Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: CANALENCData inserció: 24/11/2008Data última resposta: 08/07/2010Respostes: 81Lectures: 5791
Tema: CONTAMINACIÓ ACÚSTICA
Fa uns mesos que per Tona corre un Peugeot 206 tunejat que fa un soroll esgarrifós que se sent des d´almenys 200 metres. Aquest cotxe està trucat expressament per fer aquest soroll i empipar a la gent i la policia local no hi fa res. Ara que sembla que el tema de les motos s´ha calmat hem d´aguantar el 206 aquest que corre impunement rient-se de la gent i de la policia local que sembla ser que no tenen oïda o potser no són prou competents per evitar aquesta contaminació acústica descarada.
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: YO - Títol Resposta: YO  (28/12/2009)

La Judith Diu: per començar ni som gent de fora ni re d´això, i a nivell cultural li diré que estic cursant segon de batxillerat amb una nota d´un 7 per entrar a la carrera de magisteri, ho dik perquè vostè és qui ens està tractant de tontos i inútils pel únic i simple fet del soroll que fa el nostre cotxe. També m´agradaria dir-li que es comprés una revista de cotxes tunning ja que no en té ni puñetera idea del que vol dir perquè aquest peugeot 206 platejat és d´una serie limitada, res de tunning... En segon lloc li diré ben clar que si no li agrada, es fot i es compra uns taps perquè si fa tant soroll es perquè el tub s´ha d´arreglar més que res sap? I miri... jo també soc de la canal i no em queixo quan el seu fill es fot a plorar a les 4 de la matinada, ni quan es pposa a taladrar a les 7 del matí d´un diumenge... així que no ens anem queixant tant ee... i per cert, ja sabeu qui soc, que almenys jo dono la cara i us dic que soc la persona que va dins d´aquest peugeot 206 platejat del que tant us queixeu i aneu dient killus a tot déu perquè segur que no sabeu ni el que vol dir, i més val que aneu cuidant el que dieu perquè jo també puc anar discriminant a les persones només per la seva ideologia, pel soroll del seu cotxe o per la seva formació cultural.

I Yo Contesto:
-estic cursant segon de batxillerat amb una nota d´un 7 per entrar a la carrera de magisteri= Yo Vaix I Mo Crec.
-ens està tractant de tontos i inútils pel únic i simple fet del soroll que fa el nostre cotxe=O Sou¿? Poss Ho Sembleu........
-comprés una revista de cotxes tunning ja que no en té ni puñetera idea= Desde Quant Tenir El Tub Tallat Es ilimitat...xD
-no em queixo quan el seu fill es fot a plorar a les 4 de la matinada=Clar Que Es Fot A Plorar..Foteu Soroll !! xD

Vinga Quee Vagi De Gustt !! :P

Usuari: PESONA SAVIA - Títol Resposta: ES IGUAL...  (21/10/2009)

vosaltres tingeu paciencia.... que el dia que s´hi facin mal.......

Usuari: RALLYIIIS - Títol Resposta: SOROLL  (29/07/2009)

Jo el que veig en relació al soroll que fan alguns cotxes i motos pel centre del poble, és que és una batalla pérduda per l’actual ajuntament. Sempre veig els mateixos conductors. Estás assegurat en un bar de la plaça i baixen pel call a tota bufa, un parell de fortes acelerades i aparteu les criatures i tapeu-vos les orelles que cal deixar pas als amos de la carretera. Després uns segons de calma...però deseguida un altre i un altre...sense que de moment ningú els hi posi fré. Al resta del poble hi ha duferents trams cronometrats; la ventatge
és que els sens venir d´una hora lluny i ja t´´apartes.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: MATRICULES  (13/07/2009)

Aquí no s´ha donat cap matricula. Però no fa falta, tots sabem qui sóu, on viviu i què feu. Altra cosa, és que l´autoritat no tingui el que s´ha de tenir per aplicar la llei, que hauria de ser igual per a tots.

Usuari: MES CONTROL - Títol Resposta: F1 A TONA  (13/07/2009)

El tema del transit és una batalla que ha perdut l´actual consistori. et dones compte de les irregularitats que es cometen en el poble en quan a la velocitat de cotxes i motos, També quedar clar que la permisivitat es total a l´hora de deixar circular a vehicles que fan més soroll del permés. Com es detecta al forum, pels comentaris que fa la gent, la Policia Local es incapaz de sol.lucionar-ho. Al final, ja penso, que VEHICLES SOROLLOSOS I VELOCITAT forman part de l´atractiu turistic de Tona, perqué si els que estan al devant del consistori, no ho solucionant, es perqué interesa que sigui així. Estarem davant d´un nou model de poble??.

Usuari: RALLYE - Títol Resposta: ANEM AL CIRCUIT  (26/05/2009)

Per Tona NO ES POT ANAR PEL CARRER amb tranquilitat; es un continuu de soroll de cotxes i motos que circulen sense el tub d´escapament, o els que porten tub es com un canó d´estufa perqué faci encara més soroll. Fa fastic el tenir d´aguantar tot aixó i sense que ningú, dels que haurien de fer alguna cosa, hi posi remei. Tona ara ja desenTona.

