Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: MARYData inserció: 14/07/2009Data última resposta: 09/07/2010Respostes: 22Lectures: 4110
Tema: SOCORRISTA. AVUI EN DIA FINS I TOT MEU NEBOT DE 3 ANYS!
Vaig anar a la piscina municipal de Tona i em vaig col·locar darrera del socorrista. Em vaig fixar amb uns detalls que em pensaba que l´any passat sabien arreclat, ja que havian hagut moltes queixes del mateix socorista.No pot ser que un socorrista estigui envoltat de la seva colla d´amics estirats i xerrant amb ells. Vem estar més de deu minuts gravant com podia ser que estigues tanta estona d´esquena a la piscina, rient i xerrant i sobretot, amb el mòbil a la mà.Un nen petit triga a ofegar-se uns deu segons, ell havia estat 7 min d´esquena i menjant patates.Jo crec que ser socorrista és una feina de molta responsabilitat i no d´estar amb els amics, d´ ell depenen molts nens i nenes, gent gran i tots els usuaris de la pisicina. Aquest missatge només és perque els responsables d´aquest socorrista prenguin les mesures adients.
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: SOLETE - Títol Resposta: RESPOSTA AL MISSATGE DE PISCINA  (02/12/2009)

Em sembla piscina que et queda una mica gran tot el que dius, dono per suposat que no tens fills. Tens raó que cada pare em de cuidar als nostres fills, faltaria més, però si el meu fill fa una glopejada d´aigua no em veuré capaç de fer-li els primers auxilis, pèr això hi ha un socorrista, si no perque els volem?? no és una despesa inútil?? La visió que jo tinc dels socorristes quan anava a les piscines del Prat de Tona no tenen res a veure amb la que veig ara, jo també treballo 8 hores i els meus amics els deixo per a les hores d´esbarjo, la feina és la feina i la d´aquests noies té molta responsabilitat. salutacions

Usuari: RESPOSTA AL BANYISTA 2 - Títol Resposta: POCS SEGONS I AFOGAT  (10/09/2009)

Dons no estic d´acord amb el que dius. EL SOCORRISTA NO HA D´ESTAR LLEGINT CAP LLIBRE, ha d´estar al cas del passa a la piscina i voltants en tot moment. Quan pago l´entrada al recinte es perqué sé que hi ha qui és responsabilitza de la seguretat del que allà passa tan de petits com de grans. ¡¡¡ELS SOCORRISTES NO VAN A PASSAR EL DIA A LA PISCINA, VAN A TREBALLAR-HI !!!! ....és la meva opinió.

Usuari: BANYISTA 2 - Títol Resposta: MENTIDA  (10/09/2009)

Els socorristes de Tona ho fan mol be, tot i que sembla q es distreguin sempre estan alerta. Ell llegeix un llibre pero esta atent yo estava nedan mentres dos nois es tiraven de mortal. Es va axecar i els hi va dir.... de que ens queixem¿? asobre que tenen que estar alla, pasant calor, mirant la gent, curant ferides...si vols que el teu fill no safogui pos agafes en construeixes una picina a casa i el vigiles tu !!!

Usuari: DEIVITTUSTEI - Títol Resposta: QUANTA RAÓ.  (02/08/2009)

Tonense escrigué:

"se socorrista solo se puede contar con los dedos de las manos y no con un simple cursillo"

-------------

És ben veritat això. Ser socorrista només es pot comptar amb els dits de les mans.

Usuari: JOAN - Títol Resposta: UN SOCORRISTA NO POT TINDRE NI MOVIL NI POT ESTAR AMB ELS SEUS AMICS   (31/07/2009)

pero aquesta noia te rao, ESTAS TRABALLAN NO DE FESTA, I SI TINC TRES FILLS
SI EL MEU FILL LI PASES ALGUNA COSA VULL AQUET VIDEO NO PQ I TINGUIS TRES PERSONAS A LA PICINA VOL DI QUE POTS FER LO QUE VULGUIS ....DEMANA FEINA A LA PICINA DE VIC VOLS DI FARIAS TOT LO QUE FAS A LA PICINA DE TONA ...

Usuari: AZZÜK - Títol Resposta: BAH  (28/07/2009)

el què heu de fer és:
a) deixar de amagar-vos darrera la pantalla
b) anar a el/la socorrista i dir-li directament, ben dit, que parlant la gent s´enten

Si desprès d´això l´aptitud no canviés doncs adresseu-vos a l´encarregat de la piscina, d´altra banda entenc que no és la vostra feina la de haver de alertar a la persona de si fa bé o no la feina,
Ah? estàs pensant que no és la teva feina haver d´adressar-te a el/la socorrista per dir-li com ha de treballar?

