Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: NENData inserció: 18/07/2009Data última resposta: 09/07/2010Respostes: 5Lectures: 3225
Tema: VISCA LA GRESCA A LA CANAL!
N´estic ben fart!!!! De viure al costat de la sala de la Canal i sentir cada cap de setmana les festes que s´hi fan, com van poder fer unes instal.lacions dedicades això i que no estiguin insonoritzades? Però ahir ja va ser massa!!! A les 10 del vespre començava una festa, diria que tecno pel tipus de musica, amb un volum altissim!!!A 2/4 de 4 encara intentava agafar el son i emprenyat vaig trucar a la policia local , eficient com sempre no tenia ni idea de l´hora màxima permesa. Crec que aquestes festes amb aquesta musica "xumba-xumba" a tota pastilla no les haurien de fer mentres la Canal no estigui ben insonoritzada!Que l´Ajuntament fagi alguna cosa al respecte o els convido a dormir a casa quan hi hagi un altre acte d´aquests perquè aixi veuràn que epls veïns és horrorós!
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: ILU - Títol Resposta: NOI DE TONA  (31/07/2009)

Noi de Tona, una mica de respecte!! Tothom va a viure a on pot i no a vegades a on voldria. Però si en aquell moment la futura alcaldesa de Tona, Teresa Mirambell, hagués fet la feina ben feta la Canal estaria ben insonoritzada. I si l´ajuntament d´ara posés una mica d´ordre al poble els incivics que van amb els cotxes a tota bufa i fent soroll Tona seria un bon poble per viure-hi més tranquilament. Que afortunat ets de no sentir mai soroll!!Que et duri!

Usuari: HO SENTO MOLT - Títol Resposta: ET DONO LA RAO  (30/07/2009)

Jo no visc a la zona de La Canal, però si que he estat en diferents moments en que es fan concerts aprop de la zona, simplement passejant.....i planyo a els que viuen per allà; sobretot als de les cases més properes. Però aixó es Tona. I mai plou a gust de tothom. No se, però si observes les opinions de la gent en diferents apartats del forum, la principal queixa és el soroll. De motos, de cotxes, de música, dels vehicles tonejats, etc.
Que hi farem !!!!!

Usuari: NOI DE TONA - Títol Resposta: EN CONTRA DE AQUEST NEN  (29/07/2009)

noi ets molt subnormal pk si no t´agradan aquestas cosa pos no agesis anat a viure al costat de la canal