Usuari: YAM - Títol Resposta: CONTAMINACIÓ ACÚSTICA  (24/04/2009)

Perqué quan s´acosta el bon temps i podem tenir les finestres obertes, tots els adolescents treuen les motos del garatge? No s´adonen que fan MOLT soroll, no pots sentir la tv, no pots descansar al sofà perque passen tota la colla junta pel carrer i fan tant de soroll que et posen de malallet. Corren per els carrers on hi hagi una recta suficientment llarga per donar gas. No veuen el perill per a ells i per la gent que anem per les voreres. I l´ajuntament o la policia NO FA RÉS. Per què no li posen multes als que corren per la població? Per què no li posen multes a les motos que fan tant soroll? Per què no posen bandes elevades a carrers on siguin llargs i així no puguin correr? Per què no busquen una solució?

Usuari: TONENC - Títol Resposta: CONTAMINACIO ACUSTICA  (23/03/2009)

Hauria de ser hora de que alguna autoritat local de l´ajuntament o policia local prengues bona nota del DESCONTROL que hi ha Tona, de soroll i velocitat incontrolada pel culpa d´una colla de quillos, que van, venen i circulent de manera desorbitada pels carrers del poble. Ja ni ha prou de fotre soroll i d´anar a tota bufa; aneuse´nen a un altre lloc que volem estar tranquils.

Usuari: GTI - Títol Resposta: PALLASSOS  (04/03/2009)

es que no se que us penseu fican-vos tot el dia am la gent no tens res més a fer o que?
i per cert vuldria parlar am el muderador del fòrum ja que no podeu donar matricules ni carrers

Usuari: GTI - Títol Resposta: RESPOSTA ICEMAN  (04/03/2009)

avera tu qui et creus que ets per donar la matricula del meu cotxe i el carrer on visc? que et penses¿
ia vuras

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: MÉS A LA FESTA  (19/02/2009)

Ara s´hi ha afegit un WV Golf III Blanc, GTI, que també deu ni dó la fressa que fa.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: NO TENIU RAÓ  (17/02/2009)

Jo conec el propietari del famós 206, però, he de dir que no és l´únic, n´hi ha un altre de platejat, i amb els vidres tintats, al C/ Taradell, que també deu ni do. També el conec personalment. I us diré que no fa ni 6 mesos que te permís de conduïr. Ara, el dia que a algún de nosaltres s´ens creuin els cables, us passaran les ganes de fer fressa. Per cert, on hi hagi el roncar d´un TDI...

Usuari: ANTI MONG0 O ...R.--TEGA - Títol Resposta: GASS..  (13/01/2009)

SI TOTS SABÈM QUI SÓN I D´ÓN VÉNEN... ´no hase falta desir nada más...´

Usuari: JORDI - Títol Resposta: KARDÈU PENA  (13/01/2009)

KARDÈU PENA MISERABLES,NOMÉS MIREU LES VOSTRES RESPOSTES,SÓN PATÈTIQUES DE QUE ANÉU??? NO ÚS FARIA MENJAR LA MERDA DEL MEU GOS PERQUÈ VAL MÉS QUE VOSALTRES!!! DE QUÈ ANÉU INSULTANT I VACILANT,LLAFERNOSOS !!! NO SÓU MÉS QUE UNS PALLASSOS I PALLASSES, ANÉU ELCIRC I NO TOQUEU ELS PEBROTS QUE QUAN HI ANÉU FA DIES QUE EN VENIM..BURRUS!!!

Usuari: DEIVITTUSTEI - Títol Resposta: I ARA!  (12/01/2009)

Clar que siiiiii primooooooooooooooooooooooooooooos! SOLO GAAAAAAAAAAS! CABRONEEEEEEEEEEEEEEEEES!

Però com goseu intentar parlar de res amb la gent que contesta així? Aquests, al mig de la plaça i un bon foc. No entenen res que no sigui això.

Usuari: DIMUNITAS - Títol Resposta: PARA NOEL ET XAFAREM EL KOTXE JAJAJ  (09/01/2009)

sino tagra el soroll taguantas primoooooooooooooooooooo

Usuari: DIMUNITAS - Títol Resposta: SOLO GASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS  (09/01/2009)

primosssssss k us fotinnnnnnnnn solo gasssssssssssss i ruidooooooooooo

Usuari: BRR +GAS -FRENO NIÑOWUEI. - Títol Resposta: BRRRR  (02/01/2009)

ke nos poneis de munipas jajajajaj brrrrrrrrrr solo gas i ruidooo
feliç 2009 amargaos jajaja brrr paaapap solo gtis esperaros un tienpo i vereis lo ke es ruidooooo jaja brerrr

Usuari: BRR +GAS -FRENO NIÑOWUEI. - Títol Resposta: BRRRRR  (20/12/2008)

jajaj os a molao el tramillo de oi exo vastante ruido ee jaja kegaros corre jajajaj brrrrrrrrrr gas solo gas i ruidooooooooo ja bolberan los getamas jaja brrr gas gas

Usuari: SOLO GTI - Títol Resposta: SOLO GTI  (17/12/2008)

solo 206 GTI brrrrrrr +gas - frenos brrrrrrr charlyyy jaja nanoo


Usuari: BRR +GAS -FRENO NIÑOWUEI. - Títol Resposta: BRRRRR  (17/12/2008)

senpra feu el mateix ian frases nosek i ke si no savem escriura gaira i ke almeñs no som uns amagrats kom busaltras ke samagan derera un pantalla dieu on viviu i vink aviam si teniu ous adiru al karaa tan ke us kaixeuu i si no savem escriura gaira es gracias al cole del era dadal ke en deian no es pot fuma noske i despres al sal profes tot alla fuman o samagavan a fora per fuma aixo es panos i denseña no enseñan re aa i el estitos el di ke iaigi foc ja burem ke pasa etavan tots buits

Usuari: LIPTON - Títol Resposta: XD  (16/12/2008)

És boníssim "llegir" ( sempre i quan sigui possible, ja que hi ha frases que són impossibles d´entendre) els arguments als quals us agafeu.

