Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: TONENCAData inserció: 04/05/2009Data última resposta: 08/07/2010Respostes: 25Lectures: 3598
Tema: QUÈ US HA SEMBLAT EL FIL A L´AGULLA?
A mi la veritat aquest any m´he decebut una mica.
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: ENAMORAT DE TONA - Títol Resposta: TENS RAÓ, UN ALTRE ENAMORAT DE TONA  (25/06/2009)

Tothom té dret a escriure i l´iimportant és participar. Disculpes.
De tota manera m´has de reconèixer que ella tampoc va fer un comentari gaire ´respectuós´.
En fi. Salut i Visca Tona

Usuari: UN ALTRE ENAMORAT DE TONA - Títol Resposta: PER L´ENAMORAT DE TONA  (24/06/2009)

Crec que aquest forum hi té cabuda per la gent tant si escriu correctament com si no. Veig que estas parlant del respecte de la gent i vas ser el primer de faltar-li, com es pot dir que una persona esta malalta quan escriu una opinió?? Si no t´agrada les opinions de la gent d´aquest forum o si no entens el contingut, aquest no es el teu lloc. Visca Tona!!

Usuari: ENAMORAT DE TONA - Títol Resposta: TOT CLAR?  (21/06/2009)

Dius: les paradetes no estan de romanços i gastos (per cert, es diu despeses) extres : què té a veure això amb les crítiques al Fil a l´agulla?
Dius: i no parlem d´obrir el correu? A quin correu et refereixes?

Jo crec que seria bo que les intervencions al fòrum a més de respectuoses, tinguéssin sentit. Jo també et desitjo un molt bon estiu, enamorada i espero poder seguir parlant a tu d´un tema que ens apassiona als dos però segur que des de perspectives diferents: Tona!

Usuari: LA ENAMORADA DE TONA - Títol Resposta: CONTESTA A UN ENAMORAT DE TONA  (18/06/2009)

Deixem-ho estar, perquè veig que no ens entendríam de cap manera, tú en principi ja no entens el meu escrit i mira que es clar tot el que dic , però no ja pitjor cec que el que no vol veure.APA NOI QUE PASSIS UN BON ESTIU.

Usuari: FILAIRE - Títol Resposta: TOTHOM HO DIU  (18/06/2009)

Aquest any el fil a l´agulla ha estat de pena. faltaven parades del sector i en sobraven de paradetes de fira. molta menys gent i els expositors més d´un descontent que ja veurem si tornaran l´any vinent. ja poden anar fent fundacions com la de l´escola d´hostaleria mentre el que teníem a tona que ens feia sentir orgullosos com el fil a l´agulla ho deixen morir.

Usuari: ENAMORAT DE TONA - Títol Resposta: RESPOSTA A L´ENAMORADA DE TONA  (17/06/2009)

Si tu estàs enamorada de Tona i jo estic enamorat de Tona potser podrí­em quedar i conèixe´ns... Així em podries explicar una mica el que dius al missatge perquè realment no s´entén massa. Això que dius de la tinya està bé. Que els que critiquen són els de l´oposició deu ser normal tot i que al Salom també el critiquen els seus. Això de fa fàstic d´agafar La Revistona no sé perquè ho dius i lo del correu ja no s´entén de res i lo de les paradetes... bé... no sé si quan vas escriure aquest missatge et trobaves bé del tot. Jo crec que no. De tota manera sort en tens de La Revistona per poder expressar la teva opinió. Jo si hagués estat d´ells l´hauria esborrat aquest comentari que fas sobre la revista. El trobo realment desagradable. Podries buscar una altra manera de dir-ho, enamorada. Què et sembla quedem un dia i m´ho expliques tot? Un petó d´enamorat..

Usuari: UNAENAMORADA DE TONA - Títol Resposta: SI LA ENVEJA ES TORNES TINYA, QUIN TIP DE RESCAR ES FERÍAN ALGUNS  (07/06/2009)

PERQUÉ TOT EL QUE ES FA A TONA I NO SURT EL 100X100 BÉ EN TÉ LA CULPA EN SALOM? tampoc es veu clar que la majoría per no dir totom que critica el que es fa al poble,son de partits contraris o més ben dit de la oposició,ja está bé de tanta tontería hasta ja fa fastic agafar la revistona i no parlem de obrir el correu, no es pot veure que amb la crissi la gent de las paradetas no están de romansos i gastos extres?

Usuari: UN ALTRE TONENC - Títol Resposta: TÉ RAÓ EL TONENC  (23/05/2009)

L´ajuntament actual de convergència tira pel dret i no estimula al poble. Cada cop hi ha més gent descontenta amb el Salom. El poble potes enlaire, obres per tot arreu que s´allarguen. Què passa amb les obres de la C-17, les acaben o no? Sous desorbitants dels regidors però retallades de les subvencions a les entitats. Aquest poble està perdent l´il·lusió. Sort de les entitats que mantenen l´esperit de poble tot i el poc recolzament de l´ajuntament. El Salom l´únic que vol és sortir a la foto i que la feina la fagi el gerent. Visca Tona!

