Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: JOData inserció: 25/11/2007Data última resposta: 23/06/2009Respostes: 36Lectures: 6949
Tema: ON ÉS L´ESPAI QUE ELS JOVES PODEM FER OCI NOCTURN?
Hola, soc una tonenca indignada amb el tema dels espais a Tona per fer-hi activitats els joves. Ara, la canal ha estat "censurada" perquè els veins del costat es sentien molestos pel soroll (cosa lògica a queixar-se ja que no esta insonoritzada), però bé hi ha una altra qüestió, que el Pavelló està atapaït amb les activitats esportives i nosaltres, els joves que tenim alguna mena de iniciativa per organitzar activitats nocturnes al poble, ens trobem sense espai on dur-les a terme. Jo no sé que pensa fer l´ajuntament, però està clar que la canal en el seu origen també va ser construida per fer-hi concerts i a la nit (com fins ara s´havien fet) i el Pavelló, vale que s´hi puguin fer concerts però la finalitat és esportiva i no d´oci nocturn, allà a l´hivern fer-hi qualsevol festa significa pelar-te de fred.. i no es plan.. a més que perquè et deixin el pavelló ho has de demanar mil·lenis abans i això sense saber si te´l deixàn. En fi, aviam si ens adonem tots que això es una problemàtica bastant important, i que si la canal no s´insonoritza (i tot i aixì si es fes trigarà), almenys que els veins siguin tolernats i deixin fer-hi activitats nocturnes ja que fins el dia d´avui bé que s´hi havien fet, a més tampoc és que es fasin activitats d´aquestes cada cap de setmana a la nit, ja que se´n fan pocs (i menys se´n faràn si l´únic que fan és ficar-hi traves). Aviam si entre tots ens concienciem de la manca que té ara mateix Tona.
Bé, agraïria escoltar opinions diverses..
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: LUYUERLIN@SINA.COM - Títol Resposta: MM  (23/06/2009)

[url=http://www.wowgoldplus.com]cheap wow gold[/url]cheap wow gold

Usuari: UN - Títol Resposta: PER ALGUNES COSES SI  (11/05/2008)

si es pot tancar el pavello més d´una setmana, canviar les direccions dels carrers del voltant i tot per la selebració de la fira fil a l´agulla, tambe es pot utilitzar la canal per reunir els joves del poble i els de pobles veins. que es molesta a la gen que dorm al voltant, per fil a l´agulla es molesta a la gen que viu, circula i utilitza regular-ment el pavelló.

Usuari: WOWGOLD - Títol Resposta: WOW  (09/03/2008)

wow gold cheap wow goldworld of warcraft gold to our loyal reliable customers.

Usuari: WOWGOLD - Títol Resposta: WOW  (09/03/2008)

wow gold cheap wow goldworld of warcraft gold to our loyal reliable customers.

Usuari: DEIVITTUSTEI - Títol Resposta: PERQUÈ SEMPRE S´HA DE POSAR UN TÍTOL? NOSÉ QUÈ POSAR-HI.  (28/02/2008)

Està clar que no insonoritzar La Canal va ser una gran cagada, perquè se sabia que encara que allò fos un bosc, tard o d´hora hi hauria gent vivint. De totes maneres hi ha molts llocs on anar a passar la nit a la comarca d´Osona, i si s´ha d´agafar el cotxe per anar-hi, doncs s´agafa. Si hem d´anar pensant a veure si ens matarem a la carretera, més val que no sortim de casa. De moment, podem començar per no agafar-lo anant torrats i intentar no passar-nos de velocitat (dues coses que ajuden bastant a l´hora de morir o no morir, tot i que no son definitives es clar).
Perquè em sembla que del què estem parlant aquíi és d´activitats per passar la nit i no de la capacitat d´associació i iniciativa dels joves. En aquest cas, qualsevol bar o discoteca (que n´hi ha per parar un tren) serveix. No cal que els ajuntaments muntin comunes on anar a fer el beneït sense gastar-se un duro, perquè els ajuntaments no estan per això.
I agafant la desviació del tema que ha engegat el que es fa dir "un que en té més de 60", és veritat que abans l´habitatge era molt més barat en relació als sous, però també està bé recordar que abans la gent no feia ni un 10% de les coses que es fan ara. Ara gastem una quantitat ingent de diners en oci (i que duri), abans no. Gairebé no existia el concepte de temps lliure. Potser eren més feliços, jo això no ho sé (jo no en tinc més de 60, ni més de 30), però ara podriem estar-nos de moltes coses que no ens dona la gana d´estar-nos-en. Només hem d´anar deu o dotze anys enrera per trobar un preu de l´habitatge força just i equilibrat. I no patiu, perquè aquest preu equilibrat tornarà a ser-hi. Això dels últims temps ha sigut una anomalía. I llavors serem tan rics com ara i a sobre podrem viure sota un sostre. Què més es pot demanar? Viure com fa 50 anys? Us ho ben regalo.