Però bé, no és el què esteu fent mitjançant el fòrum? per tant, contradictori, si no ho feu en persona no ho feu darrera de la pantalla que és molt lleig, a més això està afectant la imatge de la piscina i també a les persones que treballen fent la seva feina que de ben segur l´estant intentant fer tant bé com saben.

Usuari: MARY - Títol Resposta: QUE NO ES POT DIR EL QUE ES VEU Y QUE ES PENSA   (21/07/2009)

las veritats ofenen...................................... gracies forum i a tota la gent que ya sap el meu missatge,gracies a tots a favor i en contra.aqui acabo tema de socorrista.tots ya sabem...el meu comentari.gracies amics

Usuari: PISCINA - Títol Resposta: ?  (20/07/2009)

Els tres socorristes que tenim a la piscina municipal de Tona fan correctament la seva feina, cadascú té una manera diferent de treballar però compleixen les seves obligacions; adverteixen a la gent dels perills de tirar-se sense dutxar-se (tot i que molta de la gent que es queixa no es dutxa) curen els que s’han fet mal...
També crec que a vegades el noi es distreu una miqueta lleguin: però siguem coherents, treballen 9 hores i quan la piscina esta buida o quasi buida poden distraures una miqueta, anar al lavabo, a comprar menjar i evidentment menjar, llegir... ELS SOCORRISTES NO SON CANGURS MARY tu tens fills i els has de cuidar tu! Tu que tas pensat que portes els nenes a la piscina i el socorrista tels cuidarà? Llogat una cangur i no siguis tan rata, home! Ja esta bé! Estàs fent el ridícul, sembles una nena petita si algu no et sembla bé vas a l’ajuntament i et queixes (però si us plau que la queixa tingui una mica de sentit no com aquesta) i gravar a la gent sense el seu permís i a sobre a un menor amb banyador? Això es un delicte dona! T’agradaria que et gravessin el teu fill amb banyador! Si us plau

PD: Socorristes tranquils estem amb vosaltres! Hi ha gent que no té feina i no sap que fe ! ho enteneu suposo.


Usuari: 5992 - Títol Resposta: RIDÍCUL  (20/07/2009)

Senyors, que no tenim feina que ens haguem de posar amb la dels altres?

Deixeu de despodrigar sobre la gent i preocupeu-vos més de les persones que es troben sota la vostra responsabilitat i, si el que preteneu és que el socorrista faci de cangur, torneu a l´escola a practicar comprensió lectora doncs en cap moment socorrista ha estat sinònim de monitor.

Usuari: LA REVISTONA - Títol Resposta: NOTA DEL CONSELL DE REDACCIÓ DE LA REVISTONA  (20/07/2009)

/.../ Nota del Consell de Redacció de La Revistona. Us convidem a fer un ús respectuós del fòrum. La gent que fem La Revistona hem optat per obrir el fòrum a totes les opinions per garantir la llibertat d´expressió total. Però no podem confondre aquesta llibertat amb l´utilització indeguda per llançar crítiques personals. Si algun lector vol afegir opinions sobre aquest tema pot fer-ho fer-ho enviant un correu a info@larevistona.cat amb nom, cognoms, carnet d´identitat i telèfon de contacte.

D´altra banda us informem que alguns dels comentaris publicats fins al moment han estat esborrats per contenir al·lusions personals.

També volem fer palès que les opinions que s´expressen aquí al fòrum són a títol personal i per tant La Revistona ni se´n fa responsable ni té perquè compartir-les.

Finalment des de la regidoria d´esports ens han reiterat que estan oberts a atendre a totes les persones que vulguin més informació sobre el funcionament de la piscina municipal.


Usuari: TONENSE - Títol Resposta: USUARI  (19/07/2009)

/.../ ser socorrista es como ser medico a veces puede salvar vidas no hace falta que te ahoges puedes tener un ifarto un corte de diguestion o ponerte de parto y no hace falta estar 6-8 minutos sin oxigeno en el celebro para poder morir se socorrista solo se puede contar con los dedos de las manos y no con un simple cursillo como tenemos munchos

Usuari: USUARI - Títol Resposta: INJUST  (17/07/2009)

Què us penseu que són els socorristes? Màquines? Es que un socorrista no pot menjar patates? I si ha de fer 9 hores, què representa que ha de fer no menjar? Estar en dejú i que aleshores s´hagi d´obrir un altre fòrum ridícul com aquest amb un títol que digui: socorrista inconscient per romandre en dejú? Es que el socorrista no pot anar 3 minuts al lavabo a fer les necessitats bàsiques perquè un nen triga a ofegar-se uns 10 segons? Que de fet no es mor amb 10 segons sinó que la seva vida comença a estar en perill a partir dels 6-8 minuts de la manca d´riirgació d´oxigen al cervell? I també, què representa que el socorrista s´ha d´estar 9 hores sense poder parlar amb ningú? Ho trobo patètic... mentre el socorrista es limiti a controlar la piscina us hauria d´importar ben poc si menja patates, té el mòbil a la mà o va a beure aigua al bar perquè ell també s´ha d´hidratar. I gravar al socorrista a sobre? Deixeu que facin tranquils la seva feina!

