Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: JOSEPData inserció: 13/04/2008Data última resposta: 08/07/2010Respostes: 12Lectures: 3584
Tema: RETALLADA PRESSUPOST REVISTONA
No us heu plantejat de cobrar, ni que fos un euro (o mig) per cada exemplar. Un euro al mes no fa mal i a lo millor us ajuda una mica. Jo el pagaria
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: UNA IAIA DE 60 ANYS - Títol Resposta: RETALLADA PRESSUPOST DE LA REVISTONA  (02/09/2009)

Jo trovo que fer pagar la revistona estaría més que bé, ja que la gent es quedaría la que pagaría, no com ara, jo he vist devant meu agafarne 2 i 3. Oi que si compres un diari o una altre revista la pagues? dons perquè no la revistona?. A més , cada vegada que surt ens diuen el mateix :La retallada, La retallada, ja ho sabem de cada mes. Canviant de tema , ara donaré peu a aquestas personas que disfrutan criticant als que fem faltas d

Usuari: MARTOLINA DIBINA - Títol Resposta: RETALLADA PRESSUPOST REVISTONA  (01/02/2009)

Si . Totom pot paga un euro. El problema,es que l `ajuntament, si es cobra. Estara molt conten. No volen la Revistona.

Usuari: MARTOLINA DIBINA - Títol Resposta: PER EL MEU FILL  (01/02/2009)

Moltes gracies David.Per el teu consell. La teba mare esta començant, amb tot aquet mòn. Em prodies ajudar. pero tu bas ala teva.

Usuari: DEIVITTUSTEI - Títol Resposta: I ARA!  (12/01/2009)

A part, mama, hauries d´haver creat un tema nou per parlar d´això. En aquest tema es parla del finançament de la Revistona.

Usuari: DEIVITTUSTEI - Títol Resposta: MAMA, BA, VA AMB "V".  (12/01/2009)

Mama, el verb anar es conjuga amb "v baixa". Fora d´això, molt bé.

(què us penseu, que només em fico amb els desconeguts que escriuen malament? a la meva mare també m´agrada corregir-la. Entre tots hem de crear un món més precís.

Usuari: MARTOLINA DIBINA - Títol Resposta: TONA SI QUE TE PASSAT  (04/01/2009)

Estaba pasajant per el castell. un grup de gent ,junt amb un guia. els explicaba la historia de TONA. nomes ba dir, Tona a crescut, gracies de la gent de Barcelona.Amb cases, unifamiliars. El seu fina ba ser. Tona no te historia. Es podia bè informat millor. Quina pena.

Usuari: TONENC - Títol Resposta: I ELS PROBLEMES QUE COMPORTA FER-LA PAGAR?  (21/04/2008)

Jo soc membre d´altres entitats i la veritat se l´enrenou que porta quan en una activitat has de fer pagar entrada, que si canvi, que si gent a l´entrada,... ús imagineu la feina que ha portar que ja no només sigui l´entrada d´una sala polivalent sinó que s´hagin de coordinar, deu o quinze punts de venda?
Penso que la feina que s´està fent des de l´equip de redacció com a voluntaris no te preu i l´asfixia que estan aguantant des de l´ajuntament és immerescuda i a més a més injusta.

Usuari: ESTUDIANT DE PERIODISME - Títol Resposta: TONENCS NO US DEIXEU PERDRE LA REVISTONA  (16/04/2008)

Benvolguts tonencs. Sóc un estudiant de periodisme de la UAB que va descobrir la vostra magnífica publicació fent recerca per a un treball per a la facultat sobre portals locals a internet. Des de llavors estic apuntat al butlletí electrònic, i tot i que sóc de Sant Cugat, vaig seguint una mica les novetats del vostre poble. Com a ciutadà i com a periodista em sap molt greu llegir que l´Ajuntament us ha retallat dràsticament la subvenció. De debò que teniu una revista collonuda ... no us la deixeu perdre! Ànims Tona!

Usuari: ANNA - Títol Resposta: PAGAR PER LA REVISTONA  (16/04/2008)

Jo crec que és una opció que s´hagi de pagar la revistona (1 euro o mig). Penso que moltíssima gent el pagaria. El que no trobo bé és que es dediqui una bona picossada de calers per pagar el sou de l´alcalde i els regidors i no es tinguin diners per a una publicació com la revstona.

Usuari: INDIGNAT - Títol Resposta: SIMPLEMENT: NO HI HA DRET  (14/04/2008)

No hi ha dret que intentin estrangular econòmicament La Revistona. Força revistona! Visca la llibertat d´expressió!

Usuari: TONENC I PROU - Títol Resposta: QUINA LLÀSTIMA!  (14/04/2008)

Que els de Convergència de l´ajuntament no entenguin que la revistona és de tot el poble. Es gasten un pilot d´euros amb el butlletí municipal avorrit i llavors treuen els diners de la revistona. Quina llàstima que enlloc d´aprofitar lo bo que havia començat tona futur ara es dediquin a matxacar-ho tot com la fira de la pesseta i ara la revistona. A mi tan me fot Convergència com Tona Futur que també en va espifiar moltes però això de la revistona no ho trobo bé.