Usuari: ANDREA RODRIGUEZ - Títol Resposta: OO  (23/02/2008)

ll..ooooooooooooooooooo

Usuari: HEY,FIND - Títol Resposta: HEY,FIND WOW GOLD CLICK HERE   (01/02/2008)

hey,find wow gold click here

Usuari: TONENC - Títol Resposta: NO ÉS COSA DE MERIT ÉS COSA DE DEMOCRÀCIA  (18/01/2008)

En que ets novato? en expressarte? en ser democràtic? Perquè realment l´únic que t´estic exigint és respecte, tu has triat, tu has triat Tona, no se molt bé perquè, jo si que tinc clar el perquè no n´he marxat (els preus no son els més baratos de la comarca) i perquè no ho fare mai.

En cap moment intento canviar el poble, simplement m´adapto a ell i és això el que hem de fer tots. Em sembla ridicul i antidemocràtic el joc que esteu fent alguns nouvinguts (per sort no tots) amb aquest tema. En un poble de gairebé 8.000 persones que signifiquen 50 firmes? si contem els joves de 12 a 20 anys que hi ha al poble possiblement arribin a les 500 firmes!!! Vols això? després si que no podreu prohibir res, voleu l´escandol?

Per sort una vegada més els joves posen seny demostren el que és la democràcia, la convivencia i la participació. Ells no donaran escandol, ells no és radicalitzarant (i si mai ho fant tindran tot el meu suport), els joves tonencs una vegada més: un 10!!!

Usuari: NOVATO - Títol Resposta: JO VAIG VOTAR CIU I ESTIC D´ACORD  (15/01/2008)

estic d´acord que no deixin fer festes fins a altes hores de la nit. vaig venir a Tona perquè era un poblet tranquil i ara no vull que em despertin a la nit les festes del pavelló de la canal. Dono suport totalment els de l´ajuntament de convergència perquè prohibeixin fer festes a la canal. I tu tonenc quin dret et penses que tens més que els que fa poc que hem vingut a Tona? Tu hi vas néixer (suposo) nosaltres ho hem triat, encara tenim més mèrit. Fota´t!

Usuari: TONENC - Títol Resposta: PER AL NOVATO  (11/01/2008)

és això el que has vingut a fer al nostre poble? A desorganitzar la forta xarxa associativa que tenia el nostre poble doncs t´ho dic molt clar: TORNA A LA METROPOLI!!!

Em sembla patètic molt dels comentaris que estic sentint, Tona sempre ha marcat el que volia i sempre s´ha seguit el camí de la participació, de l´associacionisme i del voluntarisme. Ara deixarem que quatre foranis ens facin fora del nostre poble.

Jo amb els joves, ells són tonencs i només busquen el millor per Tona!!

Usuari: NOVATO AQUÍ - Títol Resposta: MOLT BÉ QUE NO US DEIXIN FER FESTES  (11/01/2008)

Jo estic d´acord amb l´Ajuntament si voleu fer festa aneu a la discoteca que allà no emprenyeu a ningú

Usuari: JOVE - Títol Resposta: REVOLUCIONARIS?  (22/12/2007)

em fa gracia sentir aquestes paraules, no se l´edat que te el rollings for ever però si que tinc molt clar la situació en la que vivim.

Sempre he pensat que una generació aprèn dels que venen abans, i la veritat l´herència que tenim no és la millor del mon. Les ànsies revolucionàries fa molt temps que han desaparegut, i ara, des de fa molts anys molt moviment estan ressorgint.

Posant un clar exemple, Tona te aproximadament unes 60 entitats o grups de voluntaris dels quals una desena estan només compostos per gent jove. Fa 5 o 10 anys aquest grups eren 1 o 2, ara ja representen entre un 15 i un 20% de les entitats del poble. Però a més a més aquestes entitats representen números molts és grossos si parlem d´activitats, si parlem de participació i si parlem de compromís social.