Usuari: BANYISTA - Títol Resposta: A LA MARY  (17/07/2009)

No sé com treballa aquest socorrista tot el dia, evidentment no estic tota l´estona a la piscina i els cops que jo l´he vist fa la seva feina correctament .
El que ja no em sembla gens correcte i fins i tot és il·legal és gravar amb vídeo a persones que estan en un espai tancat encara que sigui públic sense el seu consentiment i molt menys si els que poden sortir a la filmació són menors i amb banydor. M´agradaria saber qui s´amaga darrera el seudònim MARY per tal de presentar una denúncia ja que aquest fet és un delicte contra el dret d´imatge i contra la protecció dels menors.

Usuari: USUARI - Títol Resposta: PISCINA  (17/07/2009)

El que s´ha de fer es que alguns dels que esteu al corrent de tot aixó ho comuniqueu als responsables de l´ajuntament; que desde els responsable de l´ajuntament els hi facin un toc. I es que si no és fa així el regidor que està al devant NO S´EN ENTERA i tampoc deu apareixa mai per la piscina.

Usuari: MANEL - Títol Resposta: MARY  (17/07/2009)

El que hauries de fer es controlar el teu i no gravar l´intimitat de les persones. Si tan et preocupas vés a parlar directament amb els seus responsables i dóna la cara, que tampoc és plan d´humillar les persones en públic això sí, desde qui hom es molt valent.

Usuari: BANYISTA - Títol Resposta: NO POT SER, ON ACABAREM  (17/07/2009)

Ja fa 2 dies que em pasejo per la piscina abans de tancar, coneixo els que hi treballen a l´entrada i els 3 socorristes. D´acord, cadascu té una manera de treballar diferent, però penso que els tres sona aptes per la feina. Però en quin mon ens em pensat que vivim.... que si una dona es queixa perque esquitxen al seu fill, que si una altre vol nadar, que si ara em queixo perque no se qui juga a pilota.... us adoneu que la feina del socorrista no ha de ser aquesta... s´ha afogat ningu a la piscina de tona? no responen els tres socorristes a totes les ferides multiples que hi pugui haver, escolteu banyistes... són socorristes, no monitors!!!! i qui els ajuda a ells i ella quan algun nen petit es caga a les pedres.... o algu vomita? va comencem a creixer que a mi em faria vergonya ser segons qui que es passa el dia queixant-se de l´altre gent quan no es capaç de cuidar-se d´ella mateixa i dels seus fills. A cadascu el que es seu i deixeu treballar en pau a la gent. Mal educats!!!!!

Usuari: TONENSE - Títol Resposta: SOCORRISTA ME AHOGO  (16/07/2009)

mary estoy contigo y tambien con lluna /..../

Nota de la redacció: En aquest tema si voleu fer comentaris sobre persones concretes, si us plau, envieu un correu a info@larevistona.cat amb nom, cognoms, dni i tel de contacte. Gràcies.


Usuari: LLUNA - Títol Resposta: SOCORRISTA  (16/07/2009)

yo hem sembla que la noia ho fa prou bé,no perfecte peró bé. A vegades hi ha un noi que yo l

Usuari: LLUNA - Títol Resposta: SOCORRISTA  (15/07/2009)

realment aquesta persona té tota la raó,jo també he pensat moltes vegades que esta fent el socorrista,parlant amb els amics,o lleguin.Yo suposo que aixó es una feina a la que es deu cobrar,quin chollo de feina que puguis estar lleguin tranquilament ! En canvi es una feina de responsabilitat i la gent que ho fa no está a l´alçada.

Usuari: USUARI - Títol Resposta: SOCORRISTA, ESTIGUES AL CAS QUE PER AIXÓ COBRES  (15/07/2009)

Estic totalment d´acord amb el que es diu de que hi ha algun o alguna socorrista que sembla que vagin a passar el dia a la piscina, com puc fer jo quan em vaig a banyar. Hi ha un socorrista que es passa el dia llegint un llibre; i no aixeca el cap per res.....aixó ho ha observat personalment. Cal que algun dels responsables municipal, que deu ser el Sr. Espona, facin un "toque".

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: ROTACIONS DE PERSONAL?  (14/07/2009)

Dijous de fa 15 dies, vaig anar a la piscina municipal, i la socorrista era una noia. Hi havien uns quants nois, la majoria adolescents, que es tiraven de cap, i els va advertir que no ho fessin. El dia abans hi havia un noi, però els dos dies que hi he anat, els socorristes, em van semblar que estaven prou per la feina.