Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: JUDITHData inserció: 14/11/2007Data última resposta: 15/10/2013Respostes: 22Lectures: 4547
Tema: ELS PARCS A TONA - RECLAMACIÓ
Hola. Primer de tot vull dona´ls-hi l´ enhorabona per la nova web de la revistona, sóc usuaria de la web i entro moltes vegades. Us escric per que vull fer saber que he enviat un e-mail al ajuntament de Tona dues vegades per expressar el meu descontent amb els parcs de Tona i penso que el mail ha anat directament a la paperera i no s´han molestat en llegir-lo.
Som moltes mares de la zona de la canal que pensen igual que jo, per aixo us ho faig saber... Os copio el correo que he enviat al ajuntament. Gracies i salutacions
-------------------------------------------------------------------------


Hola;
El meu nom és Judith, i sóc de Tona.
Els escric per comunicar-los el meu descontentament amb els parcs que tenim a Tona.
Jo tinc dos fills, un nen de tres anys i una nena de gairebé dos, els parcs que hi ha a Tona a més de no estar condicionats per a nens d´aquestes edats, solen estar bruts, plens de burilles, i bastant descurats i antiquats.

D´altra banda visc a la zona de la Canal, i a més que em costa traslladar-me amb dos nens tan petits fins als parcs perquè estan tots a la zona de dalt de Tona , a més d´això, les voreres no estan condicionades per passejar amb ells, ni passejar-los en carro, són molt estretes i algunes estan en molt mal estat.

Hi ha diverses mares que pensen de la mateixa manera que jo, per això li agraïria que intentessin posar algun remei, o parc per a que els nens de la Canal puguin anar al parc, sense necessitat que hagin de caminar durant mes de vint minuts i sense el perill de caure d´una altura considerable on podrien fer-se molt mal.

gràcies
salutacions.

--
Judith Pérez.
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: JOVE DE TONA - Títol Resposta: PETAS  (16/12/2008)

yo vull demana k sisplau k en salom fagi algu m els parks xk ens ajuntem la jubentut a fuma porrus i ja no sabem on anar xk sempre k benen els municipals els donen pel kul axi de kla us u dik esk es la pura vritat ens kanviem de llok i van venin i no pot se!!!necesitem un ll0ok on no vingin i nusatres pudem sta trankils i fuman porrus sense k ningu digi res!!!axo tmbe es importan xk pasen mares m els nenes i veuen lu k stem fen i no fa gracia x axo tindrien k fe algu!!!

PD:tona sa kunvertit en un poble "xafarder i bokas" i krek k tutom sta dakord am axo ks tik dien xk no es pas mentira he i tot axo u fan la gran majoria les vellas k no saben k fe i saburrexen i es posen a partla de lu k no saben i tink rao xk fa tems k yo i ems gen vem tindre uns problemes x kulpa d ela gen bokas!!!axo es tot!!


Usuari: ESCORPIANA - Títol Resposta: LA MEVA FILLA ES VA FER MAL AL PARC...  (20/06/2008)

Tanta queixa i no serveix de res....La meva nena de 2 anys fa un parell de mesos es va fer molt mal a caure en el parc en el forat que hi ha a la tanca i sort que jo hi era al costat de ella i la vaig poguet agafar de la mà fort,sino si hagues anat cap a el nivell de abaix...Al tenirla que agafarla fort de la ma perque mo es caigues es va dislocar la ma,i la vaig tenir que portar de urgencies a la Clinica de Vic,la vaig tenir que medicar molts dies amb ibuprofeno perque pobreta ploraba i ploraba del mal que tenia en la ma...No hi ha dret que els nostres fills estiguim insegurs en els parcs jugant....
SR SALOM:Per quan aquestes millores en els parcs???Al final passara alguna desgracia pitjor....i es posara les mans al cap...

