Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: JAN44Data inserció: 08/05/2009Data última resposta: 13/09/2013Respostes: 18Lectures: 30332
Tema: ESCOLES DE TONA
M´han parlat molt bé de l´escola Vedruna de Tona. Estic pensant en portar els meus dos nens. Un faría infantil i l´altre començarà ESO. Em podeu dir que tal es l´escola, els profes, etc... Gracies
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: GIVEITUP - Títol Resposta: CONTESTACIÓ A DECIDIDA. JO SEMPRE A FAVOR DE LA PÚBLICA, SEMPRE  (22/06/2010)

Sóc una tonenca de 30 anys que sempre he estudiat en escoles públiques. L'EGB la vaig fer a l'escola pública l'Era de Dalt, de Tona, i n'estic molt contenta i molt orgullosa. Hi ha un equip de professionals excel·lents, i sí, s'han tret unes oposicions que els mestres de la privada, concertada no tenen perquè tenir. És a dir, s'han hagut de preparar i estudiar molt per arribar on són. Hi ha una qualitat humana excel·lent, un projecte curricular que d'altres escoles han copiat i un ambient molt maco. De gent maleducada i malcarada n'hi ha per tot arreu. De professors més bons i més dolents també. Jo he estudiat a l'escola pública, a l'institut públic Pere Barnils de Centelles i a la Universitat Autònoma de Barcelona, també pública. Penso que si un nano vol estudiar ho farà a qualsevol escola, i si un altre no vol, doncs no ho farà enlloc. A Tona hi ha una escola pública que jo sempre defensaré. El meu pare ja hi havia anat, el meu germà i jo hi hem anat i si mai tinc fills hi aniran segur. Un 10 per l'Era de Dalt i tot el seu equip de mestres i grans professionals, que van ensenyar-nos aprenentatges bàsics i també a ser persones. De la Vedruna no n'opino, malgrat que treballo amb molts nanos que hi van. Té coses bones i no tan bones, com a tot arreu. Quan era petita m'havia sentit dir moltes coses pel fet d'anar a la pública, que si la Vedruna era millor, que si naps que si cols. Als anys 80 els que anàvem a la pública érem considerats moltes vegades com gent de baixa calanya, no sé si m'explico. Jo tinc uns records meravellosos de la meva escola, dels meus ex-companys de classe, de tots i cadascun dels professors que vam tenir. Vaig aprendre moltíssim, i ara tinc la meva carrera universitària que m'ha obert moltes portes. I sempre, estudiant a la pública. Aquesta és la meva experiència.

Usuari: AGA - Títol Resposta: INFORMACIO ESCOLA PIVE  (09/05/2010)

Ens agraderia tenir més informació de l'escola Pive de Tona.

Usuari: JAN44 - Títol Resposta: GRACIES  (26/11/2009)

Gracies a tothom. Ara els meus fills van a la Vedruna i estic encantada.

Usuari: ABDUL - Títol Resposta: "VERDURA"  (10/09/2009)

La Pitjor escola....."VERDULAIRES"

Usuari: TRONADA - Títol Resposta: NO SOM NINGÚ PER JUTJAR...  (29/07/2009)

Segurament aquesta persona que ha utilitzat el fòrum per saber coses sobre les escoles, ho utilitzarà com una opinió més entre tota la informació (jornada portes obertes, informacions vàries, etc...) No som ningú per jutjar el camí d´informació dels altres...Per altra banda, crec que el que opina la gent del carrer és important. No sempre el que ens ensenyen en un super power point o en una entrevista al despatx de direcció és la realitat. La percepció des pares i mares, l´atenció que reben dia a dia és el que mes informació proporciona i mes real. Ho penseu així?

Usuari: TONENCA - Títol Resposta: CONTESTA A ESCOLES DE TONA  (24/07/2009)

Avui en dia qualsevol de les escoles de Tona es poden visitar hi ha un personal docent que t´informarà de tot.
QUINA POCA PERSONALITAT haurà de tenir la persona que fa una pregunta com aquesta en un forum tan obert i anonim com aquest. QUINA FALTA DE CULTURA haurà de tenir qui basa l´educació dels seus fills en base a que li poden dir en un forum anónim. SI US PLAU. deixeume pensar que les mares i pares de Tona son més intel.ligentes, per deixar l´educacio dels seus fills al que es diu en un forum anònim.

Usuari: TRONADA - Títol Resposta: I EL CASTELL?  (24/07/2009)

També existeix el Castell...una altra escola pública a Tona, som uns privilegiats, podem escollir el que més ens convingui. El Castell ofereix, ara per ara, tan sols infantil, però és una bona opció. Escola petita, familiar, jove i en un entorn fantàstic!
Per cert, aquest comentari sobre els funcionaris, m´esgarrifa! No es pot generalitzar d´aquesta manera, i més sabent i coneixent el claustre de les dues escoles públiques de Tona que se, que es deixen la pell! Abans d´opinar millor passeja´t , perquè trobaràs les portes obertes i bona rebuda,... i després opina!

