Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: MARE DE TONAData inserció: 12/11/2008Data última resposta: 04/12/2008Respostes: 7Lectures: 3232
Tema: NO ES FA LA FESTA DE LA MONA DEL CASTELL DE TONA?
He sentit que aquest any l´Ajuntament no farà la festa que es feia cada any de totes les escoles de Tona que es trobaven per menjar coca de la Mona del Castell de Tona. Crec que és una festa molt maca que s´hauria de mantenir. No entenc perquè la treuen!
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: KRAKOVIÀ - Títol Resposta: HO HAVEU VIST!!!  (04/12/2008)

la mare que els va parir akesta colla de corruptes!!no miren pel poble sinó solsament per la seva butxaca , almenys que fagin una bona cavalgata de reis per il.lusionar els menuts


Usuari: JOVE TONA - Títol Resposta: AIXÒ, AIXÒ...  (03/12/2008)

Aquest

Usuari: UN DE TONA - Títol Resposta: QUÈ HA FET L´AJUNTAMENT PER LA FESTA MAJOR?  (03/12/2008)

La Fira de la Pesseta la fa el Consell de Joventut, la Fira d´entitats la fan les entitats, el JocJoc la fa una empresa de fora. El teatre s´ha de pagar i la cursa atètica també ho fan els del club d´atletisme. L´únic que feia l´ajuntament era lafesta a la canal de les escoles i l´han anulada. Així la pregunta és: què ha fet la regidora de festes i el tècnic de cultura aquesta festa major de sant andreu?

Usuari: PARE DECEBUT - Títol Resposta: SAP MOLT GREU!  (02/12/2008)

No m´ho puc creure, al final no van fer la festa de les escoles i la Mona del Castell de Tona. Tants diners costava? Ni la meitat del que cobren en sous tots aquests del nou ajuntament! Déunidó!!!

Usuari: JAUME - Títol Resposta: LA MONA I EL CASTELL  (25/11/2008)

L´Ajuntament va alegar que no disposava de prou diners per celebrar aquesta festa, l´únic moment de l´any on tots els més petits del poble poden trobar-se i fer una cosa junts. Realment era una festa entrenyable. A hores d´ara encara és l´hora que des de l´Ajuntament es comuniqui de forma oficial l´anulació de la festa a les escoles. Com ja heu vist, per Sant Andreu, l´únic espectacle que es fa per als nens és de pagament i encara bo que en Joan Rovira muntarà la Fira de la Pesseta.

Usuari: UNA ALTRA MARE DE TONA - Títol Resposta: MOLT MALAMENT!  (15/11/2008)

Molt malament que no es faci aquesta festa de la mona del Castell de Tona. Era un motiu per fer una activitat junts totes les escoles i molt maco per començar la festa major d´hivern. Jo crec que l´Ajuntment s´ho hauria de replantejar i fer-la. Encara hi són a temps!

Usuari: MARTA - Títol Resposta: YO TAMPOCO LO ENTIENDO  (13/11/2008)

Hace pocos años que vivo en Tona. Tengo hijos pequeños y me pareció una buena idea esta fiesta. Yo penso que podrian fer-la com cada any. Els nens cantan la cancó i se lo pasan bomba. Ma gradaria molt que la fesin.