Usuari: MERCÈ - Títol Resposta: "RESPOSTA" DE L´AJUNTAMENT A LES INSTÀNCIES SOL.LICITANT PARCS INFANTILS A TONA  (15/05/2008)

Hola, jo també visc a la canal i tinc dos nens petits, fa més d´un any vaig escriure una instància a l´ajuntament sol.licitant que treguin els "pipicans" que tenim al c/taradell i a la plaça del costat de l´escola bressol "pa amb xocolata" i demanant que hi fessin un parc infantil pels nanos ja que a Tona no hi ha un sol parc acondicionat per a nanos petits. Em va trucar l´alcalde personalment i em va dir que no hi havia prou pressupost l´any 2007, però que en el 2008 estaven previstos fer 2 parcs a la canal. Bé, el 28/03/08 el meu home va tornar a fer una instància i l´alcalde ens va contestar PER ESCRIT cito textualment" ...hem anat avançant en les coses que podíem. Així, per exemple, el projecte del parc ja està redactat; falta només l´aprovació i que es pugui començar a tirar endavant. Pot passar-lo a veure quan vulgui, si ho desitja. La nostra voluntat és que pugui estar en funcionament a finals de la primavera o a l´inici de l´estiu. No es tracta de posar-hi 3 o 4 gronxadors, sinó de fer una cosa ben feta, que porta el seu temps, i que per cert val una mica més d´aquestes xifres que vostè exposa. Però suposo que estarà d´acord amb mi que de vegades val més esperar unes setmanes més i fer les coses ben fetes que no pas fer-les de qualsevol manera.D´això ja en tenim experiències sobrades ." Considero que com fa ja més d´un any han tingut temps suficient per a estudiar el tema així que dimarts vaig trucar a l´ajuntament demanant hora per veure el famós projecte, avui he rebut la trucada de l´arquitecte i m´ha donat hora per dimecres vinent dia 22 a les 13.30 h. però pel que hem parlat, el parc no estarà enllestit per a les dates que ens va dir l´alcalde ni tenen gaire intenció de fer una cosa ben feta, ja que no tenen previst vallar el parc per exemple. Per tant crec que seria bo que tots els pares de Tona ens posessim d´acord i quedessim per tal de prendre mesures conjuntament a veure si així fem més força i ens fan cas. El meu e-mail és mviay@hotmail.com.

Usuari: FELIX - Títol Resposta: CARTES A L´AJUNTAMENT SOBRE ELS PARCS DE TONA  (05/03/2008)

Hola, jo tinc dos fills petits que molt sovint anem al parc de la part posterior de l´Ajuntament a jugar. Donat que es tracta d´una instal·lació pública és l´Ajuntament qui ha de vetllar per la seguretat de la mateixa. Doncs donat que l´estat de conservació és força precari ho vaig posar en coneixement de l´Ajuntament mitjançant un escrit registrat amb data de 14 de novembre de 2007, entre d´altre feia constar que no funcionava el fanal, hi havia uns recs provocats per la pluja que podem provocar caigudes dels usuaris del parc o de la gent que el travessa per anar a un altre lloc de la població, existeixen uns talussos amb una malla metàlica que fixa l´herba i que aquesta malla es troba aixecada en diversos punts (a veure quin dia hi queda un nen enganxat i quina seria la resposta dels representants municipal??), tambè hi ha un punt de la tanca perimetral on els nenes poden caure a la via inferior. L´escrit presentat pretenia posar en coneixement les deficiències del parc per tal que amb una visita de la brigada municipal es podes subsanar tots aquests problemes. Al cap d´una setmana em van trucar de l´Ajuntament dient que havien rebut el meu escrit i que pendrien les mesures escaients. Ara podeu anar al parc i jutjar vosaltres mateixos les mesures que ha pres l´Ajuntament per tal que aquest parc sigui un lloc segur per als nostres fills.
A no ens oblidem del gran llistat de coses que està fent l´Ajuntament, que per altra banda els hi podem presentar un llistat de les coses que es poden fer. Siguem seriosos si us plau. No em poso amb la gestió de l´Ajuntament però demano a l´Ajuntament que deixi de fer demagogia del "hem fet".