Usuari: RESPECTE - Títol Resposta: A TONA LES ESCOLES SON TOTES BONES.  (17/06/2009)

Sincerament crec que les Escoles de Tona funcionen totes perfectament. Jo personalment porto els meus fills a la Vedruna, putser ens va tirar a aquesta escola el fet de ser els pares tots dos exalumnes d´aquesta. Tinc amics i familiars que els porten a l´Era i també estan encantats. La Pública ha canviat molt, i no crec que enlloc funcioni malament, ara, també hi pot haber problemes puntuals, com a tot arreu. Coses que en un moment donat no s´hagin sabut resoldre, i d´aixo n´hi ha a totes les escoles. El que crec que han de fer les mares, és anar a les Escoles, informar-se be, veure i coneixer als profesors i decidir per criteri propi quina creuen millor per els seus fills. Segur que encertareu!

Usuari: MARTOLINA DIBINA - Títol Resposta: L  (31/05/2009)

Els mestres de la publica. Fan una bona feina. son funcionaris, poden tanir vocaciò. Personalment tinc molt bona exprerencia. els meus fills , tenan molta cultura,i sobra tot educaciò. Soc incapaç de dir cap mal de la vadruna. De mestres ni a de bons i de dolents a tota l´escoles. Una mica mès de respecta els profesors funcionaris. Estudian molt tenan las oposicions., no es tan facil. De pares i nens maladucats i son per totes l´escoles. L´ERA DE DALT UN 10.

Usuari: DECIDIDA - Títol Resposta: LES COSES CLARES!  (29/05/2009)

Jo no em fiaria mai d´una escola portada per funcionaris que, suposadament, fan un servei públic. Tots sabem per què la meitat de gent del país vol arribar a ser funcionari i també tenim consciència de l´enorme quantitat de persones que han passat a fer de mestres sense la més mínima vocació. Tampoc no em fiaria d´un centre escolar (ja no vull posar educatiu) que està muntat com a negoci. Em sembla que l´elecció és prou clara, com ho demostra la tria de la majoria de famílies del poble: una escola arrelada al poble des de fa molts anys, amb un equip de professionals estable i compromès que no ha regatejat mai hores de dedicació per tirar-la endavant! L´Escola Vedruna, un referent entre les escoles de la comarca per molts motius.

Usuari: ANNA - Títol Resposta: CONTENTA I TRANQUIL.LA A LA VEDRUNA  (12/05/2009)

Hola, jo hi porto els meus dos fills i la veritat es que estem encantats amb l´escola. El professorat es bo tant a nivell d´aprenantatge de la materia que esta en el temari, com a nivell d´educacio dels valors que donen als nens. Tambe tinc bones referencies de l´escola de l´Era de Dalt, pero estem molt contents de la Vedruna i ho recomanaria a tothom.

Usuari: TONENCA - Títol Resposta: MARE INDECISA  (12/05/2009)

Mare de ESCOLA INDECISA, Em sembla que molt poca personalitat deus tenir al fer una pregunta com aquesta en un Forum que per sobre de tot predomina l´anonimat de la gent, i on el que està clar es que cada un i una tirará cap el costat que més li convé. ¿ho no ho creus aixís tu?

Usuari: ROSA - Títol Resposta: TRANQUILA  (11/05/2009)

Estigues tranquila. Es una bona escola amb uns bons educadors.

Usuari: MARONA - Títol Resposta: CONTENTA  (11/05/2009)

Hola. Jo soc la mare d´una nena que fa ESO i estic molt contenta. Es preucupan molt i focalitzan molt sobre els temes que més els costan. Estic molt agraida, especialment una professora que fa un parell d´anys que ha entrat i el reforç que fa es molt carinyos i messurat.

Usuari: ESCOLA - Títol Resposta: INDESICA  (11/05/2009)

Hola. Jo l´any que ve hauré de decidir a on portar la meva filla a escola i crec que em serà dificil, i molt escollir-la. Sóc ex-alumne de l´escola vedruna però he sentit i m´han comentat que el nivell d´escolarització ha baixat molt i que el professorat no és massa bo. En canvi, a l´escola de l´Era el nivell ha pujat. I per tercer i a nivell privat tenim el Pive, i en aquesta per sort cada vegada hi van més nens del poble i els professors també són bons, però és car. Estaria bé que hi haguessin més opinions per les mares que estem indecises.