Principalment són:
-Ens agrada ( Excel·lent argumentació )
-Els camions també fan soroll ( A diferencia de vosaltres, ells fan un servei )
-La gent quan parla també fa soroll ( Comparació absolutament fora de lloc )
-Vosaltres no heu estat joves? I no heu fet el ximple? ( Potser sí, però sense molestar als altres)

Personalment trobo que són uns arguments insuficients, per convèncer a algú.
De fet no és tant difícil de saber qui té raó, hi ha una llei i només s´hauria de fer la proba de so als cotxes,i si no sobrepassa els límits s´haurà d´acceptar. Però penso que tots sabem que aquest tub passa dels decibels permessos.

Usuari: JUDITH - Títol Resposta: LA KE VA DINS EL 206 PLATEJAT  (16/12/2008)

Mira, cadascú porta el soroll que li agrada, i porta el cotxe que li agrada...
com ja he pogut dir en alguna ocasió, si visquessis a bcn no podries ni dormir...
i si... continuem vigilant a aquests municipals....


Usuari: PARE NOËL TREPADOR - Títol Resposta: MENYS SOROLL  (15/12/2008)

Judith,
si canvieu el soroll horrorós que fa ara el cotxe i el deixeu en un soroll més normalet per mi encantada. Això de festes a les afores era una proposta, penso que si aneu a fer soroll a llocs poc poblats no molestareu a ningú. Per mi acabo en aquest fil del fòrum, hi seguiré entrant per llegir això dels municipals i el tio que els vigila, crec que és molt divertit, espero que ens segueixi informant.
Que vagi de gust!

Usuari: JUDITH - Títol Resposta: LA KE VA DINS EL 206 PLATEJAT  (15/12/2008)

mira... una cosa et vaig a dir... jo no em contradic en cap punt. si que ens agrada el soroll perquè a mñes a mñes era el tub de competició, és a dir, el tub que porta el 206 de rally, i si e dit que s´ha d´arregla és perquè s´havia de canviar prquè si que fèia un soroll massa fort però igualment ens agrada. A més a més no t´ha d´importar si portem la música alta i els vidres baixats perquè d´això no n´has de fer res... són els nostres gustos. També he de dir que no anem fent soroll pel poble expressament perquè com molt bé sabràs, un cotxe serveix per desplaçar-se, i és exactament el que fem: desplaçar-nos i no ens culpis dient que muntem festes als afores perquè sé del cert que no saps el que et dius.
Vagi d Gust!


Usuari: PARE NOËL TREPADOR - Títol Resposta: CONTRADICCIONS  (15/12/2008)

Judith,
gràcies per escriure normal, això d´entrada.
Et vull dir que en el teu escrit et contradius en alguns punts. Dius que us agrada aquest soroll i que la gent a qui molesta que es foti i després dius que fa soroll perquè el tub s´ha d´arreglar, no ho acabo d´entendre, la majoria d´escrits dels teus amics analfabets parlen d´una espècie de cultura del soroll on fer soroll és passar-s´ho bé i no fer-ne és ser un amargat. Altres escrits diuen que no feu mal a ningú, jo diria que la contaminació acústica és un mal, potser no tan greu com una agressió física o el que pot provocar un accident de trànsit però fa mal sentir-se molestat per un cotxe que intencionadament va pel poble fent soroll, és incivisme. Penseu que us ho podeu passar bé sense molestar a la gent, amb la música alta i els vidres abaixats és ben fàcil o muntant festes a les afores.
Vagi de gust!

Usuari: ANONIM - Títol Resposta: MUNIPAS EN VIGILANCIA   (15/12/2008)

jajajaj vaieu akets munisipals numes fan ke bulta el di ke pasi algu i sigin fora de tona o no sigin aki i iagi un emergencia ke pasra magradara beuru jo ma prakuparia mes per la seguritat ke no per el suroll kes fa si tanbe u savia aixo de ke tavan a vic tanbe els vaik beura si senpra boltan i no tan a tona jo els e vist desda dal el castell estat vigilan i els vaik beura puja kap a moia denit i kom no kantan amb las llums ke i feian pujan kap alla aa bulta o fer curbas ee i es un bergoña ja tenan el coxa vastan tukat ke no savan cundui o ke..turnare per infurma

Usuari: ... - Títol Resposta: CARAM AQUESTS DE TONA, COM HI VAN!  (14/12/2008)

Potser que en lloc de preocupar-vos per el soroll d´un peugeot que fa soroll us preocupeu per coses que facin més profit al poble.

Usuari: JUDITH - Títol Resposta: LA KE VA DINS EL 206 PLATEJAT  (14/12/2008)

sisi anoniim tns raoo
akets munipes no karden ree
el disabte ke feien merkat medieval els vaig veure turnant de vic a les 6 o 7 de la tarda!
vaya tela no?

