Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: ICEMANData inserció: 17/02/2009Data última resposta: 08/07/2010Respostes: 15Lectures: 3540
Tema: CAMPIONAT DEL MÓN DE TRIAL A TONA
A principis de setembre es disputarà la penúltima prova del campionat del món de Trial Outdoor, al nostre municipi. M´omple de satisfacció, veure els millors pilots jugant-se el títol als nostres boscos. Endavant amb la organització, i ànims al Motoclub Tona!
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: FELICITATS AL MCT  (06/09/2009)

Voldria aprofitar per fel·licitar, la gran feina que ha fet el Moto Club Tona, per fer que aquesta prova, fos un èxit, tant d´organització, com de públic. He estat tot el matí voltant per les zones, i tant els pilots, com els organitzadors i públic, s´han portat de maravella. També fel·licitar a en Toni Bou, que ha aconseguit la victòria i ara només necessita 1 punt per ser campió. Enhorabona, Moto Club Tona, i tothom que ha treballat en aquesta dura prova, calurosa i difícil sobretot per la sequedat de les zones. Ara, la Montesada, que també serà un èxit!

Usuari: TONENC - Títol Resposta: MOTOS I COTXES  (21/04/2009)

Estar clar que només cal donar L´ENHORABONA A LA GENT DEL TRIAL que ha aconseguit que s´organitzes aquesta proba del campionat del món. A mes a mes, es del trial tenen circuits propis i no molesten a ningú, a ningú.
A diferencia de tots aquest que fan del poble un circuit pel seu ús propi, amb COTXES I MOTOS TRUCATS PER FER MES I MES SOROLL I MOLESTAR EL MAXIM POSIBLE. Cal que alguna autoritat del consistori faci alguna cosa contra aquesta colla de quillos que van amb els seus cotxes i motos amb estrident i molest soroll.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: LA QÜESTIÓ ÉS QUEIXAR-SE  (19/04/2009)

Sempre us heu de queixar, que si ens faràn malbé els boscos, que si no se què... Em penso que molta gent no sap ni que és el trial, ni qui són gent com: Lampkin, Raga, Bou, Fujinami, Laia Sanz, Cabestany, segueixo? Els del Motoclub Tona, faràn una gran feina, i de destrossar boscos, res de res. Ja és prou dura l´administració, amb els amants de l´off-road. Per mi massa. Gràcies a gent com vosaltres, es va tancar el circuit del Molí de la Llavina, a Centelles. Aquesta gent, no fan mal a ningú, i només seràn 3 dies. O no recordeu fa 3 anys, quan es va fer la prova del campionat d´espanya? Tranquils que els nostres boscos seguiràn sense patir desperfectes, i gaudiu de l´espectacle del trial mundial, m´agradaria veure, quants de vosaltres sou capaços de fer el que fan ells. I corroboro el que diu Errare Humanum. I per últim, feu el favor de no escriure en SMS, es fa molt difícil d´entendre, o és que no teniu cultura?

Usuari: ERRARE HUMANUM - Títol Resposta: SE´LS HA D´ENSENYAR DE PETITS  (09/04/2009)

jajaja els de barna diu... pobres de Barna, deixa´ls, imagina´t tenir les torres que tenen, com collons ens ho fariem per netejar-la? A més, sempre foten una cara mala llet que no vegis, per tant, no és que estiguin gaire bé (putser és la crisi). No crec que agafin la moto, aquests agafen el seu pseudo-tot terreny Porsche Cayene i si es foten per un caminet ja s´espanten. Això si, fotre el seu xalet de pseudo-hippies ja ho fan prou. Els hem de convençer perquè vinguin al birratines i ja veuras com els hi canviarà la cara. Si és que se´ls ha d´educar de petits...

Entre killakos i pixapins estem apanyats...

Usuari: EKOLOGISTA - Títol Resposta: LA KUESTIÓ NO ÉS KEIXAR-SE, ÉS RESPEKTAR!  (02/04/2009)

Un altr kop, ara les motos clàssiks, destrosan a sak els bskos d TonaCity. K psa? k totes ls kompeticns de mots s´an de fr aki tona? no hi ha bscos per destrosr a altrs pobls de Catalunya? No hi ha regidria de mdi ambient aki tona? Xq 4 pijets de barna vinguin a disfrtar karganse marges els tonencs hem d´apatxugar i deixar que sens krreguin els boskos del nostre poble? Jo respkto tots els esports xò tb demano k ls de ls motos respktin el nostre poble. viska tona!