Usuari: TONENC - Títol Resposta: RESPONSABILITAT  (21/05/2009)

Tota la feina no l´ha de posar l´Ajuntament, però han de saber estimular el poble, ja que si no diuen res a ningú, que vols que facin els ciutadans.


Usuari: OLA - Títol Resposta: RESPONSABILITAT  (21/05/2009)

Hi tant que si que la responsabilitat perquè funcioni aquesta fira és de l´Ajuntament!!! Són ells els organitzadors i depen d´ells de que el públic i els ciutadants ho puguem trobar poc atractiu per assistir a qualsevol acte o fira. A més, crec que cobren moooolts diners per fer aquesta feina, tant per tant, que es noti i que la fagin ben feta!!!

Usuari: TONENC - Títol Resposta: RESPONSABILITAT  (21/05/2009)

Em sembla molt be tots els comentaris, però pregunto, tota la il.lusió, empenta i ganes de que funcioni la fira l´ha de posar l´Ajuntament ? Potser ens ho hem de fer mirar tots plegats....

Usuari: TONAFOREVER - Títol Resposta: PER FER-LA AIXÍ VAL MÉS QUE NO LA FACIN  (12/05/2009)

Paradetes de fira cutre a l´entrada, la meitat d´expositors, ni la meitat de desfilades, quasi ningú de Tona, ... vale que hi ha crisi... però fem servir la il·lusió i la imaginació ? Ja es va veure la poquíssima gent que hi havia. Per favor, ajuntament de Convergència! la fira de la pesseta cada cop més cap avall, la revistona li traieu la meitat de la subvenció, el poble potes enlaire, l´alcalde denunciat, i amb aquests sous astronòmics que us heu posat!!! Per fer la fira del fil com l´heu fet aquest any val més que reconegueu que no la voleu fer i la plegueu. Val més una retirada a temps que no pas una derrota com la d´aquest any!!! Visca Tona!

Usuari: TONENC DECEBUT - Títol Resposta: TRIST  (10/05/2009)

La fira d´una devallada increible,....be,aixó es la línea imparable de decencerts de l´ajuntament.El poble en dona cada dia mostres mes evidents...carrers mes bruts,jardins i jardinets plens de males herbes,arbres que per la circunstáncia que sigui desapareixen peró no es tornen a replantar....i l´ambient s´encomana a la gent,fixeu-vos sinó en els balcons de Tona si hi ha gaire al-legria,el carrer Major,per exemple quants balcons hi han flors per embellir l´entorn?.....Setmana Cultural,emplenada d´actes que ja son en el calendari anual ,sense cap novetat ni imaginació. per acabar-ho d´omplir.....Be i aixi seguiriem.Usuari: TONA TONA TONA I MÉS TONA - Títol Resposta: QUÈ M´HA SEMBLAT? UN DESASTRE!  (09/05/2009)

Avorrida, pobre, insulsa, sense alicients, ja s´ha vist amb la gent que hi havia. fins i tot es podia aparcar sense problemes! No sé si és la crisi però tal com s´ha organitzat aquest any n o ha funcionat. Perquè no la feien 3 dies com sempre? Una llàstima que amb això de la fira i amb altres coses Tona s´estigui adormint.

Usuari: CONVERGENT DEDEBUDA - Títol Resposta: D´ACORD AMB PREOCUPAT PER LA FIRA  (08/05/2009)

És una verdadera llàstima que l´actual alcalde no aposti decididament per la Fira. A Tona , tot i ser d´un poble petit teníem una fira enveja del sector tèxtil de tot el país. Hi havia il·lusió, hi participava la gent de Tona, faig goig! Aquest any les parades del carrer eren una vergonya (permeteu-me que us ho digui) i a dins era molt pobre. On són aquelles desfilades tan maques que es feien? Per què no s´han fet aquest any? I la festa del dissabte al vespre? M´han dit que aquest any l´ajuntament ho ha donat perquè se´n cuidi una empresa de fora... No hi ha gent a l´ajuntament que s´estima Tona i que és prou capaç d´organitzar-la? Amb això del Fil a l´agulla els de convergència hem fallat. Ho sento però és així. No ens deixem perdre una fira tan maca! Fem poble entre tots!

Usuari: LLUNA - Títol Resposta: POCA COSA  (07/05/2009)

hem sembla que no tenia gaire alicient,si no t´agrada el tema abans agradaba igual aquest any he tardat 5 minuts en veure-ho tot.
a mes molta lentitud en fer idesfer paradetes,no es té en conte que es fan d´altres activitats al pabelló? que es paguen igual.