Usuari: ANONIM - Títol Resposta: MUNIPAS EN VIGILANCIA   (14/12/2008)

segexu vigilan els mubimens dels munisipal el i puk di ke aket divendras circulavan en diracio lasclat per lautibia mm no eran a tona i si ages pasta lagu en akell mumen ke ell tavan fora del pobla a i anmes aa i segexu rapatin ke van a un pis no tik mes dadas de mumen del ke i fan pero ke i van segu laltre di avik esta fins las 12 i vas esta unas 2 oras i vaik fer algun fotu i no vaik beura ke iages kap amargencia ni res i ian munisipal ke en oras de sarvei sen van akasa a dina mab el coxa patrulla i moltas mes kosas turnare amb mes nuticias frescas....aa i avans de kaxarbus de nusaltras prime ke kunplexin las leis ells i despres nusaltras u farem

Usuari: BRR +GAS -FRENO NIÑOWUEI. - Títol Resposta: BRRRRR  (14/12/2008)

bbb ese komentarioooooo jaja ara ke jajja te tota la rao akest noia

Usuari: JUDITH - Títol Resposta: LA KE VA DINS EL 206 PLATEJAT  (14/12/2008)

miri... per començar ni som gent de fora ni re d´això, i a nivell cultural li diré que estic cursant segon de batxillerat amb una nota d´un 7 per entrar a la carrera de magisteri, ho dik perquè vostè és qui ens està tractant de tontos i inútils pel únic i simple fet del soroll que fa el nostre cotxe. També m´agradaria dir-li que es comprés una revista de cotxes tunning ja que no en té ni puñetera idea del que vol dir perquè aquest peugeot 206 platejat és d´una serie limitada, res de tunning... En segon lloc li diré ben clar que si no li agrada, es fot i es compra uns taps perquè si fa tant soroll es perquè el tub s´ha d´arreglar més que res sap? I miri... jo també soc de la canal i no em queixo quan el seu fill es fot a plorar a les 4 de la matinada, ni quan es pposa a taladrar a les 7 del matí d´un diumenge... així que no ens anem queixant tant ee... i per cert, ja sabeu qui soc, que almenys jo dono la cara i us dic que soc la persona que va dins d´aquest peugeot 206 platejat del que tant us queixeu i aneu dient killus a tot déu perquè segur que no sabeu ni el que vol dir, i més val que aneu cuidant el que dieu perquè jo també puc anar discriminant a les persones només per la seva ideologia, pel soroll del seu cotxe o per la seva formació cultural.
apa! vagi de gust!
att:// JuDiTh copi del peugeot 206 platejat!!! xDDDD

Usuari: ANONIM - Títol Resposta: AL CAZA DE LOS MUNIPAS  (13/12/2008)

turnare amb mes noticias infurmacio per tenir un placa no som mes ke nusaltras ni mol meñs i en traktan kom si fosim difarens.....

Usuari: IEIEIE!!! - Títol Resposta: FELICIDADES R.....:)  (13/12/2008)

axo de k em vingut de fora no u trobu be xk pude nusatres portem mes añs aki k tu sas. i xk ens dius killus x fe surooll numes o k-?xk em de maxa del poble numes xk no us agradi?axo no u trobi just e!!i si tens algun problema kedem i ens veiem les kares!!!po a kas estem fen algu dulen?
a nusatres ens agrada!!!si no tenim kultura k pasa durmirem igual he!!!xd
MD A FONDO!!!!

Usuari: SOROLLS - Títol Resposta: MARXEU  (13/12/2008)

És lo de sempre, us en adoneu? Són gent que han vingut de fora, amb poca educació, incivics i com sempre amb les seves lleis es creuen els més forts...forma part de la seva raça i val més deixar-los. Amb gent aixi no s´hi pot discutir. El d´aqui no marxarem de Tona ,però si aquests "quillos" ho fessin ens farien un favor pel poble, sempre fan nosa!!! O sigui que vagin fent soroll ! algun dia ja colliran el què ara van sembrant!!! Tot arribarà! I quan els hi toquin la butxaca els hi farà mooolt mal! Deixem´els que creixin una mica, però no pas culturalment, esclar.

Usuari: PEP - Títol Resposta: PREGUNTES  (13/12/2008)

Unes preguntes pels esverats dels cotxes:
- Us han multat a Tona la policia local?
- Quina quantitat de diners?
Tinc curiositat.
Gràcies

Usuari: VAIAA TELAAA :D - Títol Resposta: BRRRRRR  (12/12/2008)

i personatges parlareu de vosaltres no?
quina imatge doneu els vostres fills?
els fareu anar em bicicleta quan tinguin 18 anys o quee?
vaaaa tiraaaaaaa! jajajaja

Usuari: BRR +GAS -FRENO NIÑOWUEI. - Títol Resposta: BRRRRR  (12/12/2008)

aa i si no etaneu la nostra lletra pk fem moltas faltas kaxeubus al kole ke pags i no tanseñan res nume sbuleu ke dines i fika al gen a traballa esplutados jajja brrrrrrrrrrrrrrrrr fin de año brr papapap

Usuari: MOI FOREVER - Títol Resposta: MULTA POWER  (12/12/2008)

Gent,
us feu una mica repetitius, no us en adoneu? i és força difícil desxifrar aquest vocabulari que feu servir.
Ànims Moisès! Fes complir la llei i multa als incívics!

Usuari: MUÑEKA SISTEMMMMMMMMMMMM - Títol Resposta: SISTEMMMMMMMMMMMMM  (12/12/2008)

-ola cariñoo
-ah! ola..

-vamos a gachar un rato?
-dejate de joder mario me duele la cabeza
-andate la puta ke te pario!!!!!! la conxa de tu madreeeeCON muñeka sistem esto no te pasa ya saves pidela estas navidades
no te olvides llama ya!!!!!jajajaja brrrrrrr

Usuari: MUÑEKA SISTEMMMMMMMMMMMM - Títol Resposta: SISTEMMMMMMMMMMMMM  (12/12/2008)

-ola cariñoo
-ah! ola..

