Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: ANTI-SECTA!!!Data inserció: 10/08/2008Data última resposta: 16/10/2013Respostes: 18Lectures: 10046
Tema: TONA,POBLE SECTARI?
és increible que, a les alçades que estem siguem un poble tan tancat i poc sociable, llenço aquesta crítica perquè ja tardem en organitzar, bueno a liar una GRAn festa major on tothom puguir sentir-se cómode!!! sigui com sigui, prenem una mica d´exemple de la Merçè de BCN i portem algún grup d´àmbit nacional també, per exemple!!!. Si ja hi havia prou amb la secta de l´esbart va i surt una nova sota el nom de coordinadora de joves de tona, o algu així... L´any vinent l´activitat principal i estrella de la festa major que serà un suicidi col-lectiu???
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: TONA!!! - Títol Resposta: FESTES MAJORS DE TONA  (14/04/2009)

Ei!veig que parleu o parlaveude les festes majors de Tona,.. i pel que veig hi ha opinions per a tot! aixo que he llegit de bad mushrooms jo opino que les festes que fan estàn força bé! per no dir que estan de puta mare! Mireu, sempre concerts i concerts també ralla, tb va bé fe festes tecno per variar una micona no?? Jo soc neutral tan més el tipus de musica que hem posin si porto una bona castanya ho ballo tot. Es tracta de respectar tant les festes Tecno de Bad Mushrooms com els concerts de Ska o el que posin!! Un dia per ells i l´altre per vosaltres!!! i com no! els dos dies per mi!!! si fossiu més passotas la vida us aniria millor!!! Hi ha coses mes importants que pegar-se per ideologies de cadascu, a mi ningu em pregunta que opino i no vaig llargant pel carrer les meves ideologies, tampoc ho feu vosaltres! Heu de pasar-vos ho be i passar de tantes merdes politiques que a la llarga els que ens matem som nosaltres el poble!!!! perque el que fa els politics ZAPATERO, & CIA viuen de putisima mare i tan els i kardem nosaltres i les nostres FESTUKIS!!!!!!!!!!!!!!!!
EL MILLOR MAL ES LA IGNORANCIA I EL PITJOR LA VULNERANCIA.

Usuari: DEIVITTUSTEI - Títol Resposta: OLÉ OLÉ!  (30/12/2008)

Ah si, estaria bé prendre exemple de La Mercè de Barcelona per fer la Festa Major de Tona... Però perquè no, ja posats, prenem exemple de la cerimonia d´inauguració dels Jocs de Beiging? Segur que seria molt més divertit i vindria molta més gent si fessim una cosa similar.
I el camp de futbol el tirem a terra i que vingui el Foster a fer-ne un de nou.

Usuari: NOI TONENC - Títol Resposta: NO EN TENIU NI IDEA! VISCA BAD MUSHROOMS!! I EL K NO K I FIKI FULLES MAKOSS..  (10/12/2008)

