Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: GIVEITUPData inserció: 14/06/2009Data última resposta: 18/06/2009Respostes: 10Lectures: 3248
Tema: PER QUÈ, SEGONS SEMBLA, LA PISCINA MUNICIPAL NO OBRIRÀ FINS AL MES DE JULIOL?
He sentit veus que comenten que, aquest estiu, les instal·lacions de la piscina municipal no obriran fins el mes de juliol. Penso que la piscina municipal és un servei pel poble que feia anys que la ciutadania demanava (convé recordar que fins l´any 1995 a Tona no hi va haver piscines municipals), i crec que no està bé que no l´obrin fins a principis de Juliol. Entenc que l´estiu comença el 21 de juny i acaba el 21 de setembre. Unes instal·lacions que només funcionen a l´estiu, crec que caldria aprofitar-les al màxim. No sé el perquè d´aquesta decisió, tot i que m´he plantejat diverses hipòtesis. Però sincerament, penso que caldria obrir-les a mitjans de juny, o per Sant Joan, com cada any. No entenc aquesta decisió.
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: UNA DE TONA - Títol Resposta: ES FAN ENRERE  (18/06/2009)

Com que hi ha hagut comentaris i molta polseguera amb el tema ara obriran la piscina abans. Aviam si els preus són més barats que l

Usuari: PISCINA MUNICIPAL - Títol Resposta: CURSSET ESTIU   (17/06/2009)

´Diuen que aquest any sembla que no hi haurà la Carme Jimenez de monitora del cursset de natació.
¿algú sap si efectivament hi haurà una altra monitora?

Usuari: TONENCA - Títol Resposta: PISCINA  (17/06/2009)

¡¡¡ l´ajuntament no podia deixar de cap de les maneres deixar a la nostra canalla sense piscina en plenes vacances !!! Entreu a la web de l´ajuntament. La piscina obre el 22-6-09.

Usuari: TONAFOREVER - Títol Resposta: JO TB VAX LLEGI AXÒ  (16/06/2009)

jo tb vax llegi k s´obria fins juliol. ara veuen k hi ha marder i l´obren abans. millor.

Usuari: GIVEITUP - Títol Resposta: PISCINA MUNICIPAL  (16/06/2009)

Vaig escriure aquest missatge original perquè havia sentit veus que deien que s´obriria al juliol. Potser sí que hauria d´haver anat a l´ajuntament a informar-me abans d´escriure-ho, però agraeixo la informació donada que diu que s´obre el 22 de juny. Si és així, me n´alegro. Comentar també que jo vaig a la piscina municipal perquè crec que és un servei públic molt bo per a la població, i no em considero ciutadana de segona per no anar al foment. Des de petita havia volgut que a Tona hi hagués una piscina municipal, ja que en aquella època, o eres soci del foment o t´havies de desplaçar a altres pobles per poder anar a la piscina. Crec que els ciutadans som tots iguals, anem al foment, a les piscines públiques o el què sigui. Salut!

Usuari: EL PONT - Títol Resposta: LA PISCINA  (15/06/2009)

La informacio la tenia del diari. L´AJUNTAMENT informaba que per la crisis, aquest any estarien obertes , els mesos juliol i agost.

Usuari: ANÒNIMA - Títol Resposta: PISCINA  (15/06/2009)

Per a la vostrai nformació la piscina municipal s´obre el dia 22 de juny.
Per saber les coses de primera mà, cal anar a demanar-les a la font: a l´Ajuntament us informaran al respecte.
Bon estiu a tots.


Usuari: LLUNA - Títol Resposta: LA PISCINA  (15/06/2009)

Aquest jun fa molta calor, els tonecs que no volen, o no poden ser del foment., Es tenen de conformar amb la bañera de casa seba. El señor salom i els seus amics, tenen soficient diners per anar a les piscines del foment. Ells diuan que ia crisis, quina barra que tenan, ells crisis?. Amb el seu sou poden pasar l´estiu al caribe.

Usuari: CIUTADÀ DE SEGONA - Títol Resposta: NO SE COM VAIG VOTAR CONVERGENCIA!  (15/06/2009)

Com que el Salom i companyia deuen anar al foment que ja ha obert la piscina, els pobres tonencs de segona ens hem d´esperar a que obrin la piscina municipal al juliol! quina vergonya! Que obrin la piscina municipal ara mateix! Després de guanyar le eleccions els de convergencia s´han tret la careta i son els de dretes de sempre.

Usuari: PARE DE FAMILIA - Títol Resposta: PISCINA MUNICIPAL  (15/06/2009)

Jo penso que la piscina municipal s´ha d´obrir coincidin amb l´inici de vacances escolars de Primaria. Que jo recordi sempre s´ha fet així. Aquest any no se que farà l´ajuntament...però si es com diuen que no obren fins el juliol....algun regidor haurà de dir el perquè? no?