Usuari: MARIA - Títol Resposta: PROU PILOTES A LA PÇA DEL NOI DE TONA  (02/03/2008)

Donant recolçament a la judith amb qui estic totalment d´acord perquè sóc mare de petits. Però voldria adjuntar una altre queixa. Visc a la plaça noi de tona i el creieu que és un martiri per culpa de les cistelles de bàsquet que hi ha. Des de casa amb les persianes abaixades, amb doble vidre a les finestres, has d´augmentar els decibels de la Tv per que és un constant sentir botar pilotes que ressonen a dins a casa. No parlo del dia que no et trobes bé i vols anar a sobre el llit!!!! Amb el bon temps la qüestió s´agreuja: comença a les 7 o 8h. del matí i acaba les 12 o 1h. de la matinada. Jo em pregunto: perquè les cistelles no es concentren al pavelló o zona esportiva que tenim aTona i que hom hi pugui anar quan vulgui? No aquí la plaça els veins aguantem estoïcament ja que els jugadors canvien però lel pis no el puc canviar oi?

Usuari: ESCORPIANA - Títol Resposta: BARRERES ARQUITECTONIQUES  (19/12/2007)

Jo estic d`acord tambè en que els parcs estan fet malbè,pero....Que en dieu de les barreres arquitectoniques dels carrers??Tinc una nena petita,que encara porto en cotxet i es moltes vegades hem costa molt.No n`hi ha rampes,alguns carrers estan sense encimenta encara,i les voreres estan en molt mal estat.No vull ni pensar si tingues que anar en cadira de rodes,seria encara molt pitjor....Per quen voreres en bon estat,rampes i carrers arreglats????Tenim una vila molt bonica i es una pena que estigui mig arreglada....

Usuari: VEI DE FONTORDERA - Títol Resposta: AL PAVELLÓ TAMBÉ FAN FESTES  (16/12/2007)

i també emprenyen. I si no mira la festa major... hi havia botelles buides i vomitats des del foment i per tot el barri.

Usuari: FASTIGUEJAT - Títol Resposta: EL PARC DE LA CANAL  (14/12/2007)

Esta fet un desastre i ja nanos amb motos que emprenyen a los veins del carrer. Quan faran alguna cosa la policia i los que natejen?

Usuari: JUDITH - Títol Resposta: NO SE  (06/12/2007)

no se, pero jo de servei de neteja en el poble he vist gairabe poc poquissim

Usuari: TONENC EMPRENYAT - Títol Resposta: CAQUES  (05/12/2007)

Quan solucionaran el tema de les caques de gossos dels parcs del poble?

Usuari: TONENC EMPRENYAT - Títol Resposta: CAQUES  (05/12/2007)

Quan solucionaran el tema de les caques de gossos dels parcs del poble?

Usuari: MARE DE L´ESCOLA BRESSOL - Títol Resposta: AQUEST PARC DEL COSTAT DE LA PAMXOCOLATA  (29/11/2007)

Ja ens van dir que estava projectat fa un any quan van començar les obres d´aquesta promoció de tantes cases que estan fent a prop de l´escola. Això ja ho va fer quan hi havia l´Antònia Serra d´alcaldessa.

Usuari: JUDITH - Títol Resposta: NOUS PARCS EN PROYECTE  (29/11/2007)

Vaig parlar amb salom, es va interesar per el tema, y em va dir que tenen el proyecte de fer al menys dos parcs nous a la zona de la canal.
Un d´ells (que ya tenen el proyecte y tot) es fara al costat de l´escola bressol pa amb chocolata. tenen previst que per l´estiu ya estigui acabat.
L´altra seria en l´antic terreny de petanca, es un terreny mes petit pero aqui tenen previst fer un parc, pero encara no tenen planols ni proyecte.