EL DIA D FESTA MAJOR D TONA K VA PASAR ALLO A LAS FAIXETAS EEE.. VAN SER ELLS K VAN VANIR A LA NOSTRA FESTA MAJOR A BUSCAR EL K VA PASAR VAL INCULT! K DSPRES SURTISIN ELLS ESCALDATS ES EL SEU PROBLEMA! ELS K ANAMVEN AMB BOTES I AMB SIGNAS ANTIFAIXISTAS RADICALS CATALANS INDEPENDENTISTAS ERAN ELLS. EL K PASA ES K COM NO EN TENIU NI PUTA IDEA, TOTS AKETS LLESTOS D TONA I RODALIAS.. AM FEU EL MATEIX FASTIK K ELS FAXAS AKETS D MERDA, SOU TOTS IGUALS!! I LES FESTAS D BAD MUSHROOMS, LES FEM PQ ENS AGRADA, PQ TENIM UNA GENT MOLT MAKA AL NOSTRA COSTAT K ENS DONA LA OPORTUNITAT I EL LLOC D FER EL K ENS AGRADA, SI A VOSALTRES NO OS AGRADAN NO I VINGEU, TAMPOC NECESITEM GENT COM VOSALTRES, NI TAMPOC LA VOLEM!! LA FESTA MAJOR D TONA, FA ANYS K ESTEM AGUANTAN ELS CONÇERTS AKETS K OS AGRADAN TANT A VOSALTRAS, MENTRES NOSALTRAS NO EM DIT MAI RES, OK?!! MOLTA GENT ES FIKA ELS DINARETS A LA BUTXACA A COSTA NOSTRA, I NOSALTRAS NO RABEM RES A CAMBI.
NOSALTRAS TB TENIM AMICS A VIC, SEVA, I MOLTS MES ALTRAS LLOCS DE CATALUNYA, I NO OPINAN COM VOSALTRES O FEU.
NO EN TENIU NI IDEAAA AKETS LLESTOS D CATALANS Q SON TAN TUNENCS...
I EL K PODRIAU FER ES NO ANAR CRITICANT XR FOROMS AIXI COM NENS PETITS, Q ES LUNIC LLOC K SABEU DONAR LA VOSTRA OPINIO Q ENS IMPORTA BASTANT POKET!
APA MAKOS.. DOS PEDRAS I UNA ABRAÇADA! jjejeUsuari: CATALÀ 33 - Títol Resposta: FÀ PENA...  (09/12/2008)

`MÉS CATALÀ QUE TU ´NO SÉ KI ETS NI EN TINK GANES PERÒ ARA MATEIX HE LLEGIT AKEST TEMA I M´HÀN SORPRÈS LES TEVES RESPOSTES PERQUÈ SI VOLS DEFENDRE ALGÚ O TÚ MATEIX AMB AKESTES RESPOSTES HO DEIXES BÉN KLAR, SÓU VIOLENTS !!! MOLTA GENT DE TONA TENIM AMICS A SEVA I VIC ,SÓN BONA GENT I NO ÉS FIKEN AMB NINGÚ. APA HAVÍAM SI ET RENTES LA BOCA I ETS FIQUES LA TEVA HIRONIA PEL RECTE QUE SEGUR BÉN T´AGRADA. BON NADAL A TOTHOM

Usuari: MES CATALA QUE TU - Títol Resposta: DARK DEVIL JAJAJA IMBECIL TUUUUUUUUUU  (05/12/2008)

no em facis riure. segurament si estaves allà vas acabar pillant com tota aquella gent de vic i seva que l unica feina que TENIEN (perque ja no venen desde llavors) a l´agost era venir a buscar a merders a Tona. el millor poble de la comarca, per espatllar nos la festa major. Ho vam arreglar bè, veig. apa maku ficat les botes pel cul. visca Catalunya

Usuari: DARK DEVIL - Títol Resposta: QUI ES AKET ´MES CATALA QUE TU´  (04/12/2008)

M´AGRADARIA SABER KI ÉS AKEST IMBÈCIL, AKI L´UNIC QUE PILLARIA PER TONTO SERIES TU PALLASSO. A I LES BOTES NO AM FARIEN FALTA PER ESCOMBRARTE ,LA MERDA COM TU A LA BASURA

Usuari: MES CATALA QUE TU - Títol Resposta: CATALA CALLA  (04/12/2008)

Català ets tan tontet! jajaj no en tens ni idea . segur que tu vas ser un dels que vas pillar per tonto. el que vas armat ets tu que vas amb botes de punteres de ferro. ! si no saps les coses no les intentis explicar que ja veus ke no ten surts

Usuari: JOAN - Títol Resposta: ÀMBIT NACIONAL?  (09/09/2008)