-vamos a gachar un rato?
-dejate de joder mario me duele la cabeza
-andate la puta ke te pario!!!!!! la conxa de tu madreeeeCON muñeka sistem esto no te pasa ya saves pidela estas navidades
no te olvides llama ya!!!!!jajajaja brrrrrrr

Usuari: MUÑEKA SISTEMMMMMMMMMMMM - Títol Resposta: SISTEMMMMMMMMMMMMM  (12/12/2008)

-ola cariñoo
-ah! ola..

-vamos a gachar un rato?
-dejate de joder mario me duele la cabeza
-andate la puta ke te pario!!!!!! la conxa de tu madreeeeCON muñeka sistem esto no te pasa ya saves pidela estas navidades
no te olvides llama ya!!!!!jajajaja brrrrrrr

Usuari: BRRRRRRRRR - Títol Resposta: :S:S:S:S.S.S.S.S.S.S.SS:S:S:S:S:S:S  (12/12/2008)

sempre kaxnvus jajaja solo ke ruidooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo i killu te puta mare inkullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllts tssssss! :p jajaja:s xalrlyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!! mañana sako la varian os vais enterarrrrrrrrrrrrrrr ijos de la gran xingada!!!!! boludossssssssssssssssssss!!ja
Usuari: -TUNNING+GAS - Títol Resposta: SOROLL  (12/12/2008)

SAPS KE PASA? US KEIXEU MASSA!
KE PASA KE EL SOROLL ES EL PROBLEMA NO? NO FAN SOROLL ELS ESCOMBRIAIRES? NO FAN SOROLL ELS CAMIONS PASAN PELS BOTS AKETS KE POSEN? NO FAN SOROLL A LE OBRES? NO US KEIXEU TANT KE TENIU MOLT POCA FEINA!!!! AMARGATS DE LA VIDA Y D´INCULS RES HAVERA SI TAS PASAT ESTUDIAN MES TEMPS TU KE JO PALLASUS!
KE EL SOROLL NO ES = KE A INCULS NI DELINCUENTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I SI NO US AGRADA TONA JA SABEU!


Usuari: BRR +GAS -FRENO NIÑOWUEI. - Títol Resposta: AIXO VA NUMES PER EN BUTIFLE PASLU KE FUTILE JAJAJA BRRR  (12/12/2008)

BUTIFLÑE TUUUUUUUUUUUUU KES AXO pallasu si no bui parxa ke pas jo no emb keixu pas ets tu ke et kexas ami ja ma esta b aixo jajaj marxa tu brrrrrrrrrrrr ara si ke farem suroll

Usuari: GAS - Títol Resposta: -TUNNING +GAS  (12/12/2008)

TODOS A ESCAPE LIBRE!JAJAJA
SOM UN KILLUS JA JA JA JA KILLA TE MARE PALLASU!
NUMES US KEIXEU DEL SOROLL = KE KUAN ANAVEM AMB MOTO Y NO BUSKEU SOLUCIONS!!!!
FEU UN CIRCUIT ASFALTAT Y S´HAURA ACABAT EL PROBLEMA !!!!!
206........POLO......etc...a liarla

Usuari: BRR +GAS -FRENO NIÑOWUEI. - Títol Resposta: BRRRRRRRRRR  (12/12/2008)

mireu ke diu i aixo u diu un persona gran la meba mara diu ke mulesta mes la gen ke no te ke fere i sen va adurmi als 7 de la tarda i asl 6 o7 del damati ja tas fen surolls aixo es la gen gran o xarran kom kutoras ke numes savan ke xafardaga i fikarsa al vida dels dames kes fa suroll vale peor als nits no es fa tan ee i duran el dia fins las 10 es pot fer tot el suroll kes bulgi i mira per si no us antareu pallasus abu en dia en konpas un coxa pepinu i no fa falta ke i fikis tubu pk ja de per si sonan mol osigi no es prublema de ningu aixo es akustumarsi i anems ke us panseu ke u saveu tot i no teniu ni ideia tot fa suroll si en agesim de kaixa per tot el ke fa suroll no kabariam mai eee mira et konpras un home cina i ke aixo es per senti be la pelis i fort i ke aiox tanbe mulesta i la gen no es keixa pk abui en di tot fa suroll omaa ja bureu daki uns añs kuan tot sigi mes mudern aviam de ke us kaxeu flipats

Usuari: A RAAAAAS - Títol Resposta: - TUNNING +GAS  (12/12/2008)

Aixo es ridicul, molt us keixeu del soroll y akestes tonteries kuan hi han coses pitjors, ke pasa ke kuan erets joves si podieu fer el burru y ara nosaltres no o k?
y avera ke us eu kregut apuntan matricules? es molt trist ke us keixeu d´algu aixi ke no som delincuents simplement ens agrada el motor y el soroll!!!!!
A per criticar primer informeuvos per ke de tunning a tona no gaire e!!!!!!
Mennys multes i mes vigilar la delincuencia!
Esperu ke tos esl bostres fills surtin com nosaltres avera ke fareu despres!jaja
Aixo si sonen de collons els cotxes e!!!!!!!
SI NO US AGRADA EL SOROLL TAPS A LES ORELLES PER KE HARA SI KE EN FAREM!!!!!!!


