Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: ICEMANData inserció: 19/02/2009Data última resposta: 18/06/2013Respostes: 68Lectures: 6202
Tema: EL CAP DE LA POLICIA LOCAL, DENUNCIA L´ALCALDE
http://www.avui.cat/article/barcelona/5 ... artit.html
CATALUNYA CENTRAL
El cap de la policia de Tona denuncia l´alcalde perquè l´acusa de treure multes a familiars i gent del partit
El sergent cap de la Policia Local de Tona (Osona), Moises Gimeno, ha presentat una denúncia als jutjats de Vic contra l´alcalde del municipi, Josep Salom (CiU), perquè l´acusa de deixar sense efecte sancions de trànsit posades per agents de la Policia Local a persones del seu entorn

ACN / Marc Riera Morató Tagamanent Ult. Act. 19.02.2009 - 18:27 hs
El sergent cap de la Policia Local de Tona (Osona), Moises Gimeno, ha presentat una denúncia als jutjats de Vic contra l´alcalde del municipi, Josep Salom (CiU), perquè l´acusa de deixar sense efecte sancions de trànsit posades per agents de la Policia Local a persones del seu entorn. El text que Gimeno ha presentat, fa referència a parents i a persones afins al seu partit polític. Aquest fet suposaria, segons el Sindicat Professional de Policies Municipals de l´Estat -que actua com a portaveu del cap de policia-, que Salom beneficiaria un tercer aprofitant la seva superioritat jeràrquica pel que l´acusa d´un presumpte delicte de prevaricacó, suborn de funcionari i tràfic d´influències.

Segons la versió del denunciant, aquesta situació s´hauria produït en sis casos. Persones beneficiaries que es citen en la denúncia serien, per exemple, un familiar de l´alcalde, un conegut contractista d´obres o la mare d´una exregidora convergent. Les sancions que l´alcalde hauria anul·lat anirien des d´una de 36 euros per estacionar en un lloc prohibit fins a una de 100 euros imposada a un conductor per parlar pel mòbil. Quan el cap de la policia va alertar a l´alcalde que si es produïen méss casos d´aquests tipus denunciaria els fets aquest li va dir que el fotria fora del seu lloc de treball tal com consta en el text de la denúncia.
Podeu seguir llegint a l´enllaç d´aquí dalt. Això portarà cua.
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: DEMÀ M´AFEITARAS  (14/01/2010)

Si noi, si, el que tu diguis... Que sigui l´última vegada!

Usuari: A L´ICEMAN - Títol Resposta: NO HO SABIA  (13/01/2010)

perdona, soc nou aqui i pensava que savia de posar per a qui i vaig posar per iceman
perdo, me equivocat

Usuari: ICEMAN REAL - Títol Resposta: TU QUI ETS PER PARLAR EN NOM MEU?  (04/01/2010)

Un consell, aprèn a escriure primer abans d´utilitzar el meu nick, no fos cas que hi hagi males interpretacions.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: N´ESTIC FART   (04/01/2010)

Tona és una merda, am els "quillos" dels cotxes i motos.
Am el pallus den salom que no en té ni ideia, dons anem bé, No ¿?
El Capgross del "salmon" : sous astronòmics, sopars am diners publics.... ESTAN EN LA RUINA.
Aquest mes m´han cobrat 20$ per una obra que vaig fer fa 7 anys............
ya esta bé, ya seria hora que el senyoret salmonet treies la cartera i començes a fer coses favorables per el poble...i tantes obres que arriveuse a pensar el dineral que shi ha deixat................Retallant diners de tot, SALOM DIMISIÓ !!!

Usuari: BARRUFETA - Títol Resposta: IRREGULARITATS, ASSETJAMENT LABORAL,..........  (06/11/2009)

Només cal que mireu la pàgina web del sindicat de policies: http://www.sppme-cat.com/, així podreu comprovar qui tenim per alcalde "democràtic". .

Usuari: MOISES - Títol Resposta: APARTAT DEL CÀRREC  (26/10/2009)

Si iceman, he estat apartat del càrrec, però per la teva informació, t´explicaré alguna cosa:

Primer.- Se m´ha apartat del càrrec en base a una informació reservada feta a mida, i estudiada expressament per obrir-me un expedient com el que m´han obert, amb totes les infraccions que pot incorre un policia, no et sembla extrany?, no veus que fa una mica de pudor?. Sobre aquesta informació reservada, abans de que m´obrisin aquest expedient, ja hi havia dues denuncies al jutjat, una per injuries, i un altre per un presumpte delicte de falsetats., així com denunciant la persecució a la que he estat sotmés des de que vaig denunciar a l´alcalde, i que en silenci he estat soportant. Totes les denuncies han estat presentades amb proves evidents i documentals. Com sempre he fet.

Segon.- Les falsetats son molt greus, perque en una de les declaracions, adjunta a la informació reservada, realitzades per 9 regidors de CiU, menteixen en tot el que diuen, i ho fan amb una clara intenció de col.laborar amb l´alcalde per poder-me obrir un expedient. Però el jutge ja tenia abans d´obrir-me l´expedient l´alcalde les proves contundents sobre les falsetats. I si et vols entretenir, mirar el que diu l´article 390 del codi penal sobre les falsetats de les autoritats, i veuras.

La veritat, es molt trist que regidors i altres que haurien de ser honestos, i objectius, es deixin portar per aquests fets tant greus, com es fer una falsa denuncia. Que per motius judicials no puc parlar.

