la independència de Catalunya, animo a tots els veins tonencs que també vagin a excercir el seu dret a vot, independentment del seu vot. Ha de guanyar la democràcia, i donar una lliçó de civisme. Perquè com heu dit, tenim dret a decidir! VISCA CATALUNYA!

Usuari: TONA FOREVER - Títol Resposta: A TONA PASSAREM DEL 50%!!!!  (19/11/2009)

A Tona som democràtics i tenim una vida política súpermoguda. N´estic segur que sigui sí o sigui no però que anirem a votar un 50% dels tonencs com a mínim. Vinga! Aviam si som el poble que té més participació d´Osona!

Usuari: CLAUDI PAGÈS PUIG - Títol Resposta: JO TAMBÉ VOTARÉ.  (19/11/2009)

Per l´usuari JA JA JA - Perquè sempre que parlem de Catalunya, hi ha gent tant poca solta?
En aquestes paraules, pitjor que la ignorància es la falta de respecte envers els catalans. Que tem fet els catalans nacionalistes? Es que no son nacionalistes els espanyols?
Tot això, només augmenta l’esquerda que ja existeix entre els dos pobles.
Particularment jo no tinc res de res contra els espanyols, als que sempre he respectat amb admiració per la seva cultura i tradicions.
Nosaltres només volem exercir els nostres drets històrics i prou. Per això demanem coherència i que no se’ns deprecií.
Es demanar molt exercir un dret democràtic?

Usuari: JAJA - Títol Resposta: JAJA NO ANIRAN A VOTAR NI 4 GATS  (18/11/2009)

jo dic un 10% de la gent

Usuari: INDEPE - Títol Resposta: JO TAMBÉ I VOTARÉ QUE SÍ EN MAJÚSCULES  (18/11/2009)

Perquè ja n´hi ha prou del robatori d´Espanya contra Catalunya. Per la llibertat!