Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: LAURAData inserció: 02/08/2009Data última resposta: 08/09/2011Respostes: 6Lectures: 3291
Tema: LA LUDOTECA D´ESTIU
Voldria des d´aquí felicitar a tots el monitors i monitores de la ludoteca per la seva gran tasca amb els nens i nenes. Nosaltres ja fa 3 estius que venim i aquest any ha estat per partida doble. Penso que us prepareu molt bé les activitats i que els infants en disfruten moltíssim. A més a més, que a l´últim dia encara us quedin ànims per quedar-vos tots a dormir és una passada!!!!!! Els meus dos fills han estat encantats amb vosaltres i esperem que l´estiu que bé ens poguem retrobar!!!! Moltes gràcies i continueu així de motivats i alegres!!!
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: YOLANDA - Títol Resposta: ...I PER MOLTS ANYS  (15/12/2009)

....i per molts anys que ho podeu continuar fent, els meus nens també estàn encantats, i jo personalment també ja que em quedo molt tranquila quan els deixo a la ludoteca, l´únic que em sap greu, és que quan els passo a recollir no volen vienir a casa maiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....un petonet a tots

Usuari: CASAL I LUDOTECA D´ESTIU - Títol Resposta: ..I ENCARA MÉS FELICITACIONS  (08/09/2009)

FELICITATS, nois i noies que penqueu en aquestes activitats. Encara és una de les coses bones que s´organitzen en aquest poble.

Usuari: MONTSE - Títol Resposta: MÉS FELICITACIONS  (01/09/2009)

Jo també m´afegeixo a les felicitacions i agraïments cap a tots vosaltres que feu possible la ludoteca. No em vull repetir, però les vostres ganes de treballar, l´esforç i la il•lusió que hi poseu s´encomana. Moltes gràcies, ànims i esperem que se us reconegui la vostra professionalitat, us ho mereixeu.

Usuari: MARE TONENCA - Títol Resposta: CASAL I LUDOTECA  (01/09/2009)

Quina sort que tenim les families del poble al tenir aquest monitors i monitores que porten tan el CASAL D´ESTIU com la LUDOTECA, felicitats a tots ells pels seu interés en fer aquest servei a les families del poble.

Usuari: DOLORS - Títol Resposta: LA LUDOTECA D´ESTIU  (21/08/2009)

La nostra família també gaudeix des de fa tres anys de la ludoteca (casal d´estiu) i vull felicitar a tots els monitors i monitores per fer del juliol un mes de plaer per als meus fills. Estem molt contents amb les activitats, amb el tracte, amb la professionalitat i paciència que mostren aquest equip tan ben avingut i amb tantes ganes de compartir alegria.
A més, m´agradaria afegir que no només els felicito pel casal-ludoteca d´estiu sinó per moltes altres activitats que gràcies a ells es fan a Tona durant l´any (St. Jordi,etc).
Nois, de veritat, a Tona sort en tenim de vosaltres perquè durant l´any, no hi ha gairebé res més pels nens/es