Els joves tonencs estem compromesos amb Tona i no es la nostra responsabilitat que no se´ns escolti, si tenim voluntaris per fer activitats com és que no tenim llocs on fer-les. Perquè bé que és fa un ball per cap d´any no??? Els joves això no ho podem fer, ser jove es un problema avui en dia!!!

Usuari: ROLLINGS FOR EVER! - Títol Resposta: EL QUE FA PENA ÉS...  (20/12/2007)

Que els joves no us impliqueu en res. Us beveu les ànsies revolucionàries entre cubata i cubata. Us penseu que així sou rebels? Pagant 10 euros per entrar a una discoteca d´un senyor empresari? Moveu-vos a nivell social i demostreu alguna cosa als que som més grans perquè esteu més quiets i penjats que els Pares Nöels que tan es parla aquí al fòrum

Usuari: JO - Títol Resposta: ENS HEM DEVIAT DEL TEMA  (18/12/2007)

El senyor de més de 60 anys em sembla que nomès mostra una visió prehistòrica.. treballem, estudiem i sortim, perquè ens agrada sortir el cap de setmana, unica manera de desconnectar per molts, osigui que la solució no és deixar de sortir..
A més el missatge principal que vaig escriure no anava sobre la història de independitzar-nos i treballar, és simplement que a Tona no hi ha espai per fer activitats per nosaltres (nosaltres els que estudiem, els que treballem i els que treballem i estudiem).
Un aplaudiment pel senyor de més de 60 que el seu gran dessig és que tots treballem en fàbriques i res d´estudiar, i tant, aixì evolucionarem de puta mare.. ah i sobretot millor no sortir no fos cas que ens gastessim més de 10 eurus per 2 cubates.. Això sí es seguiran fent a la Canal el ball pels jubilats.. perquè s´ho passin bé, eh.. però no fos cas que en fessin un per nosaltres que.. poc a pas tenim dret a passar-ho bé de joves.. l´època de sortir a passar-ho bé amb els de la teva quinta resulta que es a partir des 60, no? on hem d´arribar amb comentaris aixì, el món ja ha canviat, privar de sortir a Tona es privar al jovent d´un dret on poder-se reunir i organitzar el què ens interessa.
Fa pena haver de llegir comentaris així.. no sortir, nomès treballar, no?

Usuari: UN QUE PASSA DELS 60 - Títol Resposta: PER LA JUDIT I EL DE MENYS DE 25: EXCUSES!  (16/12/2007)

Estudiar, treballar...està bé...però a més a més voleu sortir de festa i gastar-vos mil peles amb cada cubat (o més, no ho sé!). Si voleu canviar alguna cosa el que heu de fer és menos caixar-vos i més buscar solucions. _Avui ja més feina que mai, i sino mira perquè venen tants imigrants de fora. Lo que passa es que els joves no la voleu fer aquesta feina! El que us dic, no tants calculs ni tants raonament i treballeu més. (no vol dir que hi hagi joves que ja treballin, això tampoc ho dic). cuanta gent de mes de 30 anys viu amb els seus pares? informeu vos de aquestes estadístiques. ara ja mes feina que mai!

Usuari: UN DE MENYS DE 25 - Títol Resposta: LA SAVIESA EQUIVOCADA  (15/12/2007)

només escric, igual que la Judith, per mostrar el rebuig a la opinió d´una persona que diu que te més de 60 anys, que parla sense conèixer la situació real que s´està vivint avui en dia i amb la superioritat de pensar-se que els moments que ell ha viscut són pitjor.

NO tinc encara els vint-i-cinc anys, tinc un pis llogat amb uns companys perquè jo sol no em puc independizar, tinc dues feines per poder-lo pagar però a més estic estudiant una carrera universitaria, que amb el nou espai europeu d´estudis superiors (EEES) conegut com a Bolonya m´obliguen a treballar com a estudiant, dedicant-hi les 24 hores del dia.

Com volem que els nostres joves és puguin independizar i viure la seva propia vida si l´únic que es fa és posar traves perquè no ho aconseguim?

Per els que segiu pensant que fa 30 o 40 anys és vivia molt pitjor, només ús demano que ús informeu, que la realitat és que només hi trobem traves per a tot. Per a independitzar-nos, per a estudiar, per poder sorti de festa, per poder-nos culturabilitza... ho les coses canvien o ens esperen uns anys molt negres!