Tercer.- No solament s´han demostrat falsetats, sinó que també s´han presentat proves sobre més casos de presumpte prevaricació i nomenaments il.legals. O sigui que abans de parlar de presumptes infraccions comesses per mi, t´hauries d´informar, per que moltes reaccions tenen un origen en la por i la desesperació de com van aconteixen els fets. fets que jo en cap moment he fet públic explicitament fins ara, ICEMAN, la justicia es lenta, però imparable, i el temps posarà a tots al seu lloc.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: APARTAT DEL CÀRREC  (21/10/2009)

El sergent de la nostra estimada policia local, ha sigut apartat del càrrec. Si mireu aquest enllaç, veureu la notícia completa: http://www.larevistona.cat/main.asp?opc=0&codi=1002218
http://www.osona.com/noticia/16544/cap/policia/tona/apartat/carrec/faltes/molt/greus

Usuari: COCO - Títol Resposta: DIGUEU EL QUE DIGEU  (20/07/2009)

TANPOC CREC QUE SI AQUESTA TAL MARY NO POT PARLA DEL SOCORRISTA, NI DONAR NOMS PQ FIQUEU ELS NOMS DE LA POLICIA ALCALDE I ELS SEUS PROBLEMES?PQ ..........................

Usuari: TONENC - Títol Resposta: ENDEVANT EL POLICIA  (11/05/2009)

El que penso es que l´Alcalde i el Cap de Policia no son amics i punt. ...I tot aixó que diu el Salom de policia de proximitata al ciutadà, es simplement discurs politic. El Cap de policia, Moises, ja en té de proximitat amb tothom qui fa les coses com cal. ¿si el que vol el Salom es més proximitat amb aquesta colla de QUILLOS que van xulejant pel poble amb motos i cotxes a tota bufa? ..malament. EL CAP DE POLICIA ES COM ÉS I S´HA D´IMPOSAR I EL SALOM A CALLAR, que cada un faci la seva feina. Finalment penso que será interesant veure com acava la denuncia ...però penso que el Moises o está fent bé, tot i que encara li falta més autoritat.

Usuari: JUSTÍCIA - Títol Resposta: RESPOSTA A YAM  (09/05/2009)

Xulo sí que ho és... pero no tan com el Salom, això segur! D´altra banda potser és un tio molt dur pero tal com esta el tema de la delincuencia o com es posara a partir d´ara amb la crisi necesitem un tio que tingui un parell de .... Per la tele o a un diari el Salom deia que volia una policia amiga... Amiga ja ho és la policia, però a més a més a de ser dura amb els delincuents. A més a més, tal com deia l´anonim, l´unic que fa el sergent és complir la llei i fer-la complir. Ja n´hi ha prou d escandols de corrupció entre polítics! tots som iguals davant la llei... o no?

Usuari: ANONIM - Títol Resposta: RESPOSTA A YAM  (01/05/2009)

Yam deus ser un sguidor aferrim, i cec del teu amo, el sr.Salom. Crec que hauries de veure unes coses abans de parlar.
Primer. Que el que a incomplert la llei ha estat el sr.Salom, i la justicia ja li donarà el que li pertoca.
Segon. El Moises l´unic que ha fet es denunciar un fet ilegal, obligació per pat d´un policia.
Tercer. El proper dijous dia 7 de maig, el "sergent" ha d´anar a declarar al jutjat, i pel que sé, ampliarà la denuncia, amb aspectes més importants.
Serà dolent i tindrà mala bava, però en aquests moments el moises està complint la llei i fent-la complir, que
és el que ha de fer un cap de policia, i també hauria de fer un alcalde.
Ves dient tonteries del sergent, que aquestes tonteries poden inhabilitar a tot un alcalde prepotent, i molt poc profesional. I serà per un "sergent" tonto i que no el volien en lloc, per que li posa les piles al gallo que le cante!!!!


Usuari: POLICIE - Títol Resposta: JO VULL SER DE CIU  (25/04/2009)

El molt cínic encara diu que confia en que se´n sortirà be de tot aixó (veure el9nou de 24 d´abril), doncs llegint la sentencia de més avall, pot ser no en sortirà de ben parat em sembla a mi. Més val que es vagi apuntant a la borsa de treball, perque pel que es veu estarà un temps sense fer de polític que l´unic q sap fer. Per que no te ofici ni benefici conegut aquest sr.
Sempre pot montar una agencia de tràfic d´influencies a domicili, jejejeje!!!!! perque pel que es diu hi ha més merd....al pot .....

Usuari: POLIZIE - Títol Resposta: O POLTROMORRA  (25/04/2009)

AQUEST SENYOR NO TÉ MASSA CLAR QUÈ SIGNIFICA VETLLAR PER UN COS POLICIAL I PER POSAR-NE LES PILES A LA POLIZIE.
POT SER LA TASCA D´UN ALCALDE HAURIA DE SER LA , D´EN PRIMER LLOC MOTIVAR I RELACIONAR-SE AMB ELS SEUS AGENTS. PERÒ PER AIXÒ S´HA DE NEIXER, S´HA DE TENIR DOTS DE LIDER, S´HA DE TENIR BONES HABILITATS COMUNICATIVES I DE RELACIÓ. MALAURADAMENT NO TOTHOM POT FER AQUESTA TASCA I ES DEDICA A "DONAR IMATGE" QUAN MOLTS DELS SEUS SUBORDINATS NO CONEIXEN EN CAP SENTIT AL SEU SUPERIOR, AHH SI QUE EL CONEIXEN... PEL TEMA DE SANCIONS A CONEGUTS....NO?

