Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: JOData inserció: 06/03/2009Data última resposta: 22/10/2012Respostes: 10Lectures: 3561
Tema: Aeroport
Al final suposo i espero que no es fara aquell coi d´aeroport a Osona no? Si mes no lluny de Tona com a mínim que aquestes coses toquen molt els nassos...
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: NO ES FARÀ!  (23/03/2009)

Finalment, l´alcalde de Taradell, va negar-se a la construcció de l´aeroport corporatiu, en terme de Taradell, vorejant terrenys de Tona i Malla. Com que l´última paraula la tenia el sr. Lluïs Montal, i ell va dir no, finalment la proposta del Consell Comarcal, no va tirar endavant.

Usuari: LLUNA - Títol Resposta: AEROPORT  (11/03/2009)

no vull un aeroport que nomes es poguin aprofitar els 4 ricachos, i que no ens beneficii en res de res i a sobre que ens pasin avions tot el dia, contaminació acústica.
i a sobre que faguin mes malbé el paisatge.
haurien d´arreglar el tren.

Usuari: TONA FLIPA - Títol Resposta: TF I CIU ES POSEN D´ACORD PER VARIAR  (11/03/2009)

Està bé que TF encara que estigui a l´oposició es posi d´acord amb Convergència en temes així importants x tona.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: POSICIONAMENT DE L´ADMINISTRACIÓ  (08/03/2009)

L´ajuntament de Tona, en boca del seu alcalde, Josep Salom, ha dit que es neguen a l´aeroport. Un aeroport com el que proposa la Generalitat, només cuasarà molèsties, i que quatre desgraciats, s´omplin la cartera, més del que ja la tenen. I sincerament, no sé si aportaria gaires llocs de treball. Jo no vull que la plana de Vic, es converteixi en un nou Sabadell i voltants. Primer desdoblem la línia de tren de Barcelona - Puigcerdà, i obrim el baixador de Montrodon, que fa més falta, i no causa gaires molèsties. Però la qüestió és que quatre "ricachones" s´omplin la butxaca, no fos cas que s´arruinessin.

Usuari: NO A L´AEROPORT - Títol Resposta: NO A L´AEROPORT  (08/03/2009)

Jo vull saber què diu l´Ajuntament del nostre poble sobre això de l´aeroport, o callaran com amb el tema de les denúncies de la policia? heu llegit el 9 nou que deia que el jutjat ha admès a tràmit la denúncia? Això es molt fort!! molt!

Usuari: TU - Títol Resposta: ANEM ENDARRERA  (08/03/2009)

No a la preso, no a l´aeroport, no a la MAT. Pero si a la feina, a la llum que no falti, si a que el delinquents estiguin tancats. No volem res però ho volem tot. En algunes d´aquestes propostes hi ha llocs de treball, la preso es un exemple, genera un munt de llocs de treball al voltant del poble, sino pregunteu als municipis on s´han instal.lat. "justicia pero que por micas no pase". Abans de queixar-nos crec que s´han de valorar les propostes i posar els pros i contras en una balança.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: AERÒDROM AL VERINAL  (07/03/2009)

Jo no se si s´acabarà fent o no, depèn de la Generalitat. La proposta és uns terrenys a la zona del Verinal, darrera el mas Colomer, fins al baixador de Montrodon. Si aporta millores econòmiques al poble, serà benvingut, però si causa una pèrdua de qualitat de vida, que és molt bona, i a fora en tenen molt bones referències, no ho serà. El que espero, és que es porti un bon control, i digueu-me catastrofista, però no vull que passi com a Barajas. Primer esperarem al que diu la Generalitat. Pel bé de la qualitat de vida de Tona, Malla i voltants, esperem que es faci al Bages.

Usuari: TONENC - Títol Resposta: AEROPORT SÍ O NO.  (07/03/2009)

S´ha de veure quines repercusions positives pot portar a nivell econòmic per al poble això de l´aeroport. Podria ser que portés associat la millora de comunicacions i la creació de llocs de treball directes o indirectes. No podem oposar-nos perquè sí, sense raons, al progrés. Primer s´ha de tenir tota la informació i després valorar. L´altra cosa és: què en diu l´ajuntament de Tona d´això de l´aeroport?

Usuari: ENCONTRA - Títol Resposta: NO  (06/03/2009)

Ja n´hi ha prou! Només ens faltava això! Però què s´han cregut! Ni aeroport ni res! Tenim dret a tenir silenci a les nostres vides, a poder dormir si ens ve de gust! NO a l´aeroport.