Perdoneu, però cada any hi ha grups d´àmbit nacional!!! aquets any n´hi havia del bages, vallès etc.. si en voleu d´espanyols heu de dir internacionals.
Qui parla de secta acostuma a ser gent que no col-labora en res de res. S´està al sofà mirant la sèrie de moda mentres molta gent es passa moltes hores intentant organitzar actes culturals d´àmbits molt diferents. Quan arriba la festa Major els del "sofà" s´aixequen, critiquen, o s´ho passen bé o se´n van a la platja, Quan s´acaben els actes n´hi ha uns que ho desmunten tot mentres els del "sofà" ja dormen. En comptes de criticar tant, potser que us adheriu a alguna entitat i poseu el vostre gra de sorra per millorar les festes. Aqui no sobra ningú. Totes les idees, aportacions etc.. son o han de ser benvingudes

Usuari: CATALÀ - Títol Resposta: BAD MUSHROOMS  (31/08/2008)

els del tecno (badmushrooms) no són els skins faixistes que van agredir els joves que disfrutaven del concert de festa major de fa 4 anys a les feixetes amb punys americans,bats ,etc..? sinó recordo malament vem fer una manifestació antifeixista que i vàrem acudir mes de 100 persones, què passa que ara l´ajuntament ( que va dir que es presentaria en acusació particular en contra dels skins ) ara els ajuda econòmikament? el que s´ha de veure..... VISKA CATALUNYA I FORA EL FEIXISME ,NI A TONA NI ENLLOC COBARDS!!!

Usuari: SECTARI - Títol Resposta: POBLE DE SECTES  (31/08/2008)

la veritat és que aquest poble és sectari, a nivell polític podem trobar diversos grups: els tradicionals convergents i els de tona futur, tot i que hi ha minories com els socialistes o els d´esquerres. A nivell cultural en trobem diverses: l´esbart, els andalusus, el tona 78 talia, ... a nivell esportiu igual: la UE Tona, l´atletisme, el Basquet,... en joventut tres quarts del mateix tot i que en evolució: del domini dels del consell ara trobem als independentistes, als del tecno i als del hevy.

Realment tona és un poble sectari, i ho som tots, jo, tu i ell!! i fins que no ens hi fiquem tots per evitar-ho no canviara res.

recordeu, el primer pas és reconeixe-ho

Usuari: ANTI SECTA 2!! - Títol Resposta: PUBILLATGE A TONA  (30/08/2008)

Perquè a Tona totes les pubilles han de sortir de l´esbart dansaire?? Que són les unikes que hi pòden aspirar?? És veritat el poble de Tona està dividit per 3 sectes: esbart dansaire ,la traca i els testicles de jehová q per cert : no trukeu més el timbre de casa que és gasta. VISCA TONA LLIURE PER TOTS ELS TONENCS!!!

Usuari: ALTRES QUE HO FAN GRATIS - Títol Resposta: COM TU NI HA MOLTS  (20/08/2008)

em sap greu ser així de dur, però com tu ni ha molts, hi ha molta i molta gent que està fent coses per el que és coneix "amor a l´art" i moltes vegades tampoc ningú els escolta

espero que com a mínim aquesta vegada aquestes altres persones que també actuen per amor a l´art contin amb tu per futures festes però no et pensis que tot es fa des de despatxos sinó des de persones com tu, que des de l´anonimat i per amor a l´art decideixen fer que el seu poble sigui una mica millor.

Usuari: WWW.DJENIGMA.HUBAPC.COM - Títol Resposta: PER SER FELIÇ FES RIURE ELS ALTRES  (20/08/2008)