Usuari: YIM - Títol Resposta: DOLENT PERO LEGAL  (24/04/2009)

aquesta es una sentencia per prevaricació. Crec que la majoria no sabeu el que parleu. el fet és més greu del que us penseu. i sinó llegiu la sentencia per treure una sola multa.
Prevaricación por falta de incoación de un procedimiento sancionador
STS de 12 de junio de 1998 (Sala de lo Penal)
Ponente: Excmo. Sr. D. Adolfo Prego de OliverANTECEDENTES DE HECHO

PRIMERO.-El Juzgado de Instrucción de Arenas de San Pedro incoó
Procedimiento Abreviado con el número 24/1995 contra Felipe P. M. y, una vez
concluso, lo remitió a la Audiencia Provincial de Avila que, con fecha 4
marzo 1996, dictó Sentencia que contiene los siguientes:

HECHOS PROBADOS: «Unico.-Que el Agente de la Policía Local de Arenas de San
Pedro, Pedro C. C., formuló denuncia el 23 de octubre de 1993, a Francisco
G. D., por estacionamiento indebido en la Travesía de dicha localidad y,
después de hablar al día siguiente el denunciado con el acusado, Felipe P.
M. quien, a la sazón, se encontraba desempeñando el cargo de Alcalde de
Arenas de San Pedro, éste se personó el 25 del mismo mes, en las
dependencias de la Policía Local, sitas en la
planta baja del Ayuntamiento y con el ánimo de que la denuncia no se cursase
a la Jefatura de Tráfico, que era lo reglamentario, y a fin de que no
recayese resolución sancionadora por tal Centro, ordenó al Policía Local
José Luis S. M. que se la entregara, mandato que obedeció, guardándosela el
acusado por lo que, al no remitirse a la Jefatura no pudo dictarse acuerdo
sancionador sobre el hecho objeto de la denuncia, prescribiendo ésta».

SEGUNDO.-La Audiencia de instancia dictó el siguiente pronunciamiento:
FALLAMOS: «Que debemos condenar y condenamos, al acusado Felipe P. M., como
autor responsable de un delito de prevaricación, de los comprendidos en el
artículo 358.1.º del Código Penal, sin la concurrencia de circunstancias
modificativas de la responsabilidad criminal, a la pena de inhabilitación
especial por seis años y un día de

Usuari: YAM - Títol Resposta: LES TONTERIES DEL "SERGENT"  (24/04/2009)

No el volien a Torelló i el van agafar aquí. I ara no saben com treure´l de sobre. No serveix per res, només per queixar-se, posar multes, fer el xulo i al cap i a la fi per res, pq la feina que fa la pot fer un altre. Val més que se´n vagi d´aquí i no torni.

Usuari: CATALA - Títol Resposta: POLICIAI I XIVATO  (24/04/2009)

es que tenia que ser un tipic poli posa multes, que sols aspira aixo a la seva vida i escare es creuen que fan un servei al poble O ALS CIUTADANS

Usuari: PERPLEX - Títol Resposta: ERRARE EMBOLICUM QUE T´HAS FET!  (13/04/2009)

Quina poltrona? quin germà? Aquí els fets són clars: ni l´alcalde, ni el president de la generalitat ni sumsum corda pot treure multes. El poli ha posat la denúncia i el jutge l´ha admès a tràmit. Això és un estat de dret i el sr. Josep Salom ha de cumplir la llei com tothom. La policia ha de fer la seva feina i l´ha de fer bé, es clar que sí! Però els polítics no poden saltar-se la llei a la torerar ni sortir dient que tenim una policia de tercera. El que sembla que sigui un alcalde de tercera, amb aquestes declaracions, sincerament, és el sr. Josep Salom. Seny, si us plau, seny. La justícia decidirà però de tota manera, de moment cal posar-li un suspès ben gros al senyor alcalde perquè això que ha passat aquí a Tona no ha passat a cap altre poble! La gent diu que això ho fan tots els alcaldes. Jo no ho crec però si ho fan deuen ser més vius per no deixar-se enganxar i que el cap de la policia el porti als jutjats. De tota manera, és una llàstima que d´una manera o altre hi hagi favoritismes d´aquest tipus al nostre poble.

Usuari: ERRARE HUMANUM - Títol Resposta: O POLTROMORRA?  (18/03/2009)

De totes maneres, la justicia també sap què s´hi cou als pobles....Exemple: l´amic de no sé qui està enfadat amb el cosí de l´alcalde que resulta que és el policia i per això llavors aquest ha acusat a l´altre bla bla bla...
Podriem suposar (o si més no, tenir en compte) també que l´alcalde no ha fet cap infracció com la que el policia diu.

Llavors explicariem l´enrenou fàcilment:
Amb el canvi de govern l´alcalde ha posat les piles a la policia, aquesta tenia el poltró molt còmode i s´enfurisma a més no poguer. Resulta que, a més, el germà del senyor del poltró està ficat a l´oposició i llavors el senyor del poltró encara té més motius per maquinar una croada contra l´alcalde..... no cal ser Argiñano per veure el final.
Reconec que a més d´un perjudicaria la decisió de l´alcalde de posar a to la policia. La veritat és que no hi ha res com fer petardos al costat dels agents de l´ordre, però també és veritat que alhora els estem pagant perquè facin la seva feina, com per exemple que vinguin quan els necessites o que enganxin als "criajus" amb les motos tunning.
El què està clar és que al senyor policia no li faria gens de gràcia que l´aixequéssin del....... poltró.

Usuari: ERRARE HUMANUM - Títol Resposta: GOMORRA  (18/03/2009)

Per part de la justicia és d´esperar que no passi res, sobretot quan els inculpats són els del cercle. Però no patiu, perquè algún dia tots som d´algún cercle o altre. En aquest cas el cercle és magnífic perquè, que unes multetes d´aquelles que fan mal t´acabin surtin de gratis no és com quan un gran amic et convida a un cubata en el bar on treballa.
Quan s´ha d´incriminar al govern de torn, la justicia s´ho pensa molt bé. El Sr. Garzón sort en té que avui dia governen els socialistes, això és evident.
De totes maneres, si això que diuen és veritat s´ha de tenir molt morro, perquè qui treu multes pot treure impostos, pot contractar serveis a empreses afines i pot enxufar al/la fill/a (això últim es fa a tot arreu i tots ho sabem, d´acord). Tot això, mentre els quatre pringats paguem les obres del carrer perquè l´ajuntament no té pressupost, es clar, si els amics no paguen les multes...