Usuari: JUDITH - Títol Resposta: TENIA QUE SORTIR  (14/12/2007)

Tenia que surtir aquest comentari que fa "un que passa dels 60" era questio de temps...
i esque, no tenio res mes al cap? sempre tenio lo boca plena d´aquests comentaris, que als 7 anys ja travallava-ho, al camp, aixo si que era trevallar i 10 o 12 hores diaries...etc, si, tots coneixem l´historia. aixo de que als 30 estem a casa dels pares es una mentida molt gran, i el que es a casa, penseu que es per comoditat?
Mira, farta d´escoltar aquests comentaris, m´he informat i he fet els meus calcols.
Als 50 o 60 un home pare de familia, guanyava unes 5000 pts a la setmana, un pis als 60 costava unes 400 mil pesetes, y la lletra del pis eran unes 1500 pts. osigui una lletra d´un pis no arribaba ni al 25% d´un sol sou...
Ara analitzem la situacio actual; un pis pot costar 30 milions de pesetes. al mes es una lletra de 150 mil pesetes. i un peó no arriba a guañari mes de 130 mil pesetes. osigui,un sol sou no arriba per pagar nomes l´hipoteca, per tant, han de trevallar els dos (perque si es solter es impensable la independencia) dos sous poden arribar a les 280mil pesetes DOS SOUS i el 60 per cent es per la hipoteca, suma gastos, aigua, llum, gas, menjar. imposible. i parleu de crisis als 60? no, la crisis es ara, i el que s´apropa, pero ja ens agradaria a nosaltres cobrar 4 vegades mes del que paguem d´hipoteca, per estar igualats als 60 hauriem de cobrar unes 450 mil pesetes, una sola persona de la familia.
Siiii ho seee...traballar al camp, sens cauen els anells, no? un jove no podria ni voldria trevallar al camp com es fia, bueno, ara el criteri de drets humans i trevall es distint que el de fa alguns anys. D´altre banda, ara el trevall esta molt mes dificil de trobar, ja sigui al camp o una oficina...
Jo no arribo als 25 i no vic amb el meus pares fa mes de 4 anys. Tot i aixo els pares d´ara, osigui, vosaltres, teniu molt mes cor que els que foren els nostres avis, i no ens fotan fora a buscar-nos la vida, com feian els peres de nostres pares.

Usuari: UN QUE PASSA DELS 60 - Títol Resposta: MÉS PENCAR I NO TANTA JUERGA!  (13/12/2007)

Això és el que hauria de fer els joves! Tant sortir de nit tant sortir de nit però a casa dels pares fins després dels 30. Esteu massa ben acostumats. Ja veuràs ara si ve la crisi! Sort que ara les carreres s´acaben als 40 anys. Casi casi empalmeu amb la jubilació. La gent que treballa té dret a dormir i aquest dret està per davant del d´anar de juerga.

Usuari: VEÍ CANAL - Títol Resposta: QUÈ FARAN AMB LA CANAL?  (10/12/2007)

L´arreglaran? Per què no fan els concerts i festivals al pavelló esportiu?

Usuari: ANARCOTONA - Títol Resposta: MÉS KANYA!  (05/12/2007)

akt poble stà amuermant! desperta jove! viska el consell de joventut, viska festuks, viska traka viska tona viva!

Usuari: DAVID - Títol Resposta: OPINIÓ  (04/12/2007)

El que esta clar es que es necesita un espai, sigui on sigui, o es climatitza el pavelló per els hiverns, o s´insonoritza la canal o els veins que van començar a viure al costat d´ella una vegada ja hi era hauran de resignarse, pero nesecitem un espai.
Com be diuen es demanen 2 o 3 festes a l´any, no es una festa cada cap de setmana ni res, en realitat actualment el poble de tona no té vida nocturna a no ser del poligon ja que entre el poble, ni un disabte no hi ha ni deu per el carrer...

Usuari: RATLLAT! - Títol Resposta: ROCK´N ROLL!  (04/12/2007)

Més marxa més marxad akí tona desde k ia el siussssss ja no es poden fer koncertillus ni re!

