Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: SOCJOData inserció: 03/09/2008Data última resposta: 30/12/2008Respostes: 11Lectures: 5100
Tema: UNQUALSEVOL(CRÍTICA A LA FESTA MAJO I COORDINADORA JUVENIL)
Bé, referent a la festa major i tal...un cop passada, he parlat amb diferent gent jove ( jo en sóc un) i els hi he preguntat:

- Què la festa major, com ha anat?

- FFuuaaa!!! una borratxera cada dia!!!

Molt bé, molt bé...quina gran festa major...està molt bé que per el jovent la festa major sigui beure i emborratxar-se ( ja no dic més...pasolacabra), és tot lo que sabem fer, quan pensem i parlem de la festa major noméens ve el cap tot el que beurem i lo malament que anirem. Molt bé, molt bé..."Tona té la millor festa major de la comarca" em diuen alguns...ha si? què has vist?? "tiu molta festa i tal ital". Jo ho trobo molt trist, una festa major no ha de ser aixó, crec que hauria de ser algo més, actes culturals, actes de convivècia, i tot aixó destinat al jovent, no ho trobo lògic que cada dia de festa major hi hagui festa fins les 6 del matí...està molt bé un parell de dias, peró aixó només orta baralles, discussions entre joves i més separació del jovent.

Hola coordinadora!!! Si la gent només es fica a la coordinadora per poguer portar grups de música que els h agradi, i posar-se a la barra per mamar gratis així anem...(només fa falta veure aquest fòrum per veure que el jovent està dividit i en guerra), perquè no penseu en fer cosses de veritat pel poble, per integrar tothom.

Sincerament crec que n serveix absolutament per res la coordinadora, encare es barallen més entre ells, que si l´ajuntament mima a alguns, que si un té aspiracions més amunt i dinamita tot el poble...vaia tela teniu muntada...a mi em fa una mica de pena. I per qui em digui que mi fiqui i proposi algu dir que ja fa temps que he estat fent cosses pe poble, peró veient el panorama que hi ha, jo ja passo.

En fi, que tothom mira per ell mateix, i el jovent ( coordinadora) dona una imatge de pena barallats entre ells i només organitzant borratxeras generals.
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: DEIVITTUSTEI - Títol Resposta: FESTA MAJO?  (30/12/2008)

Primer de tot, escrivint "Festa Majo" al títol del missatge, es fa realment difícil tenir estómac per continuar llegint. Després, això de "parlar amb diferent gent jove" i que d´entre aquesta gent, hi siguis tu mateix, revela un petit problema d´identitat.
I ja està, no tinc res més a dir. Que us sigui de gust.

Usuari: ADRIÀ (DE LA CORDINADORA) - Títol Resposta: RESPOSTA A UNQUALSEVOL.  (15/09/2008)

Mira noi, m´està molt bé que no t´agradi la forma en que s´organitzen les activitats per la festa major, però.. per que no dones idees per fer l´any que be? No es just que posis en dupte a tota la gent que està a dintre de la cordinadora. Per el que a mi em refereix, jo no estic a dins la cordinadora per beure i beure. T´ho dic per si no ho savies, per aquesta festa major m´ho he pasat molt bé. Però dins la barra. He tingut qu anar-me cada dia a domrir a les 6 (o més) del mati, i per el matí o per la tarda tornar a ser al parc de les faixetes per montar-ho un altre cop tot. Hem treballat molt, la majoria de la cordniadora, i no veig just que ens fiquí dins del mteix sac a tots.
Doncs alà,
que hos vagi bé!

Adria, de la cordinadora (Consell de juventud)

Usuari: ANNA - Títol Resposta: ACLARACIONS  (13/09/2008)