Usuari: EPI - Títol Resposta: EL CAP DE LA POLICIA LOCAL DE TONA DENÚNCIA L´ALCALDE  (17/03/2009)

Abans de pendre partit en un assumpte com aquest, cal esperar que la justícia es pronuncii. És suficienment delicat el tema que s´hauria de veure com es desenvolupa tot aquest embolic, i que les proves que un i l´altre presentin al jutjat i les investigacions oportunes per l´aclariment facin el seu curs sense presions d´uns i els altres. S´ha de ser prudent i com a tonenc demanaria que aixó no sigui un motiu d´enfrontament entre els vilatans. Es tic segú que la justicia posarà a cadascún al seu lloc.

Usuari: PERPLEX - Títol Resposta: UNA MICA DE RESPONSABILITAT  (11/03/2009)

Com pot ser que per amagar el merder que té muntat digui que tenim una policia de tercera? no és l´alcalde el responsable de la policia que tenim? Té rao l´ICEman ja n´hi ha prou de tot això. Que l´alcalde expliqui el que ha passat a tot el poble i que ho expliqui bé!

Usuari: SINDICAT - Títol Resposta: LINK AMB EL SINDICAT DE POLICIES   (08/03/2009)

resposta del sindicat a les declaracions del sr alcalde. feu un link a la seguent adreça http://www.sppme-cat.com/

Usuari: RESPOSTA A ICEMAN - Títol Resposta: FARSA?  (08/03/2009)

Tu creus que un alcaldes pot passar-se la llei pel forro? que pot treure les multes als seus amics i gent del partit? Tu creus que això és una farsa? Això ho ha de dir la justícia! Però jo t´asseguro que vull viure amb un poble SENSE CORRUPCIÓ!

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: POLICIA DE TERCERA?  (07/03/2009)

Policia de tercera? No fem riure perfavor, que volen, els Mossos d´Esquadra directament? Perquè si és així ja podem plegar. Tot això em sembla una estratègia del Moisès, perquè potser ha vist que el farien fora, i ell haurà dit que si denuncia a l´alcalde, no el pot fer fora. El que em sembla que es fa un gra massa de tot plegat. A tot arreu es treuen multes, a Vic, a Hostalets, a Taradell, etc... Per sort a mi no m´han posat cap encara, i que així sigui durant molt temps. Però, ja n´hi ha prou d´aquesta farsa. Els que vivim el dia a dia del poble, comencem a estar fins al capdamunt de tot plegat. Pel bé del poble, i de la comarca, PROU!

Usuari: POLICE - Títol Resposta: SORT QUE SON DE TERCERA  (07/03/2009)

El sr salom cada cop em sorpren més. L´altre dia vaig llegir a l´osona comarca que tenim una policia que paguem com a primera i es de tercera. Per mi el periodista es va equivocar, penso que tenim un alcalde que cobra de primera, ell si que es de tercera, perque en el merder que si ha ficat, es de politic amateur, i a sobre no ha sapigut portar una policia de tercera. Sort te sr salom que es una policia de tercera, per qeu si hagues estat una de primera, staria a la presó, i aniria cada dia a veure al garzon.

Penso que no hauria de subestimar als equips de tercera, que de vegades donen la campanada.

Usuari: AVIONS I CORRUPCIO - Títol Resposta: AVIONS AMB DESTI A L´EXILI  (07/03/2009)

Ara si que ho tenim tot. Un alcalde que no te el diners que promet. imputat en una causa greu. Que no dimiteix perque s´aferra a la poltrona que te un preu de 6000 euros. Nomes faltava l´aeroport, per marxar a corre cuita com a les pelicules de gansters. Tona VICE, aquesta serà la proxima pelicula de TARANTINO. Aquest mon de politics "profesionals" no te desperdici, son la replica de Mario Conde, contra mes ric i mes aviat millor, i despres diuen que treballant pel poble. Doncs pot ser que no treballin tant pel poble a veure si no en quedarà de poble.

Usuari: TONA SENSE CORRUPCIÓ - Títol Resposta: RESPOSTA A L´IMMA  (05/03/2009)

Jo no sé si tothom treu multes o no. Ni si la policia ho feia o no. A mi no me n´ha tret mai ningú cap però el que sí que tinc clar és que no s´ha de fer sino està justificat. I molt menys pot fer-ho un alcalde! Això és el que es debat ara, i en tot cas es jutjarà o no. Si l´alcalde treia multes i si ho feia justificadament o per favoritismes. Respecte a les idees que els hi vols donar a la policia, quines són?

Usuari: TONENC DECEBUT - Títol Resposta: SEGUEIXO ESTANT DECEBUT  (05/03/2009)

Ahir vaig sentir al senyor alcalde parlant al Canal Taronja sobre aquest tema i d´altres i el vaig veure molt nerviós, això em fa sospitar.

El motiu pel que escric és que no estic d´acord amb les seves paraules. Va dir que per aquest any es reduiria un 40% la neteja viaria, un 20% en la jardineria (esporga d´arbres), que tancaria la piscina 15 dies abans del que es feia fins ara, vol retallar la festa major, entre d´altres coses.

Aquestes mesures contra la crisi les trobo en principi correctes si no fos perquè s´ha gastat moltíssims diners en una zona esportiva, però encara més pels diners que està cobrant el senyor Alcalde, sumats amb els del Gerent (que per cert, per guanyar-se el sou potser podría aconseguir alguna subvenció important, oi?) i la resta de Tècnics contractats aquesta legislatura per treure la feina als regidors que costen una bona picossada.

