Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: MINNIEData inserció: 25/08/2008Data última resposta: 19/06/2013Respostes: 15Lectures: 4868
Tema: CANSADA DEL SOROLLS DE LES MOTOS
Estic terriblement "farta" del soroll que tantes motos fan circulant per Tona. És esgotador. A vegades mires la tele i no pots sentir allò que t´interessa, o et desperta els fills,etc....i normalment les sents que van fent continuadament la mateixa ruta, o sigui, anar empipant al poble.Ja em diràs! Quines maneres de divertir-se! Espero que l´ajunament posi aviat una mica de mà dura perquè hi ha molta "contaminació acústica"!!!
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: AVISAVI - Títol Resposta: SOLUCIÓ  (24/12/2009)

Abeure...
Lo que conseguiu queixant-vos, com que saven que us molesta doncs seguirant fent-ho.
Si no us queixesiu, segur que, com no els hi feu cas... ho deixaran.
I si segueixen, alla ells..., si faran mal i surtirem guanyant !!
Tan Us Costa ¿?
espero que us hagi servit..

Usuari: VEI DE TONA - Títol Resposta: DESMANEC  (14/05/2009)

Impresiona el desmanec que veus al poble en temes com motos i cotxes. Es com un gran circuit on tot es val i tot es pot però dins un casc urbà. Velocitat i soroll es convinan a la perfecció. A sobra han posat una botiga de motos al carrer Dr. Bayés en la que els usuaris s´han creat el seu propi circuit de probes, que va fins la rotonda, carrer joan Llussà fins la Ferreria, per tornar pel carrer Dr. Bayés a la botiga, UN GRAN CIRCUIT DE PROBES i tot enmig del poble, QUIN DESMANEC. ...i ja no parlen del cotxes sense tub d´escapament.

Usuari: JU - Títol Resposta: MARE MEVA...  (14/12/2008)

una kosa a l´usuari: JA N´HI HA PROU, podria fer el favor de no dir quillo a tothom que el molesta? si no compri´s un diccionari o alguna cosa perquè no en té ni idea del que vol dir!!!!!!!! I NI FER-SE NOTAR NI OSTIES!
vaia tela el que s´ha de llegir!

Usuari: JU - Títol Resposta: MARE MEVA...  (14/12/2008)

mira... si visquesis a barcelona patiries d´insomni noia!
Jo diria que, igual que tu i que tothom, tenen tot el dret de desplaçar-se on i quan els doni la gana.

Usuari: BIGMAN - Títol Resposta: EL CIRCUIT DE CATALUNYA A TONA  (29/09/2008)

Jo visc a la carretera de Manresa, i la veritat es que de motos i cotxes fent soroll tan de dia com de nit! Com que s´hi pot corre tant, tots aquets ... ... tota aquesta colla de nens amb les seves motos i els seus cotxes es pensen que es el circuit de Catalunya, i els municipals i municipales no fan res. Ja n´estic cansat.

Usuari: ICEMAN - Títol Resposta: EL SOROLL DE LES MOTOS, INSUPORTABLE, I LA POLICIA NO APAREIX  (14/09/2008)

On és la policia quan els necessites? Donant voltes amb el nou cotxe fent-se veure. A part d´això no fan res mes amb aquesta colla de bàndals, que en conec personalment algun i estic convençut que la policia mai els hi ha dit res sobre la seva il·legal moto. La policia del poble, ultimament, estan molt passotes. Perque volem la policia si no son capaços de baixar del seu cotxe i aplicar la llei a aquests bàndals amb rodes? Per això ja ens prenem la justicia per la nostra part.

Usuari: EX-MOTERO - Títol Resposta: BRUM BRUUUM  (31/08/2008)

JO KUAN VOLTAVA AM EL MEU XUPINO FA UNS 7 ANYS ELS MUNICIPALS MA VAN MULTAR PEL SOROLL, TÉNEN O TENIEN UN INSTRUMENT QUE MESURA EL SO, SI ARA NO HO FAN ES SIMPLEMENT PERQUE NO VOLEN . GANDULS!!!

Usuari: MIKI - Títol Resposta: CANSAT DEL SOROLL DE LES MOTOS   (28/08/2008)

Estic d´acord amb tu .hon son els de la policia local ?

Usuari: JA N´HI HA PROU - Títol Resposta: DESCONTROL  (28/08/2008)

Queda clar que per una o altre raó la policia local no pot fer res de res devant l´onada de cotxes i motos que emeten l´esgarrifós soroll que tots notem. Es vox populi a tots els nivells, no s´ha fer res al respecte per erradicar aquesta plaga de quillos que el que volen es fer-se notar i veure, i no gaudir veritablement del que es circular en moto o cotxe.

Usuari: VEINS DE TONA - Títol Resposta: PROU SOROLLS DE LES MOTOS  (28/08/2008)

Estem (nosaltres y tots els nostres amics y familiars) totalment d´acord que el sorrolls d´aquestes motos es horroros i insoportaple. En altres Pobles/Ciutats, aquests tipus de sorrolls estan penalitzats en multes, no entenem perque a Tona no ho fan. Es imposible que el mossos o policia local no les senten.

Usuari: FINS ALS NASSOS - Títol Resposta: O MILLOR DIT FINS LES ORELLES!  (27/08/2008)

Es ficarà l ajuntament d una vegada amb els que fan tant de soroll amb les motos? jo sempre veig passar les mateixes dues o tres pel barri. aviam si d una vegada s hi posen i els enganxen. tan dificil és?

Usuari: TONENC DE NOU - Títol Resposta: MOTOS IL.LEGALS   (26/08/2008)

Acaba de passar una moto d´aquestes sorolloses sense llum a darrera la qual cosa és il·legal i segur que no passarà res, la policia el veurà (i el sentirà) i no li dirà res, aquests marrecs que emprenyen a la gent amb el seu soroll foten el que volen tot el dia i nit.

Usuari: TONENC - Títol Resposta: NO FAN RES  (26/08/2008)

L´Ajuntament no fa res, seria facílíssim caçar-los doncs es concentren sempre als mateixos llocs.