hola, sóc membre de la Traca i després de llegir algun dels comentaris que es fan en aquest forum m´agradaria deixar clar algunes coses.
Primer de tot, cal que la gent entengui que la coordinadora juvenil de Tona està oberta a totes les entitats juvenils de Tona i a totes les persones que vulguin participar-hi a títol individual, és a dir, qui tingui idees, vulgui treballar pel poble i amb gent del poble, qui cregui que hi ha coses que es poden millorar en el futur, etc. és ben vingut a la coordinadora.
Segon, des de la coordinadora no tot el que es va organitzar va ser durant la nit, si que és cert que la majoria d´actes van ser durant la nit, però també es van fer els jocs bèsties que es van organitzar el divendres a la tarda i en els quals hi va assistir bestanta gent.
Tercer, quan algú va a un concert (on sempre hi ha una barra on serveixen begudes amb alcohol i sense) la gent és la que tria el que vol beure, a ningú se l´obliga a emborratxar-se i molt menys des de l´organització s´insta a que la gent ho faci, sino que tothom té l´opció de triar. per cert, això que dius: "Si la gent només es fica a la coordinadora per poguer portar grups de música que els h agradi, i posar-se a la barra per mamar gratis així anem...", no se d´on ho has tret, perquè d´acord que la gent que estavem a la barra podiem veure alguna cosa mentre treballavem, però crec que és el més oportú pensant que la gent que ens vam passar els tres dies de festa major darrera la barra, sense cobrar res, puguessim veure una mica (personalment, no vam tenir gaire temps per agafar turques importants, o almenys la majoria). pel tema dels grups, des de que es va començar a parlar de la festa major jove a la coordinadora, es van anar aportant grups, que havien de reunir uns requisits (el més important, el preu!!, ja que no contavem amb un pressuppost gaire elevat).
per últim voldria convidar-te a participar d´una de les coordinadores i dir-te que al pròxim comentari que facis, siusplau dóna la cara.

Usuari: MANEL - Títol Resposta: OPINIÓ  (10/09/2008)

A MI EM SEMBLA " SÓC JO " QUE EL QUE ET PASSA ES QUE PER ALGUN MOTIU TENS ALGU CONTRA LA COORDINADORA PERQUÈ UNA FESTA MAJOR NOMÉS AMB ACTES CULTURALS NO SERIA UNA FESTA MAJOR PER AIXÒ HI HA TEMPS TOT L´ANY I ÉS L´AJUNTAMENT QUI HO HA D´ORGANITZAR. QUINA CONVIVÈNCIA HI HA MILLOR QUE LA DE FER POBLE I PASSAR-NOS HO BE TOTS ELS JOVES? SI VOLS ACTES DE CONVIVÈNCIA APUNTA´T ELS BOYS SCOWTS

Usuari: SOCJO - Títol Resposta: SENSE CRISPAR  (09/09/2008)

Bé, de donar la cara no la donare, prefereixó mantenir-me en l´anonimat, a més aquest és l´ultim missatge que escric aqui, ja que crec que no és el millor lloc per anar parlan d´aquestas cosses, lògicament el millor és parlar cara a cara amb tu per exemple, peró no ho fare, volia fer sentir el que pensava i així ho he fet, picant crustons així m´has fet cas (com qui talla carreteras...).
Només dir-te que tot i que treballas sense rebre res a canvi, et donan uns diners que paguem entre tots i s´ha de ser conscient que s´ha de fer el possible perquè tothom rebi "part" dels seus diners, crec que no es fa, sempre els mateixos grups, fora de la nit poca cosa es fa...

En fi, animar-vos a fer cosses culrurals duran el dia.merci


Usuari: MARC - Títol Resposta: LA VERITAT EM FAS RIURE  (09/09/2008)

picar al crustor a algú??? Dona la cara i després en parlem. El que fas és crear crispació, rencor i odi, però no hi caurem, i saps perquè, doncs perquè a les entitats, ja siguin la coordinadora o entitats culturals, hi ha algú que és diu diàleg i és així com solucionem els problemes. Si en vols parlar, i vols dir el que hem fet bé i el que hem fet malament, encara que sembla que no fem res bé segons el teu punt de vista, però és important saber perquè hi ha gent que pensa com tu.

et convido a que vinguis un dia i ens ho expliquis, no és perquè treballis per el poble de forma anònima i gratuïta, sense rebre res a canvia (a part de responsabilitats), sinó simplement per entendre la teva opinió, perquè des de la coordinadora el que estem intenta´n es entendre les opinions de tots i totes.

així que quan vulguis de veritat parlar-ne i millorar el que fem vens a una reunió i en parlem. Per fer acusacions sense fonament no cal que en seguim parlant, tu decideixes. Ara espero que les teves intencions fossin les de col·laborar i ajudar i no només criticar per criticar

Usuari: SOCJO - Títol Resposta: PAPERETS  (09/09/2008)

Està molt bé que defensis la coordinadora i a totes les entitats...i que després apareguin "misteriosament" a tot el poble cartellets amb el diners que l´ajuntament va deixar als Festucs...algú i no miro a ningú té una cara que se la trepitja.

Jo expresso la meva opinió, no veig què és el que vull censuar...

