Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: LA PURETAData inserció: 09/01/2009Data última resposta: 16/01/2009Respostes: 3Lectures: 3213
Tema: EN DEFENSA DELS BADMUSHROOMS 2
... I apreneu d´un col·lectiu que viu i SOBRETOT deixa viure. No serà que l´èxit obtingut per aquests joves genera enveja??? Si es així, no és qüestió de preocupar-se sinó d´ocupar-se. Moveu el cul colla de mansos i feu mèrits pel poble que sort en té Tona dels badmushrooms perquè, sense ells, aquesta seria una vila mooolt avorrida.
P.S: La baralla de Sta. Eugènia fou un cas aïllat que succeí una nit concreta i no us serveix com a base per a condemnar tot el grup.
No sou més que una colla de cobards acollonits perquè us fan ombra.
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: DEIVITTUSTEI - Títol Resposta: OH!  (16/01/2009)

"sort en té Tona dels badmushrooms". No sé ni què és això dels BadMushrooms, però si sort en tenim d´ells, deu ser que són molt importants.
Això de Tona cada vegada està pitjor.

Usuari: JOVE TONENC - Títol Resposta: FAN HOMBRA?  (15/01/2009)

Aixo si que em toca els collons, com pots dir que fan hombra al jovent de Tona, a Tona hi ha joves amb estudis d"alt nivell, i amb una gran carrera professional per davant (enginyers, metges...), aquesta gent no ha fet res en la seva vida i ara es gasten tot el seu miserable sou de tota la setmana en benzina per tocar els collons amb el cotxe pel poble i en merda per aguantar tota la nit en aquestes festes que fan. No critico les festes, algun cop hi he anat i cadascu fa el que vol, pero si us plau no parlis com si fossin el millor jovent de Tona.
Bon any a tothom.

Usuari: MANEL - Títol Resposta: RESPOSTA  (13/01/2009)

´pureta´ estàmolt bé el què dius ,jo no tinc res en contra dels badmushrooms és més et felicito per el teu llenguatge però no ens fagis riure,!!! parlant amb plata!!! diguem tu QUE EN AQUESTES FESTES NO ES MOU MÉS MERDA QUE A LA DEIXALLERIA??? kom dic no i tinc res en contra d´ells però no vinguis a vendre la moto i encara menys dient que fan sombra el jovent de tona. I PURETA COBARD HO SERÀS TÚ AMB LA TEVA EDAT I AKESTES FESTES,APA ESPERO QUE NO TINGUIS FILLS PER DONAR AQUEST EXEMPLE..JAJAJAJAJAJAJAJA! I NO PARLEU DE MOURE EL CUL PERQUÈ A NIVELL CULTURAL HI HA MOLTA GENT DEL POBLE QUE DEDICA EL SEU LLEURE A REALITZAR ACTIVITATS CULTURALS GRATUITAMENT