Usuari: TONENCA - Títol Resposta: PESSIMISTA  (24/03/2009)

Potser s´hauria d´aprofitar aquesta proba mundial per conscienciar a aquesta colla de QUILLOS que volten pel poble, que ja van sen hora de que deixin de fer l´animal pels carrers del poble; fen soroll i anant a tota bufa amb motos i cotxes trucats. Només aconseguiran que la gent els odii, que a lo millor es el que volen.... A veure si d´una vegada per totes la policia local posa remei a tot aquest descontrol.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: RESPOSTA A TONENC  (23/03/2009)

Tonenc, jo també estic indignat amb la conducta d´aquests incivics, però, estem parlant d´una competició esportiva de nivell mundial. :)

Usuari: TONENC - Títol Resposta: PESSIMISTA  (23/03/2009)

Com sempre un tema que no es pot solucionar es el de la velocitat i soroll de les motos i cotxes pels carrers del poble. I es que pel carrer major, per exemple, quan passa un vehicle d´aquest, d´estrident soroll has de deixar de parlar i tapar-te les orelles, i esperar a que passi; CONTAMINACIÓ ACUSTICA TOTAL i la policia local no en fa ni cas. A més a més ara s´ha instaurat un circuit de probes de cotxes i sobretot de motos que va desde la rotonda de la caixa, pel carrer joan llussà fins la ferreria i tornar pel carrer doctor bayés; i aixi van probant qui corre més i qui fa més soroll, IMPRESIONANT. ....I cap autoritat local pot fer res?? quin descontrol

Usuari: HERRARE HUMANUM - Títol Resposta: TAL COM RAJA  (18/03/2009)

1.- Els temes mediambientals deixem-ho pels tècnics. De totes maneres, ells us diran que les motos SI fan impacte. L´impacte no és trepitjar una branca, tot al contrari, moltes vegades el soroll és encara més contundent a l´hora d´aturdir p. ex. animals.
2.- Com que "x" fa "y", "z" pot fer "y". Les nevades fan caure arbres, per tant l´home pot fer caure arbres? Malament anem si ho justifiquem així.
3.- Iceman, alhora, té raó al dir que surten professionals que acaben projectant la zona al món, tot i que sigui en una cosa que a mi no em va ni em vé, millor dit no em vé.
4.- Conclusió: Ni prohibir-ho ni deixar fer lliurement. Que hi hagi "x" circuits i que puguin passar per algún camí (de "x" metres d´amplada). La llàstima és que també és veritat que avui dia hi ha graciosos i ignorants pel que respecte a l´entorn, que se salten aquestes normes i passen per allà on els dóna la gana.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: EM REAFIRMO  (14/03/2009)

Perdona, però als boscos de la comarca és molt normal trobar-te moteros, que van a practicar el seu esport favorit. Ecologista, em sap greu dir-te que no tens raó. A més, Osona, sempre ha estat, bressol de molts campions, i campionats del món del motor. Pep Bassas, Zaninni, Crivillé, Roma, Dani Solà, Xevi Pons, segueixo? I les competicions, què me´n dius del Rally Catalunya que es disputava fa uns anys per les nostres carreteres? Jo estic d´acord amb Positiu. Us heu de queixar per tot. A més, no es trenca cap branca d´arbre ni res, si no, també ens hauriem de queixar dels boletaires, gent d´excursió, etc...

Usuari: ECOLOGISTA - Títol Resposta: RESPOSTES  (13/03/2009)

al positiu: tio, les nevades nos poden kontrolar, son un fenomen natural, les motos si que s poden evitar
al iceman: u de les nacions va ser un kop, aki tona ustan fent cada 2x3
xq lajuntament no u kontrola una mica?

Usuari: POSITIU - Títol Resposta: RESPOSTE A L´ECOLOGISTA  (12/03/2009)

AIXO... AIXO ... LA QÜESTIO ÉS QUEIXAR-SE. QUANT LES NAVADES FAN CAURE ARBRES ON SOU ELS ECOLOGISTES ?? ENTRE D´ALTRES

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: RESPOSTA A ECOLOGISTA  (08/03/2009)

La qüestió és queixar-se. No es fan malbé els boscos per passar un parell de dies amb moto, si no, recorda l´èxit del trial nacions a Seva al 2000, i passeja´t pels boscos, veuràs que estàn en un estat impecable.

Usuari: ECOLOGISTA - Títol Resposta: I KOM KEDARAN ELS NOSTRES BOSKOS?  (08/03/2009)

xq 4 s´ho pasin bomba saltant marges els boskos a prendre pel sak. sauria de mira kuanta gent de tona esta a favor de tanta moto i tant destrosar els boscos. heu vist kom keda tot despres d´un campionat d´akets?