Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: TONENCAData inserció: 23/07/2009Data última resposta: 08/07/2010Respostes: 16Lectures: 4789
Tema: ANTONI FIGUERES UN PASSEIG PEATONAL?
Antoni Figueres Un passeig peatonal?
Soc veina del carrer Antoni Figueres i he pagat com tots els veins. Ara suposo que també ting drets haven complert el deure de pagar, també suposo que algu ens hauria d´explicar perque aquest “passeig” continua tancat, hem sofert vuit mesos d´obres, de pols, sorolls i dificultats per entrar a casa.....comprensible amb una obra no hi ha res a dir. El dia deu de juliol varen cavar de pintar i segons els de les obres es podien obrir carres BE!!!!!.Incomprensiblement el carre Anselm Clave esta tancat, l´ajuntament no saven perque, els de les obres no hi fan res, el Maria Vivet S´aparca a cada canto, es de dues direccions, hi ha un “merder” de cotxes que giren va enrere els camions no passa i quan ho aconsegueixen es troven un embut sense sortida. Tenim un poble aïllat amb un ajuntament que no sap el perque de carrers tancats, hi ha dies que t´has de parar i concentrar-te per saver sortir o entrar a Tona. A tots ens varen trovar per pagar. Algu ens podria explicar on hem d´anar a cobrar la gasolina que gastem de mes donant voltes per anar a casa? Sortosament aquest passeig durara molts anys i no haurem de pagar mai més no hi passara ningu de ser el carrer que travessa Tona ara és un laverint que el que no coneix i el poble si pot perdre.
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: TOM - Títol Resposta: JARDINERES,PERQUÈ?  (27/09/2009)

Hi ha un comentari sobre el carrer Antoni Figueres que diu que no hi ha espais verd,perquè els voleu si els cuatre gamberros que corren pels carrers els caps de setmana els deixeràn sense flors´ ?,si no mirèu que passa al carrer Major i al carrer Barcelona. I aquesta obra no la va fer CIU ,senyors.Caldria no criticar tant i mirar que entre tots poguem tenir un poble mès net i més endressat sigui qui sigui els que manin.Penso que tots intenten fer el millor posible perquè Tona sigui el poble model de la comarca.Criticant i veient nomès les coses negatives no anirèm enlloc,tothom la caga i tots la podèm cagar

Usuari: VEÍ DEL PASSEIG FIGUERES - Títol Resposta: CARRIL BICI  (21/09/2009)

Dons si tot el que he llegit a l´article del Miquel Vilaró referent a que hi havia d´haber un carril bici al A. Figueres, que surt a la Revistona aquest més, es veritat!!! ....quin gol qu´ens hauran colat, no????
Acabi como acabi segueixo pensant que no és cap passeig, és una via on per sobre de tot tindran preferencia els vehicles motoritzats i els vianants ens haurem de fotre una vegada més

Usuari: ANEU DE PRESSA.... - Títol Resposta: RALLYES  (08/09/2009)

ANEU DE PRESSA senyors de l´ajuntament a controlar que es posin aviat els passos elevats al carrer de la Vedruna, SI US PLAU, abans que comenci el Cole. Els dels vehicle tunejats han trobat un nou tram del poble per fer les seves particulars cursses. Hi ha terra, asfalt, que més volen, aprofiten que ningú controla res per passar a tota merda.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: DESCANSAT DELS GTI  (03/09/2009)

Jo el que valoro més positivament, és que durant uns dies, els dels GTI´s, com que no poden passar per enlloc, no poden fer curses, ni fer soroll, espantant el veinat, amb els seus cotxes tunejats. Així, som millors vilatans, i deixem el cotxe guardat, per anar a peu o amb bicicleta pel poble.

Usuari: VIES PEATONALS - Títol Resposta: CIRCULACIÓ  (03/09/2009)

¿US HEU FITXAT QUE HI TALLATS ELS CARRERS ANTONI FIGUERES (SOL PELS VEINS), EL JOAQUIMA VEDRUNA (ESPERO QUE ESTIGUI ARREGLAt QUAN COMENCI EL COLE), I TAMBÉ EN PART EL CARRER MAJOR.... home....planing, planing, no sembla que hi aixi massa....espero que tot sigui per millorar la imatge del poble. ....si més no haurá servit per descubrir altres vies per anar d´una banda a l,altre del poble.

Usuari: TONA - Títol Resposta: POBLE PEATONAL  (01/09/2009)

Dons jo començo a pensar que si gràcies a les obres podem alliberar-nos, per una temporadeta, de tota aquesta colla de QUILLOS DELS GTI´S que només fan que fotre soroll....dons benvingudes les obres !!!!!!!!.