A sobre de tot això que ja ho tenim vol posar un ´sargentu´ per controlar al Cap de policia actual, que jo no tinc ni idea de com és com a persona, però el que veig és que no hi ha cap poble amb les dimensions del nostre que tingui un policia amb aquest rang. Si es prenen les mesures anteriors per la crisi no es pot malgastar amb aquest nou policia. Que el senyor Salom s´entengui com sigui amb la policia i sinó que delegui la Regidoria de Governació a un altre Regidor que sigui més dialogant. Perquè senyor Salom, vostè està pendent de judici i potser d´aquí uns mesos no serà a l´alcaldia, o potser a la propera legislatura, i deixarà un llast de despeses molt gran si convoca aquesta plaça. Que molts estem a l´atur i ens costa molt pagar els impostos per gastar-los amb capricis.

Que tinguem sort tots!!

Usuari: IMMA - Títol Resposta: I QUI NO?  (05/03/2009)

Diga´m algú dins d´aquests mon, que en alguna ocasió no hagui fet alguna cosa semblant. O és que la Policia Local de Tona (perquè jo he sigut testimoni), a parar en alguna ocasió algun cotxe, i pel fet de ser un "conegut", la deixat sense sanció, i en canvi el cotxe de darrera l´ha multat?
Això passava al principi de la obligació del cinturó de seguretat i parlar pel mòbil que es posaven a La Canal i paraven a tots els cotxes.
O bé per ser una coneguda o no tenir "problemes" amb aquella persona per que no li"muntés un pollastre" al mig del carrer, no multar-la per no posar el ticket
I com aquestes moltes.
No té res mér important a fer la Policia Local de Tona, que entetindre´s amb això?. Perquè si és així, li puc donar unes quantes idees.

Imma - Veïna de Tona -

Usuari: EMPRESA - Títol Resposta: PETICIÓ  (04/03/2009)

La veritat és que no m´agrada el to que ha utilitzat l´usuari Carnestoltes ni demanaré la dimissió de ningú. Cadascú ha de ser responsable dels seus actes i prendre les seves decisions. Però jo tinc una empresa i l´ajuntament em deu factures de fa més de 4 mesos. Jo no sé si hi ha altres empreses que cobren abans però realment, tal com estem ara a mi m´estan perjudicant. Demano a tots els regidors de l´ajuntament que facin els possibles per accelerar els pagaments. Em consta que no sóc l´únic que es troba en aquesta situació.

Usuari: CARNESTOLTES - Títol Resposta: PENA NO!!!! FA POR!!!!  (04/03/2009)

DONA DE TONA, segons dius hi ha empreses de tona que cobren, pero les que son amigues o properes cobren i abans d´acabar la feina, solament g¡has de ser amic del gerent o del salom, i cobraras, la resta a pagar quan amb ells vulgin, hi ha gent que no cobra des del juny. I mes ara restriccio de llum als carrers ho heu vist?????
Això el sr salom seguix cobrant i ames amb dietes incloses perque no li arriben els diners per pagarse un dinar a fora de la butxaca. Salom dimisió!!!!

Usuari: DONA DE TONA - Títol Resposta: TONA VERGONYA  (04/03/2009)

Tio, mires els diaris de la comarca i comença a fer pena tot el que surt de tona, el poli denúncia a l´alcalde que diu que fa corrupció i l´alcalde no diu res. Les peles de la carretera que va dir l´alcalde que teníem reusulta que són fum, que no hi són. el poble potes enlaire. Les empreses que diuen que l´ajuntament paga quan pot. la veritat és quee soc de convergencia però començo a estar una mica desilusionada amb el josep salom

Usuari: TONENC DISFRESSAT - Títol Resposta: AIXÒ DE LA CARRETERA  (04/03/2009)

segons diu el 9nou és que la famosa ajuda de madrid del mig milió d´euros no està assegurada. Perquè van anunciar fa dos anys que ja tenien la subenció? i què passa arar si no arriba?

Usuari: ALBERT TONA - Títol Resposta: POLICIAS I ALCALDE   (03/03/2009)

Crec k posats a denunciar, podriem començar per la policia, ya que crec k la seva feina es insuficient i el ke fan es passejar-se pel poble i els seus voltants ( hasta menan fora del poble, montanyes del voltant del poble a altes hores de la nit, i esclar jo em pregunto si busquen bolets o pinyes,)
Pel que es deu pensar en Moises a d

Usuari: CARNESTOLTES - Títol Resposta: LA PUNTA DE L´ICERBERG  (03/03/2009)

Es impressionant no vaig veure al salom al carnaval, el vaig buscar a la carrossa dels indis, i no hi era. Esperava veure´l repartint octavilles proclamant la seva innocencia i la maldat del cap de la policia. A mi em sembla que això es la punta de l´icerberg, que aqui hi ha mes merd...de la que sabem, sembla mentida que tingui la barra de dir que la denuncia ha estat un "despit" del cap de la policia. D´aqui uns dies ens dirà que ha estat un desp..iste, i que va treure la denuncia sense saber-ne el que feia. Sr. salom contesti si va o no treure les denuncies, simplement si o no, i mostri la veritat al poble!!!!!! i si no pot fer el gest de transparencia marxi!!!!!

Usuari: CORRUPCIÓ TAMBÉ A TONA? - Títol Resposta: BERMEJO, GARZÓN, PP, SALOM?  (28/02/2009)

Tota aquesta corrupció política que llegim amb dimissions de ministres i tot, ha arribat també a Tona? Què està passant amb els polítics d´aquest país? Encara no he vist enlloc que ningú digui que no és veritat que es van treure les famoses multes. Així doncs, què passa a Tona? I què diuen que passa amb els calers de la carretera? Els de CiU van anunciar a bombo i plateret que havien aconseguit molts diners i ara resulta que no arriben???