Usuari: PREOCUPAT PER LA FIRA - Títol Resposta: LA CRISI NO HO JUSTIFICA TOT  (06/05/2009)

Baix llegir el 9Nou del divendres anterior, i no hi havia cap referència a la fira, però si dues planes d´auto propaganda de l´alcalde i la regidora de cultura, que hauria estat bé si parlessin del Fil a l´Agulla, però no dels seus problemes que en tot cas ells mateixos han generat. Ara volen fixar un nou policia. Han dit quant costarà tot això ? No seria millor invertir els diners en aquestes promocions? Si l´alcalde hagués pagat les multes que en tot cas son de poc import, mireu quants diners i mal de caps estalviaríem tots plegats.
Apart de tot això, crec que la manca de voluntat i capacitat de generà il•lusió per aquesta fira no existeix actualment, sols perquè la va començar un altre equip de govern, i penso que convé una reflexió important de cara a l´any vinent, ja que dubto molt que pel panorama d´aquest any, tingui la fira cap atractiu pels expositors i aquí entra la capacitat de fer les coses ben fetes. A mitges tintes es millor deixar-ho de fer. Dir que es degut a la crisi actual, es desconèixer el mercat.


Usuari: PREOCUPAT PER LA FIRA - Títol Resposta: LA CRISI NO HO JUSTIFICA TOT  (06/05/2009)

La crisis no ho justifica tot. El fil a l´agulla va néixer d´una il•lusió conjunta de molta gent, que compartien l´afició a les labors de punt i artesanals i que va encapçalar la Dolors Greugés i l´equip de govern de l´Ajuntament a la primera edició de 1.999, però també per donar un nom i un referent del poble a tot Catalunya, a fi de poder impulsar el comerç de tota mena, portant gent a conèixer la fira i també el nostre poble en tots els seus àmbits, ja que quant hi ha gent als llocs tots sabem que genera negoci.
Es per això que amb motiu de la fira, es feien una sèrie d´accions de publicitat a tots els medis possibles i es preparava la fira amb molta cura perquè comencés a créixer any rere any.
Apart de tot això, crec que la manca de voluntat i capacitat de generà il•lusió per aquesta fira no existeix actualment, sols perquè la va començar un altre equip de govern, i penso que convé una reflexió important de cara a l´any vinent, ja que dubto molt que pel panorama d´aquest any, tingui la fira cap atractiu pels expositors i aquí entra la capacitat de fer les coses ben fetes. A mitges tintes es millor deixar-ho de fer. Dir que es degut a la crisi actual, es desconèixer el mercat.
Baix llegir el 9Nou del divendres anterior, i no hi havia cap referència a la fira, però si dues planes d´auto propaganda de l´alcalde i la regidora de cultura, que hauria estat bé si parlessin del Fil a l´Agulla, però no dels seus problemes que en tot cas ells mateixos han generat. Ara volen fixar un nou policia. Han dit quant costarà tot això ? No seria millor invertir els diners en aquestes promocions? Si l´alcalde hagués pagat les multes que en tot cas son de poc import, mireu quants diners i mal de caps estalviaríem tots plegats.
Aquestes accions, porten una despesa a l´Ajuntament, però era la seva aportació per donar vigor i impuls al comerç en general. En cas contrari, crec que la pregunta es; que se´n ha fet de les campanyes electorals quan es parla d´impulsar el comerç?


Usuari: TONENC - Títol Resposta: FIRA FORÇA FLUIXA  (06/05/2009)

Si des de l´A´juntament no es pot garantir més qualitat, val mes que no facin la Fira i es deixin les instal.lacions esportives pels esportistes. Total, el que hi veus a dins, en molts casos, es el mateix que hi ha fora, res a veure amb artesania ni teixits. Tot acava en el mateix, vendre i vendre.

Usuari: PREOCUPAT PER LA FIRA - Títol Resposta: FINAL DEL FIL A L  (06/05/2009)

La crisis no ho justifica tot. El fil a l

Usuari: TONENCA - Títol Resposta: A MI LA VERITAT M´HA SORPRÈS MOLT  (06/05/2009)

Crec que ha baixat molt el nivell de les parades. Molt poca gent de Tona. Sembla que va a la baixa. I això de les parades del carrer no veig que hi hagi de ser.

Usuari: UN DE TONA - Títol Resposta: AKT ANY MLT MOLT FLUIX  (05/05/2009)

la krisi sa notat mlt a la fira. No mgrdat gens. Molt pobra, poca cosa. Paradetes del carrer molt ruinoses.

Usuari: FAN DEL FIL - Títol Resposta: NO M´HA AGRADAT  (05/05/2009)

Sóc una fan del Fil a l´Agulla des de fa anys per la moda i les labors. Aquest any hi havia molt pocs estands i desfilades només una dia a la tarda. Les parades de fora del pavelló ni fu ni fa i a més no tenien res a veure amb la moda ni les labors. Sincerament crec que haurien de tornar a fer-ho com es feia abans.

Usuari: AGULLA - Títol Resposta: COM SEMPRE?  (04/05/2009)

L´any passat ,com cada any, hi vaig anar. I la veritat és que no hi vaig veure cap novetat. Sempre desfilaven les mateixes noies, les mateixes botigues,.....i per tant aquesta vegada no m´he sentit atreta en tornar-hi. A veure si hi han bones crítiques!