Usuari: TONA ENCARA MILLOR - Títol Resposta: AIXÒ ÉS EL QUE HAN DE FER ELS POLÍTICS  (29/11/2007)

Deixar-se de tanta roda de premsa i històries i fer cas del que diuen els nanos que saben el que volen. Això de la participació és de les coses bones que va fer Tona Futur (encara que amb altres no hi estic d´acord), espero que el Salom no s´ho carregui. Molt bé per aquests joves del grup del consell de joves

Usuari: GRUP MOTOR - Títol Resposta: PARCS  (23/11/2007)

Bones!


Jo soc membre del Consell de Joves ll, Grup Motor de Particiàció Ciutadana a Tona, i tot el treball que vam fer lany passat va ser redactar la proposta de millorar els Parcs: Natejar-los, adaptar-los per a nens smenors 3 anys, que hi hagues més varietat i moltes coses més, desprès vam fer un ple i els hi vam presentar la proposta. Desprès a l´Inici d´aquest Curs , Ens van Contestar la proposta amb unaltre ple, Van dir que ja havien millorat Coses i que ho continuaràn fent, i ens van dir que triesim a on posar l´equipament Esportiu.

Usuari: UN ALTRE VEÍ DE LA CANAL - Títol Resposta: ÉS TRIST  (20/11/2007)

És trist que perquè et faci cas l´Ajuntament els tonencs haguem d´escriure cartes de queixa al fòrum. Almenys que intentin solucionar el problema ara.

Usuari: JUDITH - Títol Resposta: M´HAN CONTESTAT.  (20/11/2007)

S´han posat en contacte amb mi y hem quedat divendres per perlar-ne del tema.
Pensava no havian fet cas del meu mail, pero jo estava equivocada.
han trigat tres semanes pero les hi ha interesat el tema.
divendres us explico.


Usuari: JROCA - Títol Resposta: D´ACORD  (19/11/2007)

Judith,
estic d´acord amb tu, nosaltres també vivim a la Canal i és un fàstic el parc de la Canal, també és una odissea anar amb cotxet fins el centre del poble per culpa de les voreres, espero que algú faci alguna cosa.
Salut

Usuari: JUDITH - Títol Resposta: NO DONO CREDIT  (15/11/2007)

Pero no m´ho puc creure!!!! com pot ser possible que no escoltin els desitjos o queixes dels veins del poble. Nosaltres som Tona, y es soposa que el poble "ha de estar content".
No estic demanant cap capricho, jo considero molt important els temes dels parcs, per que son els fills de Tona els que nessesiten els parcs no jo.
De veritat que no entenc res, que no m´entra al cap que les demandes dels veins se les passin per....la paperera? de veritat que no dono credit.
Continuare amb la meva reclamació fins on calgui. I el que mes em mosqueja es que no tienguin la poca vergoña de remitir aunque sigui una "resposta estandar" simplement per ser educat i una mica etic.
ay ay ay, que me enciendo!!!!!!


Usuari: BUROCRACIA - Títol Resposta: SI NO FAS BUROCRÀCIA NO ET FAN CAS  (15/11/2007)

judith jo només et puc donar un consell i es que encomptes de mails has d´entrar instancies, que també les pots entrar per mail si no vaig errat i així queda registre que tu has fet la queixa, si en fas una cada setmana, quan portem 2 mesos al final, per vergonya algù t´ha de fer cas, altres persones ja ho han tingut que fer així, per desgràcia les coses són així.

Usuari: VEÍ DE LA CANAL - Títol Resposta: LES CAQUES DELS GOSSOS  (15/11/2007)

a mi les caques dels gossos em tenen fregit. sort que no tinc crios com la judit que si no!
al parc aquest més gran on hi ha la bassa i l´estàtua està minat de cagarades de gossos. hi ha amos dels gossos que les recullen però a vegades el dispensador de bosses esta buït. també em molesta que els gossos vagin sueltos sense corretja. això està prohibit no?