Usuari: TONA FLIPA - Títol Resposta: TNS RAO GOLDEN!  (28/02/2009)

A tona tens 2 opcions, complir la llei o tenir carnet de ciu

Usuari: GOLDEN RETRIEVER - Títol Resposta: AL DEL PITBULL  (28/02/2009)

D´entrada dir-te que aquesta raça de gos és molt perillosa i val més posar-li morrió doncs les reaccions que poden tenir són imprevisibles i com deus saber tenen una força excepcional. Si la llei diu que han de portar morrió doncs ja està, que el portin i punt, que els molesta? suposo que sí, a mi també em molesta el cinturó de seguretat i el porto perquè ho diu la llei.
Hi ha races que són violentes i el Pitbull n´és una, ningú voldria que un gos d´aquestes característiques ataqués a un nen petit provocant lesions serioses, oi? doncs ja està, a complir la llei o a fer-se el carnet de CIU.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: FINANÇAMENT C/ ANTONI FIGUERAS  (28/02/2009)

A l´esplanada de la canal, hi ha un cartell de la Generalitat que diu, Urbanització del C/ Antoni Figueras. Jo visc al C/ Major, cantonada Antoni Figueras, tot i que el portal el tenim al C/ Major, com que la façana de l´edifici dona també a la carretera, dons els veins, hem hagut de finançar una part de les obres. Però això no ve al cas. Si no que veig que hi ha algun ignorant, que no vol complir la llei, i imposar la seva pròpia. Jo el que penso és que cap dels dos implicats, té raó. Si el sr. Gimeno no ha sigut acomiadat, em dona a pensar a mi, que durant el procés judicial, no es deu poder acomiadar al personatge, o t´arrisques a sancions molt greus al consistori i a l´alcalde. És una opinió meva, perquè si no, estic segur que el sr. Gimeno ja seria a la cua de l´atur, igual que ho estic jo, i molts altres tonencs/es que també hi són desgraciadament.

Usuari: TONA FLIPA - Títol Resposta: K ES AXÒ K NO HI HA SUBVENCIO DE LA CARRETERA K DIU EL 9 NOU?  (27/02/2009)

El mig milio d euros del carrer figueras no l´han donat? no van dir k era una subencio del govern? Han donat els diners a Tona? I sino tenen la pasta ki ho paga axo? els veins?

Usuari: VOTANT DE TF - Títol Resposta: JO CREC QUE TF ENCARA HA ESTAT MASSA MODERAT  (27/02/2009)

Podria haver fotut molta més canya amb lo greu que és tot plegat!

Usuari: PITBULL - Títol Resposta: RESPOSTA EL "TONENG"  (27/02/2009)

a tu que et passa amb els gossos de raçes perilloses, que t´han fet algu ?´ a tu t´agradaria portar morrió?? si el gos és porta fermat hi ha n´hi ha prou. apa bocamoll menys lleis i qua em vegis diguem que li fiqui el morri´o ,els que molesten són els cotxes sorollosos i que corren no la gent cívica que treu els gossos i recull les seves merdes

Usuari: MARTA DE TONA - Títol Resposta: NO ESTIC D´ACORD AMB EL LUMBAGO  (25/02/2009)

No tots els alcaldes treuen multes, i si ho fan, ho deuen fer de forma justificada. Sobre perquè es va contractar al Sr. Moisés Gimeno no en tinc ni idea però de moment ha anat fent la seva feina. I no ens enganyem, no hi ha cap policia del món que agradi a la gent, perquè a ningú li agrada precissament, que li posin multes. Però algú ho ha de fer. L´autoritat del Sr. Moisés no supera la de l´alcalde evidentment. Però el que no s´hi val és que fent servir precissament l´autoritat tregui multes a qui ell vulgui. Si el cap de la policia creu que el que feia Josep Salom no estava bé el que havia de fer és el que ha fet: denunciar-lo. Era el seu deure. Ara la justícia dirà si el que feia era delicte o no. Gràcies Lumbagu pel teu to respectuós. Penso que has exposat la teva opinió de forma molt educada.

Usuari: LUMBAGU - Títol Resposta: RESPOSTA  (25/02/2009)

no estic d´acord amb el fet aquest de treure multes, però tots, ABSOLUTAMENT TOTS els alcaldes del món n´han tret més d´una i de dues. A part, FETA LA LLEI, FETA LA TRAMPA.
A més no tinc tan clar si el senyor alcalde es va fixar en qui treia la multa o si en aquell moment va caure en qui era. Tampoc diu quines multes va treure, és a dir, què es denúnciava en les multes.
He viscut tota la meva vida a Torelló i vaig venir a viure precisament quan el senyor Moisès va venir a Tona. Segurament, el que el va llogar tenia moltíssimes coses a amagar, perquè no aporta cap tipus de bé pel poble, i ho sé per la situació que va crear a Torelló, i ningú amb un dit i mig de cap, l´hauria contractat.
Però bé, segur que es va sentir acorralat i no trobar cap solució més "pacífica" que denunciar. Pel que tinc entès, l´alcalde té dret a fer posar i fer treure multes a qui vulgui, i si no és així agrairia que em corregissiu.
Crec que és greu que l´autoritat del senyor Moisès superi la del senyor alcalde, ja que aquest últim és el que es menja tots els marrons del poble, m´equivoco?
Doncs vinga, gràcies per dedicar uns moments a llegir la meva opinió i espero que la respecteu així com jo he repectat la vostra.Usuari: ALGÚ QUE ESPERA - Títol Resposta: RESPOSTA AL ´VERGONYYAA DE GENT´  (25/02/2009)

D´entrada el Salom no és la mà que dona menjar al Moisés ni a ningú. El Moisés i tots els treballadors de l´Ajuntament fan la seva feina i com a funcionaris públcis els paguem entre tots. Aixo de mossegar la mà em sembla una expressió (perdona que t´ho digui) una mica desagradable. Però a més a més, sigui o no sigui el Salom el seu ´jefe´ que suposo que és el que volies dir, el cap de policia ha de denunciar a qui sigui si creu que hi ha delicte. I si és l´alcalde igualment. Per això tenim la democràcia perquè els jutges jutgin tothom... o és que no som tots iguals davant la llei? El que està passant aquí Tona, si es demostra que és un cas de corrupció és molt greu. Jo esperaré al resultat del judici.