La meva intenció d´esriure en aquest fòrum era per escoltar les opinions de gent com tu, per aixó la carta és una mica contundent. Vull picar-vos el crusto per a què milloreu i deixeu de polititzar la coordinadora. Si estas aqui és per treballar pel jovent. No per interees propi.

Usuari: MARC - Títol Resposta: ESCOLTAR ÉS DE SAVI, IGUAL QUE RECTIFICAR (Festa Major)  (08/09/2008)

acabo de veure aquest nou tema, la veritat m´ha sorprès perquè ja fa dies que va passar la festa major però està molt bé, penso que la gent ha d´opinar i participar, penso que el primer pas és que la gent pugui opinar i expresar-se lliurement, això fa que els canvis es pugin anar produint i la gent es senti cada vegada més comoda. Ara bé, en el que hi he llegit hi ha coses que no n´estic gens d´acord:

- dir que la coordinadora organitza borratxeres generals és una absurditat i una falta de respecta cap a la 20 de joves que organitzaven. Realment creus que els jocs besties eran per emborratxar a la gent? No et negaré que són passos timits els que s´estan fent però de mica en mica és van fent i amb opinions com la teva no millorem molt que és pugi dir.

- segon, parlar de la situació interna de la coordinadora sense ser-hi dintre em sembla absurd, perquè com a membre de la Coordinadora, que segons tu és inútil, jo defensaré a totes les entitats perquè realment entre elles s´esta treballant i de valent per fer un pas endavant en un poble que a vegades sembla que no vulgui fer el pas. I si en un fòrum és comencen a expressar les idees lliures de persones ho trobo bé, perquè això vol dir que vivim en un poble democràtic i que és un dels principis de la Coordinadora, ser democràtics i participatius. No ho vulguis censurar.

Així doncs unaqualsevol no et convidaré a participar, perquè tu no vols, però també t´agrairia que el proper cop que vulguis opinar o fasis després de pensar, perquè amb comentaris tant absurds com els que has fet simplement aconsegueixes deixar-nos a tots els joves a l´altura del betum.

a i jo per festa major, igual que tots els que varen participar en organitzar la festa major jove, no mirem per nosaltres mateixos sinó mirem per un col·lectiu, per els joves i ho intentem fer lo millor que sabem. Ho sento si no arribem a tots llocs, per sort hi ha gent que ens vol ajudar.

Usuari: ALKOL 100º - Títol Resposta: UN COP A L´ANY NO FA KAP MAL  (06/09/2008)

" soc jo" sóm joves i hem de disfrutar la nostre festa major que es pot dir que es la millor festa de l´any i la que permet que un 80% del joves de tona poguem sortir CAMINANT de les nostres cases i beure sense pensar amb el cotxe, el que s´hauria de fer es festa major tt l´any!!! X CERT LA BIRRATINADA ÉS LA FESTA + CULTURAL DE TONA

Usuari: JO - Títol Resposta: .  (03/09/2008)

estic d´acord amb la SIRIA.

Usuari: SIRIA - Títol Resposta: OPINIÓ  (03/09/2008)

a mi m´ha agradaat molt la festa major, els actes estaven bee, i a les nits la majoria de gent del que te ganes es d que hi hag ambient i festa. Jo no dic que la "festa" estigui en emborratxar-se però ja no és només al nostre poble que la cosa va així, són molts llocs on la gent mama i d´això ja en diu festa... amb això vull dir que la gent que s´emborratxa ho continuarà fent igualment...sigui quin sigui el tipus de concert... i per tant no crec que siguin ells que organitzen burratxeres...cadascú fa el que vol...amb els meus amics no vg beure alchol pràcticament...un parell de glops...i no ens vam pas sentir fora de lloc, perquè ens ho vam passar molt bé i l´endemà ens enrecordavem perfectament de la nit! En el que si que estic d´acord és que enlloc de que hi hagi una "guerra" com dius s´hauria de treballar conjuntament per tal d´aconseguir una festa major millor... però jo no estic segur de que sàpigues ben bé la causa...De totes maneres la meva opinió és que no ens podem queixar tan perquè sino la gent es cansa d´organitzar actes, i després ja no ens podrem queixar de res, perquè simplement no hi haurà festa major per el jovent...perquè tot plegat porta més feina del que pot semblar... sovint s´han de mirar les coses de diferents punts de vista per entendre millor les coses... io més aviat els felicitaria per la feina feta i els animaria a continuar així i millorant cada any una mica més, i sobretot a estar oberts a propostes noves per la festa major jove!