NOMES DONAR GRACIAS A LA MEVA GERMANA YOLANDA I DI QUE MAI M´HAN DONAT LA OPORTUNITAT DE TOCAR AL MEU POBLE . SEGURAMENT LA FESTA DE LA ESCUMA VALDRIA UNS 1200 EUROS COM A MINIM ,YO M´HE OFERT GRATUITAMENT, COM EL PODEU VEURE AL FORUM , APARTAT - DISCO MOBIL ENIGMA ,.UNA SOLA PERSONA A CONTESTAT ,AQUESTS CALERS QUE NO COBRARIA ES PODRIA PAGAR UN MAG PER LA CANALLA , UNA XOCOLATADA PER TOTS I/O MIL COSES MES ....
ALGU FA CAS ???????? NO!!!
SECTA O NO, NO HO SE PERO YO HE FET EL POSSIBLE PER LA GENT DE TONA ...I LO MES IMPORTANT... GRATIS !!!!!!
GRACIES GERMANETA , ETS LA MILLOR .
Usuari: JOVE - Títol Resposta: ESPERAR-SE A CASA NO ÉS LA SOLUCIÓ  (12/08/2008)

digueli al teu germa que esperar-se a casa no és la solució. Tinc molts amics que estan organitzant coses i molts cops els hi ha costat trobar gent de Tona per col·laborar, si no sortim una mica de casa i ens presentem no ens quexiem. Aquí tothom es sectari però gracies a ells hi ha la festa major que hi ha hagut!!! La Festa Major Jove de Tona és de les millors de la Comarca!!

Usuari: YOLANDA - Títol Resposta: ÉS BRITAT  (11/08/2008)

EL MEU GERMÀ ÉS NASCUT A TONA I SÓM D´AQUI DE TOTA LA VIDA, FA MOLTS ANYS QUE ES DEDICA A FER DE DIJEY I NO LI HAN DONAT MAI L´OPORTUNITA DE COL.LABORAR A LA FESTA MAJOR DE TONA, AIXÒ SEMBLA UNA MICA COM MOLT BÉ DIUEN UNA SECTA, A MÉS A MÉS ÉS TAN GENIAL QUE ES VA OFERIR A TOCAR DE GRATIS AMB UNA FESTA DE FI DE CURS DE L´ERA I LI VAN NEGAR...NO HI PERDEU EL TEMPS A PARLAR AMB NO SÉ QUI, PK AIXÒ ESTÀ MÉS QUE LLIGAT D´UN ANY A UN ALTRE!

Usuari: MARC - Títol Resposta: EL SECTARISME DE TOT POBLE  (11/08/2008)

en part estic d´acord a aquest admirable Anti-secta!!! però diferim molt de la solució. La solució no és criticar a una nova coordinadora juvenil que agrupa a diverses entitats amb diferents objectius e ideals. Sinó plantejar-nos perquè només una trentena de joves ho organitzen, perquè a tu que tant t´agrada opinar de lo malament que s´ha fet no hi has col·laborat? Has provat de parlar amb alguns dels membres de la Coordinadora? No siguem tant sectaris i ens dediquem només a críticar. La festa Major ha estat la que ha estat i la veritat la Festa Major Jove no te inteció a ser les festes de la Merçe Tonenques i saps perquè doncs perquè cada poble te una identitat propia i la solució no és copiar els formats.

No portem en cartell a grups d´ambit nacional tens raó però qui pagara els 20.000 o 30.000€ que costa cada grup? Ho organitzaras tu?

Fem una mica més de autocrítica i encomptes d´intentar enfonsar a uns joves ajudem-los i fem que la festa Major Jove de l´any que bé encara sigui millor que la d´aquest any i amb una mica de sort i molta feina per part de tots en uns anys tindrem una de les millors festes majors de la comarca i de la nació com ja ho va ser l´any passat amb un grup d´ambit nacional com és Skalariak.

siusplau, fem autocritica i no critica absurda.Usuari: ANNETA - Títol Resposta: PRIMER INFORMA´T...  (11/08/2008)

Abans de criticar, primer informa´t i no diguis bejenades que comparar la Mercè de BCN amb Tona ja té tela marinera, sinó que, a més , no tens ni la capacitat de mirar tot el què s´ha fet durant els altres anys per festa major? si investiguessis una miqueta, descobririres que ja han vingut molts grups reconeguts a nivell nacional !!!!!!
Que no tens més feina que aquesta????