Usuari: TONA TONA I TONA - Títol Resposta: DEIXEU ESTAR AL MOSÉS  (25/02/2009)

que si va fe a torello ono va fe a torello.lo k importa es que a fet el salom aqui a tona. si no votes convergencia pagues multa, si ets amic dell te la treu. aixo es el que diu la denuncia que li a posat el cap de la policia? si es axó ho trobo molt molt molt molt greu.

Usuari: MARTA DE TONA - Títol Resposta: NI UN NI ALTRE  (25/02/2009)

a mi no m´agrada com va la policia a Tona però tampoc m´agrada que un alcalde tregui les multes als seus coneguts o amics. Això s´ha de solucionar ja! Que surti l´alcalde i expliqui perquè va treure aquestes multes.

Usuari: TONENC DECEBUT - Títol Resposta: CALMA  (25/02/2009)

Al meu entendre: 1. El Sr. Moisès fa la seva feina tal i com li dirigeix l´alcalde que és el que mana. Si els tonencs no estem d´acord amb com van les mutles o el trànsit o la seguretat a qui s´ha de demanar explicacions és al Sr. Josep Salom.
2. No es pot condemnar l´alcalde abans del judici però com diuen molts missatges de més avall això no hauria d´haver arribat aquí i el responsable un com més, és l´alcalde.
3. Gens oportunistes. Jo crec que tots els partits de Tona s´han mantingut al marge d´aquesta història. De fet jo em pensava que se li tirarien més a la jugular de l´alcalde, perquè tenen raons per fer-ho. Mireu el PP amb aquest altre cas de corrupció dels jutges... no han parat fins que ha dimitit el ministre. Aquí ningú ha demanat la dimissió de ningú. Tothom espera que la justícia es pronunciï.
4. Finalment trobo incomprensible que el Sr. Josep Salom no hagi fet cap declaració pública explicant què està passant és una llàstima per la democràcia que un alcalde tregui multes.


Usuari: DE-VERITAT - Títol Resposta: VERGONYYA DE GENT  (25/02/2009)

si fes la seva feina, aquest que es fa dir cap de la policia de tona, no hauria de mosegar la ma que li dona el menjar. (investigueu el pasat d´aquest senyor, pot ser callariau) i ja voldria saber les multes que ell ha perdonat. lo pitjor es que una colla de oportunistes amb mala fe, ja treuran al carrer el crit de ¡dimissio!.
-patetic. tipic de la "telebasura"

Usuari: TUNENG - Títol Resposta: CADASCÚ QUE FACI LA SEVA FEINA.  (24/02/2009)

Això que ha passat diria que gran part dels alcaldes de pobles petits ho fan.
I en Moisès aquest el que ha de fer és multar d´una vegada a aquests dels cotxes sorollosos i temeraris o aquests que van amb gossos de races perilloses com PittBulls sense morrió caminant pel poble.
Moisès dedica´t a treballar per la seguretat del poble i deixa´t estar de tonteries!
i tu Salom demana perdó o fes alguna cosa i dóna per tancat aquest assumpte, ja fot pena la cosa i el poble no es mereix això.


Usuari: TONENC DE TOTA LA VIDA I - Títol Resposta: YA JUBILAT  (24/02/2009)

sr. moises gimeno no se si es done compte que el poble de tona es un poble de pau i tranquilitat que no tots els pobles u poden dir voste el que fa amb la seva prepotencia que arrossega es enfronta el poble entre si mateix no digui que el sr. salom fa favoritsma perque voste tambe en fa i u sab perfectamant no vull possar llenya al foc perque no m·agrada enmerda las cosas sr. gimeno si voste no sap porta lordre d un poble com es tona vagissen a casa seva no nesesitem guardias que tingui mala llet com voste

Usuari: UNA PERSONA QUALSEVOL - Títol Resposta: SENSA TITOL  (24/02/2009)

A veure senyors, siguem serios.... no trobo just que es treguin les multes a ningù i dic a ningù , però tampoc trobo just que es multi per tot..., i el que trobo mes denigrant es que un cap de policia denunci a l´alcalde per una tonteria d´aquestes , si jo fos l´alcalde aquesta persona ja seria al carrer..., dons em demostra que no hi puc tenir cap confiança. I a l´alcalde el tenim que jutjar pel que fa pel poble , no per aquestes tonteries.... no fotem !!!

Usuari: AL LLORO - Títol Resposta: TOTS VOLEM MANAR I CARDAT L´ULTIM  (23/02/2009)

El que està clar es que tingui raó el Moises o la tingui el Salom, els mes perjudicats serem la ciutadania; perquè: ¿Ccm pot funcionar tot aixó si el maxim responsable municipal i respnsable de governació i seguretat ciutadana està barallat amb l´altre maxima autoritat de la seguretat? ...no se. però els de Ciu potser que estudien bé tot aixó. La oposició al consistori actual que estigui al cas, ja que si aquest dos no s´entenen que algú m´expliqui com pot funcionar tota la seguretat al poble.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: SERGENT PREPOTENT  (22/02/2009)

Jo com a Tonenc de tota la vida, mai he vist, un policia del meu poble, actuar amb tanta prepotència, no només ara, si no, de sempre. Quan el necessites mai hi és. On es fica a les hores punta, que els autocars Roqueta que baixen del C/ Germana Victòria, no poden girar perquè els cotxes aparcant on volen? Amb això no vull dir que estigui a favor de l´alcalde, ni molt menys, la seva gestió, al meu parer, no és que sigui molt lloable. Si que ha aconseguit els diners per reconvertir la carretera de Barcelona, en un passeig, cosa que fa anys que es reivindica, però en l´apartat de seguretat ciutadana, la seva gestió, segons al meu parer, està resultant pèssima. I acabaré dient, abans que algú se´m tiri a sobre, que no milito ni simpatitzo cap partit polític, ens al contrari, no hi crec en la política d´aquest païs.