Usuari: JO - Títol Resposta: RESOPOSTA A RESPOSTES  (04/12/2007)

mireu, estem aqui donant mil voltes al assumpte, tots tenim raó i hi ha qui tolera més i qui menys.. jo personalment tinc intenció d´organitzant un concert i no vull deixar-lo de fer perquè no hi ha lloc, això és el problema de l´ajuntament i els joves estem en el nostre dret, i faré el que sigui, si no fan res, doncs haurem de mirar vies més radicals..

Ah, i no vull organitzar un concert per emborratxarme, no, sinò per divertir-me i perquè m´interessa la música i perquè llevar-me d´hora a treballar i estudiar ja ho faig entre setmana.. no tots els joves som una alcoholics desperdigats, simplement tenim interessos diferents segons la edat, a lo millor hi ha qui vol llevar-se d´hora diumenge per anar a passejar i algú altre el què li agrada es reunir uns grups que li agraden i veure com la gent s´ho passa bé..

Usuari: NO TAN JOVE - Títol Resposta: RESPOSTA AL JOVE  (03/12/2007)

tens raó, no tots els joves us emborratxeu, és cert,... però no em diguis que cada cop se surt mésde nit i es fa més "follón".

Usuari: JOVE - Títol Resposta: QUE FAN ELS JOVES?  (03/12/2007)

Em sembla que el problema no es tan simple com dir si és fan festes o no. Quins espais tenen els joves per poder fer les seves activitats? A dia d´avui no n´hi han, però clar, si un grup "d´adults" vol fer un ball s´ha de fer a La Canal. Desigualtat per edat?

Després a aquesta persona no tan jove em sembla molt trist que diguis que els joves fem festes, ens emborratxem i fem soroll. I especialment per dos motius: no tots els joves sortim per emborratxar-nos, i l´altre és que emborratxar-se no és una qüestió única dels joves, hi ha gent "adulta" que ho fa igual o encara més.

així doncs no generalitzem, perquè els joves fem moltes coses més i ningú se´n dona compte.

Usuari: NO TAN JOVE - Títol Resposta: ELS JOVES ACTUALS  (02/12/2007)

Només saben divertir-se anant de "festa", emborratxant-se i fent soroll a la nit. I els que ens agrada dormir bé i llevar-nos d´hora ara som els raros. Què passa amb aquest món? Per què no feu altres coses, joves? algú m´ho pot contestar?

Usuari: TONENC - Títol Resposta: CONTESTACIÓ A TONENC QUE VOL DORMIR  (01/12/2007)

Primer de tot només explicar-te que el teu dret a descansar l´has tingut sempre, però quan et compres el pis al costat d´una sala polivalent saps que això passara. Però també penso com tu, la solució no es que els joves puguin fer tres concerts l´any, això simplement és perquè callin? Si ho mirem bé hi ha més activitats: carnestoltes, sant jordi, sant joan, festa major d´estiu, 11 de setembre, festa major d´hivern, castanyada,... Si per als adults és fan activitats per als joves també. Poder la solució d´un centre civic jove no és mala idea però ara que ni Can Licus serà per als joves que hem de fer??

Usuari: JO - Títol Resposta: EN RESPOSTA A JOVES A LA NIT  (29/11/2007)

Usuari: TONENC QUE VOL DORMIR - Títol Resposta: JO NO SÉ ON HAN D´ANAR ELS JOVES A LA NIT (27/11/2007) va dir:

Però jo proposaria a la noia que s´identifica com a JO que ha escrit el missatge principal que perquè no va a fer les festes al costat de casa seva, aviam si als seus pares (si és que viu amb els pares que suposo que si perquè sembla jove) els hi agrada gaire.

En resposta diré que sí que he parlat amb els meus pares sobre el tema, i enten les dues posicions (dels joves i del veinatge) i jo també entenc les dues posicions, però crec que per tres concerts máxim que es fan en tot l´any a Tona, s´hauria de seguir respectant l´espai de la Canal com a sala de concerts també, almenys mentre l´ajuntament no crei un espai pels joves, una carpa una mica a les afores o alguna cosa per l´estil o insonoritzi la Canal.

Es tracta de cooperitzar com a poble, els veins teniu dret a dormir i els joves dret a organitzar festes a la nit, la Canal es va fer per això (entre d´altres activitats que s´hi fan), i fins a día d´avui s´hi havien fet. Tolerem-nos entre tots, nosaltres no abusarem fent festes allà però els veins haurien de qüestionar-se si 3 nits a l´any fan tant mal..
A més, és ara a l´hivern que no veig lògic els concerts al pavelló (que hi fa fred.. per experiència ho dic), i si durant primavera i estiu es poden fer a espais oberts o pavelló, no cal utilitzar la Canal..

