Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: LECTOR TONENCData inserció: 21/11/2007Data última resposta: 02/12/2007Respostes: 5Lectures: 3448
Tema: HEU LLEGIT EL LLIBRE DE´N JOAN ROCA "AQUELL CAPVESPRE"?
Us l´aconsello, jo l´he llegit i se m´ha fet curt. No us explico el final. Si us agrada el gaspatxo no us perdeu la recepta original que inclou el llibre!
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: JOAN ROCA - Títol Resposta: NO ANAVA EQUIVOCAT. CAL DEIXAR AQUEST DESENLLAÇ.   (02/12/2007)

Fixeu-vos en la reflexió que "Lector de Capvespre" ha posat en veu d´en Robert. Jo no ho hauria escrit millor. És bo que cadascú es faci seu el relat i el porti per on el cor li digui.

Usuari: LECTOR DEL CAPVESPRE - Títol Resposta: "...EM DISPOSAVA A LLEGIR, PERÒ LES PARAULES EM BALLAVEN SENSE CAP SIGNIFICAT DAVANT   (29/11/2007)

les meves ninetes. Me n´anava amb aquella sensació de buïdor que t´omple quan saps una vegada més que estàs agafant el tren que no toca, i això, em bloquejava. Sí, no vull amagar-me a mi mateix de reconèixer-ho; me n´anava però no sabia perquè. I si ho sabia m´ho negava a mi mateix.

Por. De sobte la paraula em colpia i em feia esgarrifar de dalt a baix. Havia tingut el valor de venir a veure-la però en el fons seguia sent un covard impenitent que estava deixant enrera, potser, l´última oportunitat de compartir la vida amb la Sílvia..."

Bé, com diu en Joan els personatges han d´acabar fent allò que desitgin, no el que mani el seu creador...sembla que en Robert tot just acabant de pujar al tren ja es replanteja si s´ha equivocat......Usuari: JOAN ROCA - Títol Resposta: SÍ, SÍ, ME L´HE LLEGIT.   (28/11/2007)

Com a autor del relat, vull agrair els comentaris i acceptar de bon grat les opinions. I també contestar que no hi haurà segona part. La història s´acaba com s´acaba i penso que és millor deixar-la aquí. Jo no hi he sabut trobar cap altre desenllaç. El cercle queda tancat d´aquesta manera. Però hi ha més d´una persona que m´ha demanat: "S´han tornat a veure?". Vés a saber; els personatges han d´acabar fent allò que desitgin, no el que els mani el seu creador.

Usuari: LECTOR DEL CAPVESPRE - Títol Resposta: SÍ, ES FA CURT... PERÒ  (27/11/2007)

No us explicaré el final però no el Joan Roca ens deu una segona part almenys perquè el tema de la Sílvia i el Robert....

Usuari: VIGATÀ - Títol Resposta: CARAM ELS DE TONA, QUIN WEB!  (23/11/2007)

Jo he anat a parar aquí buscant el llibre pel google. Si poseu joan roca aquell capvespre la quarta entrada és larevistona.
A mi m´agrada el llibre però em trenca una mica el ritme els relats curts que ha posat al mig (els que representa que esrcriu l´ex del Robert). Molt bé el tema introduït de la parella lingüística amb la Mamadou. M´agrada molt la descripció que fa del petit poble de la plana. Transmet molta calma. En definitiva m´agrada el llibre. Si alguna crítica crec que se li pot fer és que és molt curt...et deixa amb anes. Amb això coincideixo amb l´amic lector tonenc. Felicitats.