Usuari: TONAMÉS - Títol Resposta: SECTA  (21/02/2009)

Ja veig a tots els de la secta de CiU fent pinya i formant files,amb atacs rabiosos....No seria millor esperar el dictament del jutge?....

Usuari: TONA FOREVER! - Títol Resposta: JUSTÍCIA!  (20/02/2009)

Que parli la justícia, Tona ho necessita. No podem estar amb el màxim poder del poble, l´alcalde, pendent de judici.

Usuari: CIU FOREVER - Títol Resposta: DIA HISTÒRICAMENT TRIST PER TONA  (20/02/2009)

Avui molts votants de CiU hem perdut la confiança amb el nostre alcalde. Tothom parlant del mateix tot el dia i jo no sé què dir. No m´ho puc creure. Espero que lo de la denúncia sigui fals i que ho diguin aviat.

Usuari: TONENC - Títol Resposta: TENEN RAÓ, EL QUE COMPTA ÉS LA SEGURETAT  (20/02/2009)

Que se solucioni el problema ja! Tona és un caos circulatori amb les obres i amb tot aquest enrenou com ha de funcionar bé la policia?
L´alcalde Salom s´ha d´esforçar a entendre´s amb el cap de la policia local hagi passat el que hagi passat. Que deixi fer la seva feina al Sr. Gimeno, sino els fotuts serem tots els tonencs!
Mireu que diuen a l´Avui:
http://www.avui.cat/article/barcelona/54333/grup/loposicio/tona/diu/mai/cap/alcalde/havia/estat/denunciat/fets/tanta/gravetat.html

Usuari: ON SAMAGA SALOM? - Títol Resposta: PERQUE NO DIU RE?  (20/02/2009)

No enten re. Perque no diu re a les noticies l´alcalde de Tona. Qui calla otorga. Jo ja no se que pensar. Si es veritat tot aixo molta gent tindrem un disgust. I si no es veritat ja lem tingut tambe perque un alcalde no pot permitir que pasi algo com tot aixo. Si fos mentira ja haurian de haver expulsat al policia del ajuntament. Malament Josep Salom.

Usuari: NOU TONENC ORGULLÓS - Títol Resposta: FA PENA  (20/02/2009)

Jo fa poc que visc aquí Tona. Avui m´ha trucat un amic d´on vivia abans i em diu: què, al teu nou poble l´alcalde treu les multes eh? que estàs al Far West o què? Sempre em fan broma (jo vivia a una ciutat) que me n´he anat a viure a l´oeste, lluny de la civilització. La veritat és que la broma no em fa gràcia. Estic molt bé a Tona i me´n sento orgullós, però avui quan he sentit això m´ha caigut la cara de vergonya. Com pot ser que el batlle del nostre poble s´hagi posat en un embolic tan gran? Com pot ser que a les notícies que he anat llegint el Josep Salom no digui res? Per què no contesta? Què està passant?

Usuari: CONVERGENT CONTENT - Títol Resposta: QUÈ PASSA!  (20/02/2009)

El Salom és l´alcalde i mana. Si li dona la gana de treure multes a la gent de convergència o a la seva família per això és l´alcalde! I els altres mutis i a la gàbia!

Usuari: TONENC REALISTA - Títol Resposta: RESPOSTA A USUARI CONVERGENT  (20/02/2009)

El que tu en dius "el nostre partit de sempre" ja no es el mateix, l´objectiu dels convergents d´abans era EL MILLOR PER CATALUNYA l´objectiu de molts convergents d´ara es EL MILLOR PER MI !! Quina diferencia !

Usuari: CONDUCTOR - Títol Resposta: QUIN CARNET NECESSITO ?  (20/02/2009)

Excusi agent, no tinc carnet de conduir, pero tinc el de CiU,.. serveix oi ?

Usuari: TONENC EMPRENYAT - Títol Resposta: NO ES AIXÓ, COMPANYS,NO ES AIXÓ.  (20/02/2009)

...I aixó pot ser només la punta del iceberg...aquestes practiques s´han fet de males maneres per apartar gent de l´escola d´adults,i col-locar a gent afí al partit....i continua el pagament de diferents maneres per el suport al Sr. Salom.....

Usuari: CONVERGENT - Títol Resposta: I TOTA LA IL·LUSIÓ DELS ANYS TREBALLANT PER ARRIBAR A L´AJUNTAMENT?  (20/02/2009)

Molts vam treballar perquè el nostre partit de sempre tornés a governar al nostre poble. Amb això que està passant i el desgavell que es veu d´obres, de sous i de canvis sense sentit estem decebuts. Sempre estimarem CiU i Tona però potser ens hem equivocat recolzant al Josep Salom.

Usuari: TONENC TRIST - Títol Resposta: INCREIBLE QUE ESTIGUI PASSANT AIXO AL NOSTRE POBLE  (20/02/2009)

Com pot ser que el Josep Salom hagi fet una cosa aixi. He llegit la denuncia a osona.com i he quedat mort. La llei es la llei per tothom. Aixo no esta ben fet Salom, no esta ben fet.