Usuari: TONENC QUE VOL DORMIR - Títol Resposta: JO NO HI ERA  (29/11/2007)

Com tants d´altres tonencs jo no hi era quan van fer la Canal però això no em treu el dret d´un descans digne. Això ho han d´arreglar l´Ajuntament. Ara bé la festa major, d´acord, però després que ho solucionin. Ja ens toca aguantar les festes majors i a sobre merders cada cap de setmana.

Usuari: JUDITH - Títol Resposta: TINC PERO  (29/11/2007)

tinc fills pero encara es d´hora per pensar en les seves surtides jejeje...no em posiciono per lo que he dit, crec que les dues parts tenen la seva rao....penso que els que estavan abans tenen prioritat, osigui, que si la canal s´utilitzava tambe per fer festa jove, s´hauria de continuar fent, em semble injust que per queixes dels que han vingut despres pasin per sobre del que s´ha fet sempre....
pero tambe comprenc als veins que els molesta els sorolls

Usuari: JOVE DE TONA - Títol Resposta: K LA GENT S MULLI!  (29/11/2007)

Ei Judith, not mulles ni un pel. Lo k dius sta perfkte xo no et posiciones, tens fills que surten? on vols k vagin, a tona o k gafin el cotxe i vagin fora de fsta?

Usuari: JUDITH - Títol Resposta: NEUTRAL  (29/11/2007)

Jo crec que, els dos tenen rao...
per una banda molseta sorolls, musica, festa a prop cuan intentes dormir, o en el cas de nens petits dons imaginet, pobrets.
Pero per altre banda, la canal ja hi era on es abans de que construiren els pisos o cases aprop, abans de comprar una vivenda, has d´informarte i desidir si et conve o no. a mes, les festes no es fan totes les nits, pero un cop l´any o dos o tres que es fagin, no es per ceixar-se, altres coses han d´aguantar uns del altres que no ens agrada y com gent civilitzada comprenem altres pensaments.
a mi personalment no m´agrada que fagin gresca a prop de la meva casa, pero si es fan en moments puntuals, dons bueno, no m´agrada y potser em quixi pero dins la meva casa, pero ho entenc perfectament.

Usuari: LA CANAL - Títol Resposta: ON HEREU?  (29/11/2007)

Fa més de deu anys, quan em van construir no hi havia la majoria de gent que hi ha ara, que vareu pensar quan ús vau comprar el pis al meu costat? que macu que és, la sala polivalent no ens tapara les vistes al Montseny, però la sala polivalent fa soroll! i ara l´hem de tancar?

Només recordar-vos que ja ho sabieu que hi havia la sala, i penso que ara obligar els joves a desplaçar-se és una rucada que només demostra que els polítics no tenen prou força per ser coherents!

Usuari: JOVE DE TONA - Títol Resposta: DESPRÉS ELS ADULTS US QUEIXEU QUE ANEM A FORA!  (28/11/2007)

Si ens pirem fora us ralleu per si ens fotem un pinyo amb el cotxi i si ens kedem a Tona City xq fem merder i no deixem clapar la penya! Així k fem?

Usuari: TONENC QUE VOL DORMIR - Títol Resposta: JO NO SÉ ON HAN D´ANAR ELS JOVES A LA NIT  (27/11/2007)

Però jo proposaria a la noia que s´identifica com a JO que ha escrit el missatge principal que perquè no va a fer les festes al costat de casa seva, aviam si als seus pares (si és que viu amb els pares que suposo que si perquè sembla jove) els hi agrada gaire.

Usuari: AFECTAT - Títol Resposta: JOVES ON?  (26/11/2007)

per desgràcia aquesta és una realitat que estem vivint molts joves. I tot és pot ressumir en tres preguntes molt simples:

CANAL = CENTRE CULTURAL???
EL PAVELLÓ = CENTRE CULTURAL???
JOVES = EXISTEIXEN???

L´ajuntament ja ha demostrat en l´últim any que tant la canal com el pavelló no són llocs per fer-hi actes culturals però el més sorprenent de tot és que han deixat de tenir en compte els grups de joves que existeixen al poble igual que a la mateixa comunitat jove. Per l´ajuntament els joves només necessitem una cosa: CARNET DE COTXE PER MARXAR DEL POBLE!!