Usuari: TONA ANTI MOISES - Títol Resposta: BRRRRR  (12/12/2008)

per komensa eu d ependre a diferencia al tuning del racing jajaja ke sou
uns inkulks . ke mes killus vusatres ke pke portin als kotxes am als vidres negres no vol di re s
i al del 206 i al del polo vermell dexeulus an pau ke no uasn fet res!
ames tutom a suigut jove po kla kom ke vustres ia u eu set no vol di ke noustres no u pudem se ara ens toka nusaltres . oke? vosatres si ke pudieyu liarla i nusatres no=? possss us pudrieu kaxa de les obres ke les 7 del damati mulesta mes ke les 10 de la nit o ooo mes suroll fa al kamion de la basura i no li dieu res mes suroll fa an moisin kardeulu fora iaaaaaaaaaaaaaaa si no i fos no i aurien poblemes .
ke mes ... nose dieu ke sno enx fiken multes? ke no fan res per avitaru? mes erns agradarai ke nusatres tenim la moto aparkada la sera i ia els tenim a sobre kose ke vusatres lieu perkals davan al pun i no us diu en res sou uns desgraciats . i va kus petin ke sou uns merdes . educasio? segu ke tik mes ven adukat ke tu pallasui i kom em tornis adi killu ens vurem les kares jajajaja apreneu a diferencia als CONCEPTES ke xerreu sense tindre ni dea del ke dieu kolla d¡inkuls , kan fatu power brrrrrrrr i ames ke lera no ensañava res la moskito la musoll ila puta de lisaberl jajaja kus petinnnnnnn xalyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy


Usuari: BRR +GAS -FRENO NIÑOWUEI. - Títol Resposta: BRRRRR  (12/12/2008)

ke 4 killus flipats ee mira enbe de kaxarubas tan kaxeubus dels munisipal mira ek fan jo se el ke fan apar de esta al bar ke se on sou ee munisiplas us aneu a esmorzar als 4 carratera i sinos esteu en un pis ke tanbese on es ke us panseu ke som totus el jobas o ke mira jo tik un edukasio i un respekta ala gen mes gran pero es la vritat numes us kaxeu per el suroll i no mireu res mes... pk el munisipals tanbe fan moltas kosas ilagals i aells ningu el i diu re pk pk tenuan un plaka aixo sa akabat esl pensu vigila i kada infracio ke fasin.. no parare fins ke en muises marxiii anti moisin aa i no fariam tan suroll si en dexesin esta algun llok es nurmal ke bulten no ens dexan esta en llok el kap de la suisa si tindira de fer un circuit

Usuari: BRRR PAPAPA +GAS I - FREN - Títol Resposta: BRRRRRRRRRR  (12/12/2008)

nose ke no eu sigut jovas mai o ke el prublema no es el suroll el prublema es en muises no se kom parmateu ke estigi aki el fan fora de un pobla i en en mandan kap aki ee el popla estria mes trankil sensa eket munisipal aa ee i anames la proba de sunumtria es a 3 mill rebulucions i no alas ke el i dongi la gana als munisipals i nose abui en di ian moltas mes kosas ke fan mes suroll pero ke buleu estem als 2009 kasi ja ke us panseu jajaj kaxeusa de la obras ke als 8 del damati ja pikan aixo no us muleta flipats


Usuari: BRRR PAPAPA +GAS I - FREN - Títol Resposta: CUNTAMINACIO ACUSTICA  (12/12/2008)

mm senpra farem suroll per mol ke us kaxeu si no us agrada pos us futeu ok pk kuan jo tingi el karnet nire sensa tubu brrrrrrrrrr solo ruidooooooooooooooooooooooo aa i aber ke ponemos de el 206 ee kes un amigo mio ee pallasos brrrrrr gassssssssss

Usuari: STAS LOKOOOS XD - Títol Resposta: BRR SOLO GTI D MI NIÑO !  (11/12/2008)

poca feinaaaaaaaa! aqesta gent gran que escriu aixo veig que te molt poca feina, en comptes de pasarvos les hores aqui queixanvos poseu els vostres fills a dormir aixi despres no es despertaaaaaaaaan!!!!!!!
soc la novia del del gti, si algu te algun rpobelma amb el seu cotx ek el vagi a buscar a casa seva i deixeovus de mariconadas com deixar cumentaris!
sou uns pringat k en el vostre moment no deuriau disfrutar com fem nosaltres!
qe pasa? teniu envejaaaa??
no veu fer soroll quan teniau 18 anys?
pos k us petin!

xo no toqeu els collons pk no guanyareu RES de RES!
poseuvos a treballar i compreuvos una casa fora de tona, qe aki a gent marika com vosaltres no en volem, i ho diu una noia;)

PRINGAAAAAAAAATS ;)


no us queixeu tan, perque com ems us queixeu menys dormireu!
jaajjjajajaj

te queiro niñooo (L)

qe los peten a esta gentuza;)

(voleu qe us ho escrigui sense faltes d´ ortografia? potse ho enteneu millor no?) jajajaUsuari: BRR - Títol Resposta: MARA RESPONSABLE  (11/12/2008)

bueno pos beo ke nos entiendes un poko ee tu almenso nos respeta ai agunos ke si soi tonto o kosas asin i ke pasa si e ido al kole i no exo gran cosa es mi kulapa po bueno i eso de el manel si nos conoces las karas me la suda eee no dais miedo si kieres kedamso agun lado i lo dices esto del ruido ke encima me pondre a kortar delante tuio jja aber ke te pareze el ruido si te guta o no o si kieres te llebo un enpalme i te kagas en los pantalones jaja brrrrrrrr ala adios la mara es es de puta madre los otros unos pringados

Usuari: MANEL - Títol Resposta: QUE NO HO VEIEU???  (11/12/2008)

SÓU UNA COLLA DE BRÈTOLS I LLENGUTS, SI TENIU PROBLEMES A KASA VOSTRE NO ELS DONGUEU ELS DEMÉS, A L´ESCOLA TAMBÉ ÚS HAURÍEN ENSENYAT EDUCACIÓ I RESPECTAR ELS ALTRES. PENSEU QUE TOTHOM SAP QUI SÓU I QUE QUAN I ANÉU ,NOSALTRES EN TORNEM.... TARDA O D´HORA ARRIVARÀ EL MOMENT...

