Veure llistat temesEscriure nou tema principal
Autor: TONENC CONDUCTORData inserció: 12/11/2007Data última resposta: 08/07/2010Respostes: 6Lectures: 3632
Tema: ARA QUE HAN ARREGLAT LA CARRETERA DE MANRESA
Que aprofitin per no tornar-hi a posar aquestes bandes endimoniades de velocitat. Es carreguent els amortitzers dels cotxes i no serverixen per res
   AFEGIR UNA RESPOSTA O MISSATGE A AQUEST MATEIX TEMA:
   Escriu el teu nom o àlies:
   Títol del missatge:
   Misssatge:  Caràcters disponibles:
Escriu les lletres i/o numeros que surten en la imatge superior (posar lletres en majúscules):


 
Els següents usuaris del fòrum ja han respost a aquest missatge:
Usuari: VELOCITAT - Títol Resposta: MÉS ELEVADORS  (07/09/2009)

Tona perd qualitat de vida amb tota aquest colla de IMPRESENTABLES que corren pel poble amb vehicles tonejats fent soroll, derrapades (ara que hi ha tanta sorra, etc) o sia, mol i molt malament a qui ha de controlar tot aixó de la circulació de vehicles pel poble. És que no hi han aparells per control de soroll i velocitat???
Cony!!!!,,ja està bé de tanta falta de respecte a la ciutadania!!!! Més control policial i punt.Usuari: IE - Títol Resposta: JAJAJAJA FEU GRACIA!!!  (15/12/2008)

EI KONDUCTORA RESPONSABLE EM FAS GRACIA KM K SEMAFORS JAJAJAJAJAJA VULEU KANVIA TAN EL POBLE K MAI ME SERA LU K ERA LA MEBA OPINIO SK FA AÑS K EU ESPATLLAT EL POBLE ABANS SI K ERA UN POBLE KM DEU MANA!! PER NO PARLA DELS PUTUS IMMIGRANS K VAYA TELA EN SALOM NO TINDRIA K DEXA AENTRA A KAP MENA DIMMIGRANS K NUME SFAN K MULESTA I PENDRENS ELS PUESTUS DE TREBALL AXO ES LU REALMEN IMPORTAN EU VIS AKELL PANXITO K VA EM ROBA AMPLA I EM LA PUTA GORRA K KAMINA KOM EL KUL I DAKETS NI AN BASTANS AXO SI K KARDA RABIA K NINGU FA RE AM AKSTA GEN I A SOPBRE SEM BLE K ELS I TINGEM K TENI RESPEKTA DONS NO!!!! EN SALOM TINDRIA K FE ALGU AXO SI K E SIMPORTAN I LES MERDES K FIKEU!!!

Usuari: JAJAJ - Títol Resposta: BRRRRR  (10/12/2008)

sisi ese enpalme bueno ai es modo rally jaja

Usuari: VIANANT - Títol Resposta: ELS COTXES HAN D ANAR PO CA POC  (13/11/2007)

Jo no sé què s´hauria de posar però els cotxes haurien d´anar a 50 kmxhora com a màxim que és el que marca la llei. Jo crec que la Generalitat hauria de ser més valenta i posars més coses d´aquestes perquè no corréssim tant. tots diem que no cal que no cal però al final tots anem a tota castanya

Usuari: CONDUCTORA RESPONSABLE - Títol Resposta: PROU IRRESPONSABILITAT!  (12/11/2007)

Jo hi posaria muntanyes al mig del carrer perquè la gent no sabem anar a poc a poc. Baixen com bojos per aquesta carretera. Si us carregueu el cotxe pitjor per vosaltres. Posats a fer ja podríen posar un circuit de carreres a dins del poble per vosaltres! qui vulgui còrrer que se´n vagi a Montmeló! Jo hi posaria semàfors a més a més.