Usuari: TON - Títol Resposta: TONA COM UN POBLE "PEATONAL"....  (31/08/2009)

Amb el Caterina Figueres i Germana Victòria tallats al transit s´està la mar de bé. Potser sí de començar a pensar de Tona com un poble "peatonal"....

Usuari: ANA - Títol Resposta: PASSEIG  (25/08/2009)

NO SEMBLA UN PASSEIG,LA CARRETERA ES MASSA AMPLE ELS COTXES CORRERAN, I L´ESPAI PER BICICLETES? I L´ESPAI VERD?
S´EN HAN DESCUIDAT....

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: REOBERTURA PARCIAL  (30/07/2009)

Aquest migdia s´ha reobert parcialment, el primer tram des de la biblioteca Caterina Figueras, fins a la rotonda del C/ Dr. Bayés. Només en sentit descendent (sentit Vic). Aneu preparant els taps per les orelles, que en breu tindrem els dels "GTI´s" anant a tota bufa, fent el màxim de soroll possible, posant en perill la integritat del veinat.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: LES VORERES SÓN PELS VIANANTS, NO PELS COTXES  (28/07/2009)

Aquesta tarda he sigut testimoni, (com altres vegades per desgràcia) com un cotxe, al veure que quedava tancat al final del carrer, ha decidit tirar pel dret, pel pas de vianants, enfilant-se a sobre la vorera de davant la caixa, i com que no sabia si podria passar pel costat dels bancs, ha decidit agafar, tirar uns metres carrer Major amunt, i sortir per sobre de l´espai on hi han arbres, del C/ Major. I no era un noi jove, si no un home de la 3a edat. Si aquests personatges m´atropellen i em fan mal, els hi buscaré les pessigolles. Benvolguts veïns del C/ Major i Antoni Figueras, si veieu aquesta mena de personatges, agafeu càmera i fotografieu-lo, i ho denuncieu a La Revistona.

Usuari: ALTRE TONENCA - Títol Resposta: PASSEIG S. FIGUERAS????  (28/07/2009)

Tot aquest temps i diners per fer un PASSEIG PEL TRANSIT DE VEHICLES MOTORITZATS, a dins el poble; de moment i pel que es veu es força desastrós. Els dels GTI´´S disfrutarán anant a tot drap i es podrán posar uns bons tubs d´escapament per alertar a tot el veinat que ja arriban ells. I tot aixó amb el consentiment de l´Ajuntament que ha permés fer una obra que potencia el pas de vehicles motoritzats en comptes de millorar el transit peatonal.

Usuari: TONENCA - Títol Resposta: DESASTRE  (25/07/2009)

Jo també visc al carrer Antoni Figueres i la veritat és que em fa mal veure que he pagat tants diners per una obra tant desastrosa. Necessitem tant lloc per passejar-nos si tampoc hi han botigues? Hi ha d´haver-hi tant ciment i poca zona ajardinada? espero que hi posin mooolts arbres perquè es veu molt fred. Serà una autopista? hi tant, ja ens podem preparar amb el soroll que hi haurà i amb les curses de motos nocturnes! Mirem la part positiva, per mi ja el poden tenir tallat força temps perquè la tranquilitat i silenci que hi ha ara que dormim amb les finestres obertes és un "luxe" en aquest carrer.

Usuari: TONA - Títol Resposta: NI PASSEIG NI RES  (25/07/2009)

Més que un passeig sembla una autopista! Els cotxes aniran a tota fava! Tants calers i tantes molèsties per deixar-ho arreglat, només faltaria amb el que ha costat! Però igual.. Decepció total!

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: I LA ROTONDA QUAN?  (23/07/2009)

Van dir que a l´arreglar el carrer, també s´arreglaria la rotonda. L´únic que han fet, ha sigut buidar la terra de dins, per desmuntar-la per passar la claveguera general, i tornar-la a muntar, deixant el paviment fet un nyap, i creant un mini-aparcament, que l´únic que fa, és fer nosa a la resta de conductors, fins i tot als pobres dels autobusos de l´empresa Sagalés, que han de donar la volta a mig poble, perdent temps, per recollir el passatge. Ja ho he dit més d´un cop, si faig malbé el meu vehicle per culpa del mal estat del paviment, portaré la factura de la reparació a l´ajuntament.

Usuari: L´HOME INVISIBLE - Títol Resposta: ANTONI FIGUERES UN PASSEIG PEATONAL ?  (23/07/2009)

doncs molt facil, vas a l´ajuntament, demanes per l´alcalde i li fots aquest rollo a ell !!