Usuari: JOVENT EN MOVIMENT - Títol Resposta: ANTI MUNIS   (11/12/2008)

k us pasa tan kaixarvos k no teniu res a fer o k pringaos k si portem els koxes aixins es pk ens u podem permetre k per algu kurrem no?? kosa k vusaltres no daveu fer gaire per tenir tant temps per keixarvus tu kreus k asta us eu de fikar en kom escrivim... tsss i aixo de tanta policia k es k no us podeu defensar sols ee k sou un merdes tots deixeunus trankils ia i preukopeuvos de lu vostre k ia nauireu de tenir ven prou.. va neu a dormir k ia es ora de komensar a fer soroll jajajajaj ojala algun dia tingeu fills i portin els koxes i motos amb tubo aiam k i dieu despres kus petin

Usuari: MARE RESPONSABLE - Títol Resposta: PAU  (11/12/2008)

Ei gent, sou molt divertits i en el fons segur que no sou mala canalla, només immadurs. Fixeu-vos que ens demaneu que cuidem als nostres fills i precisament això és el que volem fer, volem que dormin plàcidament i quan passeu amb el cotxe fent soroll ens els desperteu.
Si voleu fer soroll podeu anar a les afores poc poblades i si voleu córrer aneu al Circuit de Catalunya que tampoc està tan lluny, ja sé que direu que és molt car anar-hi però penseu que també serà cara la multa que us posarà la policia local que ha de vetllar pel descans dels tonencs i per les ordenances municipals de contaminació acústica.
Tinguem la festa en pau,si voleu soroll us poseu els altaveus a tope dins del cotxe amb els vidres tancats i si pot ser en una zona no poblada, anar a molestar a les famílies és ser molt incívic. Fixeu-vos que no us he insultat, tinc fills i entenc que vulguin divertir-se però no cal molestar a ningú.

Usuari: PAKO - Títol Resposta: ES UNA FIESSSHHHTAAAA!!!!  (10/12/2008)

tona 4EVER!!!!


Usuari: BRRRRRRRRR - Títol Resposta: K OS PETIN  (10/12/2008)

killos de k??? k ia magradaria veura la teva cara de pallasso amargat de la vida jajaja

Usuari: GASSGASS - Títol Resposta: FUCKPOLICE  (10/12/2008)

si que aneu forts aqui a tona sou una colla de pallassos i que si fem soroll? si no molesta pas tan, hi ha qui no li agradi aquet soroll que es fiki taps a les orellas, pasa que vusltras traieu la minima cosa per fer cales vingaa vaaa que sou una colla darraplagats brrr solo gasssssssssss gasssssssss

Usuari: HAHA - Títol Resposta: CHALYY   (10/12/2008)

esa gente de tona tona power

Usuari: EIII - Títol Resposta: BRRR  (10/12/2008)

SI NO SABEM ESKRIURE K PASA? ALGUN PROBLEMA? ENS ENTENS = NO?
DONS YA STA TSSS!!!I US TINDRIEU K KEIXA DE LU REALMEN IMPORTAN KM KUIUDA ALS VOSTRES FILLS SI EN TENIU I MOLTES MES KOSES IMPORTANS I X MOL K US KEXEU KUNTINUAREM FEN SUROOLL!!!Usuari: KRISTAL!! - Títol Resposta: IEE  (10/12/2008)

los k se kejan tanto es xk no tienen na k acer i seguro k la mitad de los k sestan kejando a exo ruido alguna vez i ara nois toka a nostros i segira siendo asi jajajajajaja i tmpoko molesta tanto asi k ajo i awa!!!!!:D


Usuari: BR - Títol Resposta: ESE GAS JAJA  (10/12/2008)

haha tienes to la razon tio aber si les dan un patatu a los ke se kegan por to i ala al cementerio asin no molestan tio porke ia ai prou tanto kegarse brrr i ke pasa no se escrivir la mierda del kole lera de dal no menseño jaja solo aciamso ke fumar porros brrrrrrrrrrrr ke os follen

Usuari: GASSSSS - Títol Resposta: JAJJAJAJAJJA  (10/12/2008)

hay quan ens ajutem tots els de les motos amb cotxe no pudreu ni viure ja riurem ja! jajaj i si no sabem escriure que passa? Almeyns no som kom vosaltres que teu tot el dia caixanvus de tot! Que no sabeu viure la vida algun dia hus entrera alguna cosa al cor! I no ens afecta que hus enrrigueu de kon escribimm jajajjajajajaj AMARGATS!

