Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: TONENCData inserció: 29/05/2009Data última resposta: 12/02/2012Respostes: 8Lectures: 3823
Tema: NO HO ENTENC
Pensava que els temps del caciquisme,on dominaven el rector,el metge,el veterinari i l´industrial del poble a tota la comunitat,feien i desfeien,havia ja passat....peró amb el reconeixement de una persona que ha fet la seva feina,com tanta altra gent,ni mes ni menys,sense pensar que la seva história está plena d´intrigues i clarament decantada ....que es un senyor que de benefici per el poble no l´hi he vist mai,si no hi ha sempre un interes económic personal ....Ara l´ajuntament l´hi paga aquest mérits.,de ser un metge.No ho entenc.
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: CONSELL DE REDACCIÓ - Títol Resposta: NOTA DEL CONSELL DE REDACCIÓ DE LA REVISTONA  (12/06/2009)

‘Les opinions expressades aquí al fòrum per les diferents persones que hi intervenen no tenen cap relació amb el que puguem opinar els membres del Consell de La Revistona.

Tanmateix, us preguem que feu un exercici responsable de la llibertat d’expressió que us posa a l’abast el fòrum de larevistona.cat i l’utilitzeu amb el màxim de respecte. Sobretot quan es fan al·lusions personals. De la mateixa manera us comuniquem que aquells comentaris que considerem que poden ser ofensius són esborrats pel Consell de Redacció.

Moltes gràcies.’

Usuari: OLA - Títol Resposta: RESPOSTA A OLA  (06/06/2009)

a veure, es que la resta de gent del poble no estem a l´alçada: aquest noi no el veus però està a tot arreu. Quan fan el pessebre vivent, es l´apuntador, quan fan la roserarire es qui cull les roses durant la setmana, cus els mantells i netega les carrosses. Sempre ha fet una feina amagada, i altruista. I de vegades dirigeix al sr salom des de la foscor...com la resta de components de la secta. Hem de mirar més enllà, verdaderament es un fill predilecte, però no de Tona, sinó és el fill predilecte i secret del sr. salom, ja ja ja. vaja Timo això de la politica, ens ha sortit un politic que a part de fer favoritisme, te la barra de no amargar-se.

Usuari: OLA - Títol Resposta: A ON ÉS EL FILL  (06/06/2009)

Sóc de Tona de tota la vida i sempre intento participar a molts dels actes que es fan al poble i en aquest home, ara fill predilecte, no l´he vist absolutament mai a cap acte, espectacle, concert,exposició,....ni a ell ni a la seva família!!!! Suposo que viu a Tona,oi?
potser l´ajuntament l´hauria d´anomenar com a i una "adopció" predilecte i no pas fill !!!!

Usuari: FILL PREDILECTE - Títol Resposta: RESPOSTA INCOGNITA  (05/06/2009)

ah...el garden Tona es al mitg d´un carrer ,oi?????M´han dit que un que hi te interesos estima tant Tona que el fan fins i tot fill predilecte. Podriem posar-nos d´acord tots i seguir el seu exemple,segur que tindriem premi.
,

Usuari: ELECTE - Títol Resposta: JO VOTO PEL PROPER FILL PREDILECTE  (05/06/2009)

Seguint els criteris del primer fill predilecte, jo voto que el segon fill predilecte sigui el cap de la policia. aquest si que ha fet pel poble.....

Usuari: TONENCA - Títol Resposta: RESPOSTA A TONECA 2  (05/06/2009)

Nomernar fill predilecte a una persona que no ha fet res, es com un jardi sense roses. Ja et poden nomenar el que vulguis, la propia consciencia no et deu deixar dormir, ni al fill predilecte, ni al pare superior que el nombra, ni a la mà negra que el fa nombrar. Això es la demostració de fins a on pot caure de baix una persona que va predicant que treballa pel poble, que millor dit, treballa per una part del poble, la seva part, la seva part d´amics, amistats, votants al seu favor, possibles futurs votants etc...quans favors li queden per tornar senyor salom???? ha de ser molt trist viure agenojat tota la vida... tornant favors Oi!!!!! prefereixo ser una dona dreta, que un alcalde ajegut.

Usuari: TONENCA 2 - Títol Resposta: D´ACORD  (04/06/2009)

Estic totalment d´acord amb vosaltres. Precisament per haver fet la seva feina , ben feta o no,i haver-se enriquit gràcies a la gent del poble ara el fan fill predilecte? i perquè no el fan també el fuster? i al pastisser? i al matalasser? i al farmacèutic? em sembla que hi ha molts bons empresaris i treballadors a Tona i molta més gent que ha donat alguna cosa més al poble treballant dins d´alguna organització,etc...aquests són els que es mereixerien ser fills predilectes. Aquests metge simplement només ha fet la seva feina i s´hi ha fet gran, res més.

Usuari: TONENCA - Títol Resposta: JO SI HO ENTNC  (01/06/2009)

jo si que ho entenc, i es molt clar. Si estas dins del cercle d´amistats del sr.salom, si no et fill predilecte, serà la tieta d´america, i si no seras un constructor beneficiat. Aqui funciona així. solament has d´estar al cercle beneit. es el vaticà de tona. Habemus papa....