Usuari: GTI - Títol Resposta: DAR LA CARA  (10/12/2008)

bueno ia ke ablas tanto por esta mierda de foro dar la kara i no lo decias a la puta cara o no teneis lo ke teneis ke tener ke os kegais por todo este pueblo e4s una mierda antes no era asin i almenso de vigilarnos tanto a nosotros vigilar a bustros ijos si teneis ok i a la getne ke trafica nosotros no acemos nada malo ke acemos ruido solo el rudo es wai i aora esperaros ke abrn mas coxe sin tubo jaja tona motor gassssssssss

Usuari: BOIKOT - Títol Resposta: ANALFABÈTS  (09/12/2008)

ELS SEGUROS NO TORNEN LA VIDA A NINGÚ BOTIFLER. LA GENT COM VOSALTRES FÉU LLÀSTIMA,NO VALEU NI UN DURO I ENCARA ÚS PENSEU QUE SÓU ELS REIS..VERGONYA HAURÍEU DE TENIR!! I SINÓ ÚS AGRADA AQUEST POBLE MARXEU!!QUE ÉS L´ÚNIC QUE FARIEU DE BO

Usuari: LES MARES DEIXEM-LES - Títol Resposta: BRRRRRR  (09/12/2008)

"kegais", "aora", "bosotros", "degarnos", "algien", només en dues frases, i encrivint en castellà ajajajajaj (suposo el seu idimoa matern) és evident que gasteu tot el sou i l´energia en el cotxe! Hi ha cada personatge últimament per aquí Tona, que em fa vergonya.

Usuari: TU MADRE - Títol Resposta: BRRRRRR  (08/12/2008)

no no e ido al kole jaja po das asco este pueblo solo ke os kegais i no mola kon las motos igual i aora kon los coxes igual ke no abeis sido jovenes bosotros o ke degarnos disfrutar de nuestra vida i si acemos daño a algien pa eso esta el seguro de coxe pringado jaja ba ala

Usuari: ANTI-PERE I CIA - Títol Resposta: DE QUE ANÉU??  (08/12/2008)

MÉS VAL QUE NO KARDEU MAL A NINGU PER CULPA DEL COTXE PERQUÈ ELS QUI MARXAREU SERÈU VOSALTRES. COM DIU EN PARE NOËL ELS COTXES TENEN MATRICULES I ELS QUE EL PORTEN CARA...( Encara que deu nidó la cara que feu!!JAJA!!) AAAH!! I FEU CAS EN POMPEU I ANÉU A L´ESCOLA!!!!

Usuari: POMPEU - Títol Resposta: JAJAJAJ JA JA  (08/12/2008)

Fa gràcia que acabis el teu escrit amb un "incults" veient les faltes d´ortografia que fas, no et fa vergonya? és que no has anat a escola?
Ja creixereu, és qüestió de temps.

Usuari: GASSSSS - Títol Resposta: JAAJAJAJAJ  (07/12/2008)

sabeu ke us pasa ke sou tot uns amargatss sempre us heu destar caixan de tot nose kon pudeu viura aixi! no sabeu veura el mon del motor, sou uns Incults! +GAS -FRENO

Usuari: PARE NOËL - Títol Resposta: BON NADAL  (07/12/2008)

Si us agrada el motor aneu al Circuit de Catalunya i no aneu amb amenaces que els cotxes tenen matrícules. Passeu pel mecànic i arregleu el soroll, és que no veieu que al final us multaran i serà pitjor?
Vinga, que hi hagi pau i silenci.

Usuari: PERE - Títol Resposta: TU P... MADRE  (05/12/2008)

SI VOLEU DEIXEU ELS NOMS I US VENIM A VEURE! VALE?? K OS PETEN!!

Usuari: PERE - Títol Resposta: TU P....MADRE  (05/12/2008)

els 206 i el polo els deixeu trankils! si ens agrada el motor i el soroll no hi podem fer res. si no us agrada us pireu de tona! ANTICUADOS! TONA GAS!!

Usuari: SILENCIÓS - Títol Resposta: ES VERITAT  (04/12/2008)

és veritat això és una vergonya no respecten a ningú akets kinkis! després un dia deixes el cotxe amb 4 intermitens sense molestar i córren a multarte akesta colla de gossos. NO HI HA JUSTÍCIA!!!

Usuari: JO DE NOU - Títol Resposta: N´HI HA MÉS  (30/11/2008)

També hi ha un Polo vermell mig tunejat que tela, i un altre 206 que va amb la L al darrera, tots fan soroll conscientment i la súper-professionalitzada policia local on és?


Usuari: JO - Títol Resposta: TAMBÉ EL CONEC  (27/11/2008)

És un 206 matricula xxxxxxx, fa temps que molesta.

Nota de La Revistona: Si us plau, no anoteu matrícules ni referències personals. Si voleu publicar alguna crítica amb identificacions privades envieu un correu electrònic a info@larevistona.cat amb el vostre nom sencer, DNI i telèfon de contacte. Moltes gràcies.

Usuari: PROU - Títol Resposta:   (26/11/2008)

Jo el sento cada dia, és un 206 platejat una mica tunning, el que el porta fa acceleracions i un soroll horrorós. La policia local no fa res contra els sorolls dels cotxes. La matrícula crec que és xxx, m´hi fixaré millor, algú ho pot confirmar?

Nota de La Revistona: Si us plau, no anoteu matrícules ni referències personals. Si voleu publicar alguna crítica amb identificacions privades envieu un correu electrònic a info@larevistona.cat amb el vostre nom sencer, DNI i telèfon de contacte. Moltes gràcies.


Usuari: SOROLLS - Títol Resposta: D´ACORD AMB TU  (26/11/2008)

Jo també sento aquest cotxe cada dia, però no és l´unic...i les motos, que ara no n´hi han tantes perquè fa fred, no pas perquè la policia local de Tona hagi fet alguna cosa al respecte. No entenc perquè a Tona han augmentat la plantilla de la Policia local i quin tipus de feina fan....potser a dins el despatx estan més calentons i qualsevol se´n va a posar multes en aquests 4 "quillos" perquè mai he vist que en paressin a cap!